QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 14:07)
Sveiki, ar galite man padeti, vakar nusipirkom bilietus i malaga po 5savaiciu, o mes dar neturim nei viesbucio, nuo skaitymo jau galva sukasi ir vaizdas mirguliuoja
busim 9dieneles su vyru ir dukryte 3.5metu, todel klubai nedomina, galvoju viesbutuka sakytis toremolinoje, kiek skaiciau grazus papludimiai, yra krokodilu ferma ir akva parkas. Ka manot? I kurias keliones verta vykti i kures nelabai? Kordoba, Sevilija, Tanziras (morokas)? Ar kas nors buvot krokodilu fermoje? Ar patiko? O akvaparke? kuris akva parkas geresnis, Tivoli World- Benalmádena ar prie krokodilu fermos?
Taigi klausimeliai butu tokie Prasau labai pagalbos

Taigi klausimeliai butu tokie Prasau labai pagalbos
Man žinokit beskaitant ir nuo tų paplūdimių galva buvo susisukusi, kiek pamenu Jūs minimame kurorte dar ir kainos yra padorios, ten buvau rezervavus viešbutį, bet po to atšaukiau dėl pasikeitusio maršruto, važiuojant pakrante nuo Gibraltaro iki Malagos tikrai yra gražių paplūdimių, į porą jų buvome užsukę...tik man asmeniškai poilsiui su vaiku nelabai patinka miesto paplūdimiai, šalia gatvė, judėjimas...kraštuose mačiau gražių vietelių. Mes patys kilome į viršų, gyvenome prie Nerja kurorto ir aplamai čia pasirinkimas yra, tik viskas priklauso nuo to kokie Jūsų poreikiai, pvz. Marbelija yra prabangus kurortas su daug prabangių parduotuvių, bet ar Jums to reikia? O Jūs keliauti žadate visuomeniniu transportu ar nuomositės automobilį?