QUOTE(oziarage @ 2009 03 14, 12:56)
Tai taip, zinau, kad ten laaabai brangu. Bet gyvenimas ten mums nekainuos.

Tik reikia ten nukakti, tad ir galvojam kaip...ar geriau su masina leistis, ar su lektuvu...
Na geriau lėktuvu, nes su mašina tolimas kelias, na nebent turit daug laiko, nes kelionėje į vieną pusę reiks praleisti 3-4 dienas,o tiek pat ir atgal

Jei iškosit iš anksto rasit tikrai skrydžių, bet visi su persėdimu, nes kolkas tiesioginių nėra
QUOTE(Daivullka @ 2009 03 23, 15:25)
Buvau praeita Vasara Costa de sol pakranteje

Gyvenome Torremolinos, bet miesteleis tai nelabai patiko

Siaip pavadinciau ji "Pensininku rojumi" Persiprasau iskart kad taip pavadinau bet ten pasijutau kaip kokioj Palangoj - sanatorijoje

Apkeliavome Malaga, kuri mane nelabai suzavejo, bet aplankyti ja butina, pamatyti korida ir pan. Net manau pusdienio ten uztenka

Toliau is Malagos arba bet kurio kurortinio miestelio labai lengvai traukiniais ar autobusais galima pasiekti kitus miestukus

Marbela grazus kurortinis miestelis, bet kad labai isskirstu ir kitu nepasakyciau, galbut brangesnis

Labiausia patiko Benalmadenos pakrante, labai grazus miestukas

Jis gausus naktinis gyvenimas

Grazus miestukas ir Fuengirola

Gaila kad nepasiekiame Tarifos ir Gibraltaro

Bet cia pasilikom kitam kartui
Kad ten aplamai ne sezono metu daug pensininkų, ypatingai anglų, nes dauguma jų yra nusipirkę ten butus,o jaunimas tai turi dirbti

Man Toremolinos patiko ramus miestukas, na žiūrint kam ko reikia. Nuo Malagos taip ir eina vienas paskui kitą miestelis
Mes dažniausiai atostogaujam su vaikais, tai mums to naktinio gyvenimo ir nereikia, svarbu gerai praleisti laiką