Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija - Malaga

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 03 27, 14:02)
biggrin.gif  biggrin.gif  O gal buvot vasaros pradžioj, todel taip atrodė? g.gif  Aš atostogavau 1 birželio pusėj, tai tikrai daug vyresnio amžiaus žmonių, bet kai reikėjo išvažiuot (1 ar 2 d. iki joninių) jaunimo padavė. Mums agentūroj sakė, kad Torremolinos šiek tiek ramesnis miestukas, Belnamadena - daugiau judesio, triukšmo, Marbela - pasiturintiems  biggrin.gif

Oziarage  kiek prisimenu į Malagą nėra tiesioginių skrydžių vasarą, bilietų kaina apie 1000, nebent akcijiniai atsirastų

As buvau Torremolinos miestelyje vasaros pabaigoje pries pat rugseji smile.gif Aisq mano toki vaizda suformavo ir tai kad gyvenome tooookiame dideliame viesbutyje jis dvelke 'seniena" biggrin.gif "tokia kaip sanatorija - ar pan. ". Galbut jei butu geresnis viesbutis gal butu kitaip smile.gif Bet laikui begant, ten buvome 8 dienas, apsipratome ir pasidareme is to fun drinks_cheers.gif Bet vistiek antra karta tai tikrai nevaziuociau i tuos miestukus iekociau kazko geresnio 4u.gif
Atsakyti
O kaip mažesni miesteliai šalia Malagos? Ar jie gražūs? Kaip paplūdimiai? Ar nenuobodu?
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 13, 00:14)
Gal kas buvot Malagoje ir galėtumėt apie ją daugiau papasakoti?

mane irgi tai domintų 4u.gif po kelių savaičių kaip tik vykstu ten. jau viskas kaip ir suplanuota (gerai, kai yra žmonių, kurie mėgsta viską suplanuoti laaaabai iš anksto ax.gif ), bet vis dėlto būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, jei kas nors buvote Malagoje (tiesa, pačiai Malagai ketinu skirti tik vieną dieną, labiau mane domina objektai aplink ją 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2009 04 10, 19:53)
Daivullka, butu labai faina, jei uzklaustum...mes isvykstam kita penktadieni.dekui

Del restoranelio uzklausiau tai jei siandien vakare parasys tai rytoj permesiu nuoroda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aaam @ 2009 04 14, 01:05)
mane irgi tai domintų  4u.gif  po kelių savaičių kaip tik vykstu ten. jau viskas kaip ir suplanuota (gerai, kai yra žmonių, kurie mėgsta viską suplanuoti laaaabai iš anksto  ax.gif  ), bet vis dėlto būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, jei kas nors buvote Malagoje (tiesa, pačiai Malagai ketinu skirti tik vieną dieną, labiau mane domina objektai aplink ją  4u.gif  )

Malagoj taip pat teko pabuvoti praeitais metais - rugpjuti smile.gif Gyvenome netolimais esanciame miestelyje Torremolinos, o pacioje Malagoje buvom skyre viena diena aplankyti smile.gif Nezinau tiksliai kokia informacija labiausiai domina g.gif Teko aplankyti siuos miestelius - Fuengirola, Marbela ir Benalmadena smile.gif Tai labiausiai patiko Benalmadena ir Fuengirola. Man asmeniskai si pakrante nesukele didelio zavesio, gaila neteko nuvaziuoti i Gibraltara gal butu kita nuomone thumbup.gif

QUOTE(_saule @ 2009 04 13, 00:18)
O kaip mažesni miesteliai šalia Malagos? Ar jie gražūs? Kaip paplūdimiai? Ar nenuobodu?

Man asmeniskai tai pasirode taip: Toremmolinos - nuobodokas smile.gif jei norit naktinio gyvenimo tai grazi ir gera vieta Benalmadena; Kiti miestukai grazus bet kad labai isskirstu is kurortiniu miesteliu tai nepasakyciau g.gif
Atsakyti
Tai ir tie patys miesteliai mazi ne sezono metu vegetuoja, o sezono - stengiasi privilioti visus turistus,konvejeris toks, tad kokybes ir kainos santykis tikrai ne per geriausias. Aisku, gamta grazi, bet pramogos/sightseeingas pakankamai limituotas, o as, kaip nemegstanti turistu susiburimu, isvis purtausi tokiu vietu.
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 12, 23:14)
Gal kas buvot Malagoje ir galėtumėt apie ją daugiau papasakoti?

Buvau pernai salia Malagos Toremolinoje, tačiau is ten važiavom į Gibraltarą, gaila, kad nespejome i Ronda, nors ir butumem speje, taciau viena keleive labai bijojo kalnu, todel teko nusileist.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 04 15, 18:13)
Buvau pernai salia Malagos Toremolinoje, tačiau is ten važiavom į Gibraltarą, gaila, kad nespejome i Ronda, nors ir butumem speje, taciau viena keleive labai bijojo kalnu, todel teko nusileist.

Vedeja, o gal aks Gibraltare gero galetum papasakoti? Ir i tema butu, nes juk nors Gibraltaras priklauso Anglijai, jis kaip Ispanijos dalis ir ispanu kruva ten gyvena.
Atsakyti
Draugė sakė, kad netoli Malagos yra krokodilų ferma, gal žinot, kur tiksliau tai yra? Sakė, kažkur keturiasdešimties kilometrų spinduliu.
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 21, 11:30)
Draugė sakė, kad netoli Malagos yra krokodilų ferma, gal žinot, kur tiksliau tai yra? Sakė, kažkur keturiasdešimties kilometrų spinduliu.

taigi galima ir googlej pasiieskot g.gif
Cia , rasho, kad 15 min nuo Torremolinos centro.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 03 14, 12:56)
Tai taip, zinau, kad ten laaabai brangu. Bet gyvenimas ten mums nekainuos. rolleyes.gif  rolleyes.gif Tik reikia ten nukakti, tad ir galvojam kaip...ar geriau su masina leistis, ar su lektuvu... mirksiukas.gif

Na geriau lėktuvu, nes su mašina tolimas kelias, na nebent turit daug laiko, nes kelionėje į vieną pusę reiks praleisti 3-4 dienas,o tiek pat ir atgal smile.gif Jei iškosit iš anksto rasit tikrai skrydžių, bet visi su persėdimu, nes kolkas tiesioginių nėra smile.gif

QUOTE(Daivullka @ 2009 03 23, 15:25)
Buvau praeita Vasara Costa de sol pakranteje  ax.gif  Gyvenome Torremolinos, bet miesteleis tai nelabai patiko smile.gif Siaip pavadinciau ji "Pensininku rojumi" Persiprasau iskart kad taip pavadinau bet ten pasijutau kaip kokioj Palangoj - sanatorijoje smile.gif Apkeliavome Malaga, kuri mane nelabai suzavejo, bet aplankyti ja butina, pamatyti korida ir pan. Net manau pusdienio ten uztenka smile.gif Toliau is Malagos arba bet kurio kurortinio miestelio labai lengvai traukiniais ar autobusais galima pasiekti kitus miestukus smile.gif Marbela grazus kurortinis miestelis, bet kad labai isskirstu ir kitu nepasakyciau, galbut brangesnis smile.gif Labiausia patiko Benalmadenos pakrante, labai grazus miestukas smile.gif Jis gausus naktinis gyvenimas smile.gif Grazus miestukas ir Fuengirola smile.gif Gaila kad nepasiekiame Tarifos ir Gibraltaro  schmoll.gif  Bet cia pasilikom kitam kartui smile.gif

Kad ten aplamai ne sezono metu daug pensininkų, ypatingai anglų, nes dauguma jų yra nusipirkę ten butus,o jaunimas tai turi dirbti smile.gif Man Toremolinos patiko ramus miestukas, na žiūrint kam ko reikia. Nuo Malagos taip ir eina vienas paskui kitą miestelis smile.gif
Mes dažniausiai atostogaujam su vaikais, tai mums to naktinio gyvenimo ir nereikia, svarbu gerai praleisti laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 21, 12:30)

Yra Torremolinos pakrastyje.Prie pat jo yra ir akvaparkas.
Neseniai grizom is atostogu ,buvom apsistoje Torremolinos miestely.Ramus miestelis,tikras pensininku rojus biggrin.gif biggrin.gif Zinoma,juk buvom dar ne sezono metu.
Siaip jis mums patiko,nes yra ilga pesciuju promenada palei jura,tur but nuo pat Malagos iki nezinia kur,pakrante-smeliukas.Vaikams yra akvaparkas,krokodilu ferma.netoli kiti meisteliukai.kas vaziuos su vaikais,tai berods,Benalmadenoj yra Tilvoli pramogu parkas,zoo,keltuvas nuo juros iki kalno virsunes ir t.t.
Kadangi daug keliavom,tai nakvynei ir poilsiui miestukas mums buvo kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki Ispanijos myletojai 4u.gif Gal kas atrado buda kaip tiesiogiai lektuvu pasiekti Malaga? Nesinori su mazu vaikuciu dar su tais persedimais vargti sad.gif
Nors pati ieskojau, bet nieko neradau schmoll.gif
O gal galima per kelioniu agentura susitarti? Na jei nepilnas uzsakomasis reisas, gal priima ir pakeleivius? Ar neteko niekam susidurti? Aciukas 4u.gif
Atsakyti