Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

Ale kokios sekliai morkos esate, prisijuokiau, negaliu, seklių biurą atidarysime. Būna gi visokių žmonių, visokių reikia. Jei nuo to žmogui geriau, nu tegul hihihi.gif
O aš dekoravau rėmelį savo siuvinėtam paveikslėliui. Jau drasiau dėjau šešėlius(tikiuosi ne per drasiai) ax.gif Tik va kad viską padarius dėjau paveiksliuką ir pasirodo kad tas rėmelis iš ilgio per kelis milimetrus mažesnis, o iš pločio atvirkščiai - didesnis. Nu kaip susinervyjau, dabar eisiu ieškoti ką čia į tą rėmelį išsiuvinėjus. Užburtas ratas žodžiu frusty.gif
Atsakyti
Mergaitės duodat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai detektyvai tai dar kas nors doh.gif Dėkit darbelius thumbup.gif Širdis dainuoja juos žiūrint thumbup.gif
Dabar įdėsiu savo paskutinį vaiką - prašau kritikos kol dar nelakuotas biggrin.gif
Atsiprašau, kad motyvas toooks matytas ir atsibodęs, dar nieko nesu darius su angeliukais biggrin.gif tongue.gif
user posted image
user posted image
doh.gif įdėjus nuotrauką pamačiau, kad blogai sudėjau abi dalis doh.gif ornamentas sutampa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 18 kovo 2009 - 23:16
man visai nematyti sitie angeliukai..na gal ir matyti, bet tikrai neatsibode, kaip kokie rafaelio angelai ;)grazi dezute smile.gif

o detektyvas tai cia liuks pries miega paskaitai, pasijuoki.. rolleyes.gif nu bet tai koks tikslas det ne savo darbus, tai niekad nesuprasiu biggrin.gif cia pagyru paklausyt malonu ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 03 19, 00:15)
- prašau kritikos kol dar nelakuotas  biggrin.gif

Kol dar galima ka pakeist, tai as sakau is savo prizmes: man uzkliuna, kad virselio fonas sutampa su motyvu, kazkaip motyvas jame paskesta, o ne issiryskina.As dar paseseliuociau pasidarydama spalvyte bent panasia i ornamento ...kaip manai mirksiukas.gif
Atsakyti
o man graži Irisas dėžutė, tokia tikrai iš močiutės paveldėta thumbup.gif dar jei kokių gintarinių papuošaliukų pamėtyt tai išvis wub.gif

šaunuolės auksarankės ir toliau taip. Sobieskai prizas ne tik už darbų gausybę bet ir už seklio morkos darbo rezultatus good.gif jau buvau pradėjus galvot, kad nieko nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 19, 09:43)
. Sobieskai prizas ne tik už darbų gausybę bet ir už seklio morkos darbo rezultatus  good.gif  jau buvau pradėjus galvot, kad nieko nemoku  doh.gif

Aciu 4u.gif imu viska, bet noriu ir apciuopiamai ax.gif
Siaip niekas nebuvo daroma tycia, nieko nesekiau, tik kazkaip atmintis atgamino, kad jau buvau kazkur tuom grozejusi ir kas svarbiausia diena pries, tai nebuvo sunku ir atkapstyti, galvojau, gal moteriske ir rusu saituose reiskiasi, o pasirodo...nesuprantu koks tikslas...nu, bet gana apie tai, tikiuosi uz durnas mus daugiau nesirys niekas laikyt biggrin.gif , bet nera to blogo, kas neiseitu i gera-jos deka, dauguma pajutot dabartine savo verte cool.gif

Uz lango sniegas...o as marginu velykaicius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 19 kovo 2009 - 09:34
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 19, 00:22)

Grazu, o del apkaustu pritarsiu merginoms kad reiktu nuimt ax.gif man sios serveteles labai patinka smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2009 03 19, 01:15)

grazus darbas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 18, 23:45)
Ale kokios sekliai morkos esate, prisijuokiau, negaliu, seklių biurą atidarysime. Būna gi visokių žmonių, visokių reikia. Jei nuo to žmogui geriau, nu tegul  hihihi.gif
O aš dekoravau rėmelį savo siuvinėtam paveikslėliui. Jau drasiau dėjau šešėlius(tikiuosi ne per drasiai)    ax.gif Tik va kad viską padarius dėjau paveiksliuką ir pasirodo kad tas rėmelis iš ilgio per kelis milimetrus mažesnis, o iš pločio atvirkščiai - didesnis. Nu kaip susinervyjau, dabar eisiu ieškoti ką čia į tą rėmelį išsiuvinėjus. Užburtas ratas žodžiu  frusty.gif

tu taip nesinervyk....tavo siuvinetas darbelis bus dau daugiau pagerbtas jei tu jam dar pasparteli idetum....nes dekoruotas remelis gali ji uzgosti tai kuo daugiau pasparto tuo geriau matosi ir remelis ir darbelis jame, o tokiu pasparteliu gali gatavu nusipirkti kokioj foto pardej...ermitaze .....ir kt
Atsakyti
mano puslapy rasite dekupazo darbeliu

http://public.fotki....novilmosrankos/
Atsakyti
QUOTE(vilmikes @ 2009 03 19, 11:38)
mano puslapy rasite dekupazo darbeliu
http://public.fotki....novilmosrankos/

labai patiko dekoruotos durys wub.gif čia irgi dekupažas?
Atsakyti
niu ir prisizvengiau lotuliukas.gif tik va bandau isivaizduot, koks buvo tikslas del svetimu darbu nuotraukas. ar zmogus neturi ka veikt? gal savimeile paglosto pagyru klausant? nu nesuprantu cool.gif
Atsakyti
na panelytes dedu ir as savo dezute,drauges prasymas,kazka sumeistravau blush2.gif
user posted image
Atsakyti