Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija - Malaga

QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 14:07)
Sveiki, ar galite man padeti, vakar nusipirkom bilietus i malaga po 5savaiciu, o mes dar neturim nei viesbucio, nuo skaitymo jau galva sukasi ir vaizdas mirguliuoja  blink.gif busim 9dieneles su vyru ir dukryte 3.5metu, todel klubai nedomina, galvoju viesbutuka sakytis toremolinoje, kiek skaiciau grazus papludimiai, yra krokodilu ferma ir akva parkas. Ka manot? I kurias keliones verta vykti i kures nelabai? Kordoba, Sevilija, Tanziras (morokas)? Ar kas nors buvot krokodilu fermoje? Ar patiko? O akvaparke? kuris akva parkas geresnis, Tivoli World- Benalmádena ar prie krokodilu fermos?
Taigi klausimeliai butu tokie Prasau labai pagalbos

Man žinokit beskaitant ir nuo tų paplūdimių galva buvo susisukusi, kiek pamenu Jūs minimame kurorte dar ir kainos yra padorios, ten buvau rezervavus viešbutį, bet po to atšaukiau dėl pasikeitusio maršruto, važiuojant pakrante nuo Gibraltaro iki Malagos tikrai yra gražių paplūdimių, į porą jų buvome užsukę...tik man asmeniškai poilsiui su vaiku nelabai patinka miesto paplūdimiai, šalia gatvė, judėjimas...kraštuose mačiau gražių vietelių. Mes patys kilome į viršų, gyvenome prie Nerja kurorto ir aplamai čia pasirinkimas yra, tik viskas priklauso nuo to kokie Jūsų poreikiai, pvz. Marbelija yra prabangus kurortas su daug prabangių parduotuvių, bet ar Jums to reikia? O Jūs keliauti žadate visuomeniniu transportu ar nuomositės automobilį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 29 birželio 2013 - 13:18
QUOTE(Astra777 @ 2013 06 29, 15:15)
Man žinokit beskaitant ir nuo tų paplūdimių galva buvo susisukusi, kiek pamenu Jūs minimame kurorte dar ir kainos yra padorios, ten buvau rezervavus viešbutį, bet po to atšaukiau dėl pasikeitusio maršruto, važiuojant pakrante nuo Gibraltaro iki Malagos tikrai yra gražių paplūdimių, į porą jų buvome užsukę...tik man asmeniškai  poilsiui su vaiku nelabai  patinka miesto paplūdimiai, šalia gatvė, judėjimas...kraštuose mačiau gražių vietelių. Mes patys kilome į viršų, gyvenome prie Nerja kurorto ir aplamai čia pasirinkimas yra, tik viskas priklauso nuo to kokie Jūsų poreikiai, pvz. Marbelija yra prabangus kurortas su daug prabangių parduotuvių, bet ar Jums to reikia? O Jūs keliauti žadate visuomeniniu transportu ar nuomositės automobilį?

Su viesuoju transportu, noriu kad viskas butu kuo arciau smile.gif Masinos tikriausiai negausime, nes pas mane mokinio teises, o vyras neturi sad.gif
Papildyta:
Ir ar sake viesbuciai pigus, tai uz kiek galima rasti viesbutuka su baseinu> Kiek ziureiu tai nuo 700euru doh.gif O realu rasti viesbuti jau nuvykus tenai?
Papildyta:
O ka manot apie si viesbuti?
http://www.booking.c...4eebdafe4ea3aX1
Atsakyti
QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 14:56)
Su viesuoju transportu, noriu kad viskas butu kuo arciau smile.gif Masinos tikriausiai negausime, nes pas mane mokinio teises, o vyras neturi sad.gif
Papildyta:
Ir ar sake viesbuciai pigus, tai uz kiek galima rasti viesbutuka su baseinu> Kiek ziureiu tai nuo 700euru  doh.gif  O realu rasti viesbuti jau nuvykus tenai?
Papildyta:

Tuomet suprantama, tik atkreipkit dėmesį, kad jei norėsit kur nors toliau pakeliauti savaitgalį, tarpmiestiniai autobusai gali ir nevažiuoti tomis dienomis. Jūs keliausite kaip suprantu per patį sezoną, tad kainos tikrai bus aukštokos, net palyginimui reikėtų pasižiūrėti koks skirtumas gaunasi kai mes spalį buvome g.gif ir dar, Jūsiškis pagal vertinimus nėra aukštai, bet pasižiūrėkit kokie atsiliepimai yra prie neigiamų, gal Jums tai visiškai neaktualu, mes renkamės mažesnius viešbučius, jie būna jaukesni ir pigesni, būtent Ispanijoje taip pat viską žiūrėjau per bookingą, galite gauti gan neblogų pasiūlymų be atšaukimo galimybės (Jūsų atveju apsimokėtų, nes išvykstate galima sakyti greitai) 4u.gif O Jūs nuo Malagos norite žemyn važiuoti ar galite ir šiek tiek aukščiau link Nerja, kiek skaičiau iki Nerjos taip pat labai patogus susisiekimas visuomeniniu transportu ir nėra brangus, be to pats miestelis labai gražus, mums patiko, kadangi be automobilio tai Jums nėra aktualu, kad viešbutis būtų su parkingu...didelis apgyvendinimo pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Kiek kainuotu exkursijos i gibraltara ir tanzira? ar iseitu nuvaziuoti viesuoju transportu i koroba ir sevilija? Ekskusijas galiu uzsisakineti bet kada, net ir savaitgaliui? Man noretusi arciau malagos, nes esu numacius netoli akva parka, zologijos soda, krokodilu ferma, tai manau butu patogiau, bet to mano vyras ir taip nori keliauti kuo maziau, o as kuo daugiau, tai mums reikia kazkaip susierinti, tai tuos 76km nuo Nerja iki Torremolinos, isnaudociau kokiai ekskursijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 15:32)
Kiek kainuotu exkursijos i gibraltara ir tanzira? ar iseitu nuvaziuoti viesuoju transportu  i koroba ir sevilija? Ekskusijas galiu uzsisakineti bet kada, net ir savaitgaliui? Man noretusi arciau malagos, nes esu numacius netoli akva parka, zologijos soda, krokodilu ferma, tai manau butu patogiau, bet to mano vyras ir taip nori keliauti kuo maziau, o as kuo daugiau, tai mums reikia kazkaip susierinti, tai tuos 76km nuo Nerja iki Torremolinos, isnaudociau kokiai ekskursijai  4u.gif

Mes patys nuomojomė automobilį, tad labai sunku pasakyti apie kainas, su visuomeniniu transportu tek susidurti Alikantėje, miesto vietiniai autobusai nebrangūs buvo, tačiau tarpmiestiniai jau brangesni, kad mums dviem geriau apsimokėjo vienai dienai išsinuomoti automobilį nei viešuoju transportu keliauti. Konkrečiau gal kas žino iš tokiu būdu keliavusių, Jūs dar pabandykite bendroje Ispanijos temoje užklausti. Dar dėl ekskursijų, yra kai kurie viešbučiai kurie siūlo tas ekskursijas ir kainas pas juos galima būtų sužinoti, arba susirasti per agentūrą, arba vykti pačiam su žemėlapiu ir pažymėtais objektais, kuriuos norite aplankyti. Tik jei Jūsų vyras nenori daug keliauti, tokios ekskursijos kaip iki Sevilijos ar Kordobos tikrai užtruks visą dieną, o jei Marokas, tai reikia pagalvoti apie nuvykimą iki Tarifos, iš ten visa diena Maroke ir po to grįžimas atgal ( mano draugai buvo pirkę šią ekskursiją) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 29 birželio 2013 - 14:43
QUOTE(Astra777 @ 2013 06 29, 16:40)
Mes patys nuomojomė automobilį, tad labai sunku pasakyti apie kainas, su visuomeniniu transportu tek susidurti Alikantėje,  miesto vietiniai autobusai nebrangūs buvo, tačiau tarpmiestiniai jau brangesni, kad mums dviem geriau apsimokėjo vienai dienai išsinuomoti automobilį nei viešuoju transportu keliauti. Konkrečiau gal kas žino iš tokiu būdu keliavusių, Jūs dar pabandykite bendroje Ispanijos temoje užklausti. Dar dėl ekskursijų, yra kai kurie viešbučiai kurie siūlo tas ekskursijas ir kainas pas juos galima būtų sužinoti, arba  susirasti  per agentūrą, arba vykti pačiam su žemėlapiu ir pažymėtais objektais, kuriuos norite aplankyti. Tik jei Jūsų vyras nenori daug keliauti, tokios ekskursijos kaip iki Sevilijos ar Kordobos tikrai užtruks visą dieną, o jei Marokas, tai reikia pagalvoti apie nuvykimą iki Tarifos, iš ten visa diena Maroke ir po to grįžimas atgal ( mano draugai buvo pirkę šią ekskursiją) 4u.gif

Labai aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 15:46)
Labai aciu uz pagalba smile.gif

Nėra už ką ax.gif Gero Jums planavimo ir geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
Ir vel as turiu klausimeli jums smile.gif kiek mazdaug kainuoja ekskursijos? I maroka, i sevilija, ir i Gibraltarą. internete kiek radau tai labai daug, drauge sake kad neprisimena kiek, bet tikrai ne tiek kiek as radau. Prasau padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglioncass @ 2013 07 03, 23:12)
Ir vel as turiu klausimeli jums smile.gif kiek mazdaug kainuoja ekskursijos? I maroka, i sevilija, ir i Gibraltarą. internete kiek radau tai labai daug, drauge sake kad neprisimena kiek, bet tikrai ne tiek kiek as radau. Prasau padeti  4u.gif

Sveiki.Nežinau g.gif, negi nėra buvusių, kad galėtų konkrečiai atsakyti?Žinau tik, kad prieš porą metų iš Gibraltaro į Maroką draugė žmogui bilietą pirko berods už 100 ar 120 EUR , ekskursija buvo visai dienai, su pietumis, į kitas Jūsų vietas ko gero jei pirksite per agentūra pigiai labai neturėtų taip pat kainuoti, nes Jūs pasižiūrėkit, vien kokias kainas Lietuvos kelionių agentūros nurodo panašiomis Ispanijoje kryptimis, be to, jei viską Gibraltare norite aplankyti savarankiškai, pigiai taip pat nesigauna, keltuvų bilietai į abi puses dviems berods 80-90 LT. gaunasi, o po to visa kita.Prisiminiau, kad yra labai geras Gibraltaro internetinis puslapis turistams, ten ir žemėlapis yra ir visos kainos tiek keltuvams, tiek keltuvams ir plius apsilankymams turistiniuose obj. surašyta, jie net į mano paklausimą internetu atrašė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 04 liepos 2013 - 17:42
QUOTE(Astra777 @ 2013 07 04, 19:40)
Sveiki.Nežinau g.gif, negi nėra buvusių, kad galėtų  konkrečiai atsakyti?Žinau tik, kad prieš porą metų iš Gibraltaro  į Maroką draugė žmogui bilietą pirko  berods už 100 ar 120 EUR , ekskursija buvo  visai dienai, su pietumis, į kitas Jūsų vietas ko gero jei pirksite per agentūra pigiai labai neturėtų taip pat kainuoti, nes Jūs pasižiūrėkit, vien kokias kainas Lietuvos kelionių agentūros nurodo panašiomis Ispanijoje kryptimis, be to, jei viską Gibraltare norite aplankyti savarankiškai, pigiai taip pat nesigauna, keltuvų bilietai į abi puses dviems berods 80-90 LT. gaunasi, o po to visa kita.Prisiminiau, kad yra labai geras Gibraltaro  internetinis puslapis turistams,  ten ir žemėlapis yra ir visos kainos tiek keltuvams, tiek keltuvams ir plius apsilankymams turistiniuose obj. surašyta, jie net į mano paklausimą internetu atrašė thumbup.gif

nera neko kas buvo malagje, oaciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 04 10, 16:47)
Va, kaip tik buvom.
Skridom FlyLAL'u, yra tiesioginis reisas i Malaga. Bilietai pries 5,5 men. kainavo seimai 2+2 = 2080 LTL.
Namuka nuomavomes is cia:
http://ownersdirect.co.uk/Spain.htm
o yra dar tokiu puslapiu:
http://www.holiday-r...squery/urvs/123
http://www_aquavia_com/
http://www.nerjavillarentals.com
galima pasieskoti... Jei labiau traukai grazus pajurys - tada geriau ieskotis Atlanto puseje. Jei labiau paisvazineti ir pamatyti - tada gal nesvarbu... Nors Nerja irgi grazus miestas, o Torremolinos - visiskai turizmo industrija, 9-auskciai prie juros stovi. Kadangi vilos skirtos nuomai, reikai labai nesistebeti, kad randi ar dureles spinteliu isklibusias, ar koki puoda palikta neisplauta ar dar kazka panasaus.

Kadangi tada tradiciskai reikai masinos - tai drasiai rekomenduoju siuos:
http://www.aurigacrown.com/ - nebrangus su visais draudimais. 10-iai dienu su visais imanomais draudimais + vaikiska kede Peugeot 207 buvo 197 EUR.
Vazinejant, sakyciau, verta tureti GPS'a, ypac, jei planuojama vaziuoti i senamiescius, etc.

Kadangi gyvenom savo name, tai maistas didziaja dauguma buvo perkamas supermarkete. Kainos, sakyciau, kaip Lietuvoje, kai kas pigiau, kai kur brangiau, yra maloniu staigmenu, pvz. 8 supakuoti artisokai musiskiam kainavo 1,10 EUR. Cigaretes brangesnes, alkoholis pigesnis nei Lietuvoj. Ypac matyt ant Torres vynu, kurie 2-gubai pigesni.

Tai tokie praktiniai patarimai

Ai, dar pamirsau pasakyti - masinos nuomai butinai reikalinga kreditine korta, su visokiais Electronais ar Maestro nieko negausit. Bet turbut jau ir patys zinot...
Jei noresit patekti i Alhambros rumus - reikia bilietus rezervuotis labai is anskto, gal keleta menesiu pries. T.y. tada galima gauti pilna vizito paketa. Mes rezervavomes gal pora savaiciu pries, tai gavom tik Nasrido rumus ir sodus. Tokius bilietus galima bandyti gauti ir vietoje, bet daznai nepavyksta.
Gyvenant kazkur provincijoje, reikia turet omeny, kad be ispanu kalbos ziniu bus sunku.
Patarciau saugotis cigonu, nes tie "megsta" zioplinejancius turistus

Sveiki, as zinau kad sena zinute, bet uz poros dienu skrendam i malaga, ir noreciau suzinoti ar tu parduotuviu maisto yra daug, ar tik kelios ir ju ardresus gal galima suzinoti internetu?
Atsakyti
QUOTE(eglioncass @ 2013 07 04, 19:32)
nera neko kas buvo malagje, oaciu uz atsakymus

mes geguze buvom,uz nuvezima is agenturos i giblartara sumokejom 50eu.kazur g.gif cia 4asmenu seima,o ten dar i kalna kilom autobusu paskui tai berods apie 60eu dar kainavo g.gif buvom termolinos,tikrai siulyciau si kurorta,labai fainas thumbup.gif o eksursijas imkit uzeja i agentura,taip daug pigiau,viezsbutis mums siule 2 brangiau.
Papildyta:
QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 13:32)
Kiek kainuotu exkursijos i gibraltara ir tanzira? ar iseitu nuvaziuoti viesuoju transportu  i koroba ir sevilija? Ekskusijas galiu uzsisakineti bet kada, net ir savaitgaliui? Man noretusi arciau malagos, nes esu numacius netoli akva parka, zologijos soda, krokodilu ferma, tai manau butu patogiau, bet to mano vyras ir taip nori keliauti kuo maziau, o as kuo daugiau, tai mums reikia kazkaip susierinti, tai tuos 76km nuo Nerja iki Torremolinos, isnaudociau kokiai ekskursijai  4u.gif

krokodilu fermoj tikrai labai faina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglioncass @ 2013 06 29, 12:56)
Papildyta:
Ir ar sake viesbuciai pigus, tai uz kiek galima rasti viesbutuka su baseinu> Kiek ziureiu tai nuo 700euru  doh.gif  O realu rasti viesbuti jau nuvykus tenai?
Papildyta:

mes uz 4naktis 4asmenu seima viskas iskaiciuota mokejom 380eu.
Atsakyti