Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

Detektyvas čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo po nuotrauka net rašo:
130 просмотров
45 за месяц
1 за вчера
39 за сегодня
kažkaip labai jau daug neatitikimų g.gif
Atsakyti
Nu tikrai keista, galvojau tik man nesuprantama doh.gif . Fantastika, ko tik nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
nu geras....nagi nagi merginos tai kaip cia dabar.....svetimais darbeliais giriames.....tuoj ir as ka paieskosiu ir imesiu lotuliukas.gif galesime visos pasidziaugti kartu...nu kam cia vargti plagijuoti batc imeti tau patikusia nuotraukyte ir sakai va pavariau.....tik va nuotraukyte pamirorini kaip sitame variante nes daugiau skirtumu neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 18 kovo 2009 - 21:26
QUOTE(Rudensgele @ 2009 03 13, 13:53)
ir parodysiu savo keleta darbeliu...  smile.gif  susidomejau sausio menesi, o moke mane brolio zmona kuri jau 2 metai tuom uzsiema vertinkit, komentuokit idomu suzinot ka manot ir kaip atrodo mano darbeliai kitu akimis  4u.gif

Sausio mėn o albumas sukurtas ne vieni metai atgal lotuliukas.gif
Papildyta:
Beja, visos keltos anksčiau nuotraukos iš skirtingų saitų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 18, 22:28)
Sausio mėn o albumas sukurtas ne vieni metai atgal  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beja, visos keltos anksčiau nuotraukos iš skirtingų saitų ax.gif

Nu joooooo...miargos manes cia nebuvo, varau i kokia Amerike, pasislepsiu kuriam tai laikui... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2009 03 18, 22:25)
tuoj ir as ka paieskosiu ir imesiu lotuliukas.gif galesime visos pasidziaugti kartu...nu

lotuliukas.gif nepasislepsi, viska atkasiu...as ir po japonu saitus karts nuo karto aplankau, o cia rusai, lenkai-rukoi padat lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir detektyvas, sobieskai turbut medali reik skirt bigsmile.gif first.gif
o rudensgele is sarmatos turbut nika pasikes doh.gif lotuliukas.gif

nuotrauka ikelta i albuma 2008 metais... cool.gif
Atsakyti
bet kam to reikia??? Juk vistiek mes po virtualia erdve narsome... ir rasti tikimybe labai didele (ir tai irode dabartinis pavyzdys) g.gif

Nesuprantu - kokia prasme? fool.gif
Atsakyti
Joooo..Niekada nesupratau ir nesuprasiu tokių žmonių.. g.gif ..O dar tokių neblogų patarimų davė..galvojau, ot faina.. doh.gif ..O ir patirtis panašiai (pagal tai, kaip ji rašė), nes ir aš nepilni du mėnesiai tik dekupažu užsiimu..ir net pavydėjau žmogui, kad šitaip jai viskas gerai ir gražiai gaunasi..o čia pasirodo ne aš jai pavydėti turiu, o ji mums.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 18, 21:43)

o rudensgele is sarmatos turbut nika pasikes  doh.gif  lotuliukas.gif

Ne bėda naują rast mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as gana vykusia dezute.Apkaustus tik imsiu salin ir kazka kita mastysiu uzdet doh.gif Servetele pavyko uzklijuot beveik be rauksliu... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 18, 23:22)
Parodysiu ir as gana vykusia dezute.Apkaustus tik imsiu salin

Aha, apkaustai tikrai grozio neprideda...o siaip fainuoliska dezute mirksiukas.gif Pats motyvas is saves wub.gif
Atsakyti