Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija - Malaga

Aš prieš kelis metus buvau, gyvenom su kolege Las Palomas viešbuty(irgi geras, nors langai į gatvės pusę) , netoli jūros kranto (kažkurioj Ispanijos temoj buvau įdėjus savo reportažą). Savarankiškai, t.y. traukinuku nuvažiavom iki Malagos. Ten susiradom info centrą/kioską, jame davė žemėlapį su visomis įžymiausiomis miesto vietomis. Nors abi negalim pasigirti, kad gerai orientuojamės, bet viską radom, viską aplankėm. Mano kolegė mėgėja bambą išvertus pliaže gulėt, tai mes Malagoj užsibuvom apie gerą pusdienį - buvom apie 11 grįžom apie 16 val. Iki Belnamadenos neapsimoka važiuoti - pakrante galima iki jos nueiti mirksiukas.gif

vakar skubėjau blush2.gif , tai papildau šiandie: važiavom kaip į poilsinę kelionę, tai ekskursijas galima buvo išsipirkti pas lietuviškos agentūros partnerius rusus. Mes ėmėm į Maroką, Seviliją (gidė buvo puiki). Dar buvo galima į Toledo, Valensiją ir dar kažkur g.gif . Tiesa, dar miesto autobusu savarankiškai nuvarėm aukštyn į kalnus į Mijos. Miestelis l. gražus, baltas, pilnas gėlių, tik savaime aišku nemažai turistų.
Atsakyti
Gal galit patarti,kuris is miesteliu mieliausias?Jei vaziuosim,tai planuojam daug vazinet,bet noretusi ir kokiam mielam miestely apsistot,kur butu ka veikti,pasivaikscioti.
Atsakyti
Ispanija as myliu, bet vat Málaga tai visiskai nepatiko.. Murzini juodos zemes papludimiai, miestas niekuom neypatingas. Nebent sedet visa diena viesbucio teritorijoj su dirbtiniu smeliu. Jei galeciau, rinkciausi kita varianta, Mallorca, Cádiz arba Tarifa. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo po_stalu: 10 kovo 2009 - 11:57
Na,musu planuose aplankyti Sevilija,Kordoba,Gibraltara ir t.t. Smelio papludimiai ne taip svarbu.Tiesiog norisi apsistoti prie juros kurorte,kad galima butu kokia diena kita pailseti ir prie juros.
Labai laukiu ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Mes buvom praeitą rugsėjį- spalį,oras buvo super thumbup.gif na man labai patiko 4u.gif Buvom apsistoje Mijas costa, buvom išsinuomoję apartamentus smile.gif vieną savaitę keliavom,o kitą daugiau tinginiavom biggrin.gif
Aplankėm Ronda labai gražus miestelis, Mijas, Nerja, Granadą, Gibraltarą, Malagą, Marbella, Puerto Banus krantinė įspūdinga su tokiomis jachtomis thumbup.gif , na ir kurortinius miestelius 4u.gif
Atostogos buvo thumbup.gif maistas superinis ir kainos labai geros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 03 10, 12:50)
Na,musu planuose aplankyti Sevilija,Kordoba,Gibraltara ir t.t. Smelio papludimiai ne taip svarbu.Tiesiog norisi apsistoti prie juros kurorte,kad galima butu kokia diena kita pailseti ir prie juros.
Labai laukiu ispudziu 4u.gif

Tai tuomet siulau Cadiz arba Tarifa, banglentininku miesteli su nuostabiausiais papludimiais. Tik tiek, kad vandenukas vesesnis, Atlanto vandenyno. Bet vasara Vidurzemio jura kaip sriuba, tai bent atsigaivintumet Atlante biggrin.gif
O ir aplink Malaga pilna mazu kurortiniu miesteliu, tad sekmes paieskose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiaip siūlau, kokius mažus kurortinius miestelius apsistojimui ax.gif , o paskui su mašina ar autobusais\traukinukais, galima aišku ir ekskursijas išsipirkt(mačiau skelbimą iškabintą). Malaga vis dėl to miestas didelis. Mes ir per siestą kelis kartus pliaže buvom, tai ateidavo labai daug vietinių. Pliažas budavo pilnas, bet tai tik kurortinis mietelis, o įsivaizduok kas būtų jei Malaga doh.gif .
Atsakyti
Gal kas galite parasyti Kaip Marbelloj smeliukas papludymio, juodas ar ne? Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

turiu kalusiemeli kiek mazdaug kainuotu skrydis i Malaga, jei pirktum bilietus is anksto? Na, sakykim puse metu... Ar kas yra buves Puerto Banus kurorte? Mes turim kvietima is darugo, tai svarstom ar vykti geriau su masina (4 suauge) per visa Europa, ar skristi...
Labai prasau patarimu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2009 03 10, 11:57)
Ispanija as myliu, bet vat Málaga tai visiskai nepatiko.. Murzini juodos zemes papludimiai, miestas niekuom neypatingas. Nebent sedet visa diena viesbucio teritorijoj su dirbtiniu smeliu. Jei galeciau, rinkciausi kita varianta, Mallorca, Cádiz arba Tarifa. wub.gif

drinks_cheers.gif Arba į šiaurinę pusę iš viso važiuoti, tik kad ten vėsiau truputuką ir tų paplūdimių nelabai yra. Bet ten kalnai wub.gif

QUOTE(oziarage @ 2009 03 13, 12:48)
Sveikutes,

turiu kalusiemeli kiek mazdaug kainuotu skrydis i Malaga, jei pirktum bilietus is anksto? Na, sakykim puse metu... Ar kas yra buves Puerto Banus kurorte? Mes turim kvietima is darugo, tai svarstom ar vykti geriau su masina (4 suauge) per visa Europa, ar skristi...
Labai prasau patarimu.. 4u.gif

Aš buvau, bet prieš daugiau kaip 8 metus, tai smulkmenų neprisimenu. Šiaip gražu viskas ir paplūdimiai tikrai nepajuodę, kaip čia kažkas išsireiškė, bet laaaabai brangu. Kiek žinau, tai patas brangiausias Ispanijos kurortas.
Atsakyti
Buvau praeita Vasara Costa de sol pakranteje ax.gif Gyvenome Torremolinos, bet miesteleis tai nelabai patiko smile.gif Siaip pavadinciau ji "Pensininku rojumi" Persiprasau iskart kad taip pavadinau bet ten pasijutau kaip kokioj Palangoj - sanatorijoje smile.gif Apkeliavome Malaga, kuri mane nelabai suzavejo, bet aplankyti ja butina, pamatyti korida ir pan. Net manau pusdienio ten uztenka smile.gif Toliau is Malagos arba bet kurio kurortinio miestelio labai lengvai traukiniais ar autobusais galima pasiekti kitus miestukus smile.gif Marbela grazus kurortinis miestelis, bet kad labai isskirstu ir kitu nepasakyciau, galbut brangesnis smile.gif Labiausia patiko Benalmadenos pakrante, labai grazus miestukas smile.gif Jis gausus naktinis gyvenimas smile.gif Grazus miestukas ir Fuengirola smile.gif Gaila kad nepasiekiame Tarifos ir Gibraltaro schmoll.gif Bet cia pasilikom kitam kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivullka @ 2009 03 23, 17:25)
Buvau praeita Vasara Costa de sol pakranteje  ax.gif  Gyvenome Torremolinos, bet miesteleis tai nelabai patiko smile.gif Siaip pavadinciau ji "Pensininku rojumi" Persiprasau iskart kad taip pavadinau bet ten pasijutau kaip kokioj Palangoj - sanatorijoje smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif O gal buvot vasaros pradžioj, todel taip atrodė? g.gif Aš atostogavau 1 birželio pusėj, tai tikrai daug vyresnio amžiaus žmonių, bet kai reikėjo išvažiuot (1 ar 2 d. iki joninių) jaunimo padavė. Mums agentūroj sakė, kad Torremolinos šiek tiek ramesnis miestukas, Belnamadena - daugiau judesio, triukšmo, Marbela - pasiturintiems biggrin.gif

Oziarage kiek prisimenu į Malagą nėra tiesioginių skrydžių vasarą, bilietų kaina apie 1000, nebent akcijiniai atsirastų
Atsakyti