Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 19, 10:35)
Laikrodukas "Miesto smogas" ax.gif  tongue.gif

Visiskas geris thumbup.gif
WOW!!!
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2009 03 18, 15:19)
Puikus darbeliai!!  gal gali isduoti su kokiu laku suskaldei vazoneli??  ax.gif  as vakar bandziau su artmanijoje pirktu, taciau nesigavo  g.gif

Vos kelis puslapius atgal buvau rašius biggrin.gif Sadolin Antique effect, Senukuose 0,5 L 24,50 Lt.

QUOTE(Eglantina @ 2009 03 18, 19:13)
Demonstruoju savo pirmagime. seseliavimas sugadino reikala visiskai  doh.gif laukiu kritikos ir patarimu.

http://public.fotki....inas/dekupazas/

Nu nepasakyčiau kad jau taip ir sugadino šešėliavimas, man labiau užkliuvo patys puodukai... ant stalčiukų gražu, o vat visur kitur-jau ligir per daug truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2009 03 19, 13:31)
auksine, labai grazu. papasakok, ar cia istisine servetele, ar kaip..
niu mergaites.. vel pagedot. parasykit po foto kas ir kaip  mirksiukas.gif

pamirsau parasyt blush2.gif cia istisine servetele, dar patepliojau pati siek tiek pievoj biggrin.gif ir akrilinis lakas.
Atsakyti
Dziuga+, auksine - saunuoles, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos prajuokinot apie tą mano laiptinę... dar labiau šypseną kėlė tos vogtos nuotraukos... Net ir čia pasirodo pasitaiko doh.gif
QUOTE(-barsyle- @ 2009 03 19, 11:24)
na panelytes dedu ir as savo dezute,drauges prasymas,kazka sumeistravau blush2.gif

Pritariu sobieskai dėl darbelio, o nuo savęs noriu pasakyti, kad juodai balta nuotrauka ten labiau tiktų (ten kaip rėmelis ar priklijuota?)... Pats motyvas/raštas tai labai fainas thumbup.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 19, 11:35)
Laikrodukas "Miesto smogas" ax.gif  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 03 19, 13:20)
Parodau savo pirmą blyniuką  ax.gif .

Vykęs mano manymu... smile.gif

auksine, labai lygu ir gražu thumbup.gif
Atsakyti
Dziuga+ - labai modernus laikrodis rolleyes.gif
O stai mano sidabriniai auksine arbatine smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 03 19, 16:54)

Aciu. Moderni ir arbatine smile.gif cia glamzyta servetele?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 19, 17:57)
Aciu. Moderni ir arbatine  smile.gif cia glamzyta servetele?

Taip, glamzyta smile.gif
Atsakyti
''Miesto smogas'' thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žiūriu lyg ir paprastas darbas ,bet toks tikroviškas.....nu net neina žodžiais apibūdinti thumbup.gif
estete,gražus darbas.Taip gražiai su tomis glamžytomis servetėlėmis jūs čia prasisukat....nu ir man reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
LAIKRODUKAS TAI FANTASTINIS.... isties toks mistiskas.......cia kokiu budu taip gavosi kad itrukimai lyg dvikomponencio o virsutinis sluoksnis balksvas..... g.gif kaip darant vienkomponenciu
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 19, 18:19)
LAIKRODUKAS TAI FANTASTINIS.... isties toks mistiskas.......cia kokiu budu taip gavosi kad itrukimai lyg dvikomponencio o virsutinis sluoksnis balksvas..... g.gif kaip darant vienkomponenciu

Cia skaidrus skylantys dazai ant virsaus.
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2009 03 19, 14:50)
Dziuga+, auksine - saunuoles, labai grazu  4u.gif

QUOTE(baltė @ 2009 03 19, 15:52)

auksine, labai lygu ir gražu thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti