Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

QUOTE(Jennifer @ 2009 03 18, 10:24)
Jūsų teismui dėželė "Rožių dvelksmas"

bigsmile.gif nu kaip man cia reikia zalio ir ruzavo seselio...super tada butu, o dabar tik 9 balus skiriu...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 18, 11:54)
bigsmile.gif  nu kaip man cia reikia zalio ir ruzavo seselio...super tada butu, o dabar tik 9 balus skiriu...

pritariu, pašešėliuok dešimčiai balų thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už šiltus žodžius smile.gif

QUOTE(Zlata @ 2009 03 17, 22:18)
Balte, ale motyvas tai tikrai asmeniškai tavo dukrytei  bigsmile.gif Miela wub.gif

Aha, ieškojau šitų gėlyčių (karpiau alei siūlelio, kokias tris valandas). Gavau Creativoje... Dabar galima ir vardą nuspėt bigsmile.gif

Jenifer aš matau labai švelnius šešėliukus darytus, ar man vaidenasi? unsure.gif smile.gif

Užblokavau fotoaparato kortelę, tai negaliu įmesti dabar dar vienos lentynėlės. Na, tokia suklypus, visa senučiukė, ištremta į laiptinę gėlėms sudėt... Atnaujinau... Einu ieškot kitos kortelės... photo.gif
Atsakyti
Žalio šešėliuko tikrai nėra, daraiu rūžavus ir pilkšvus, nu tos fotkės tai mane nervyja, nesimato nieko aggressive.gif Einu dar nufotkinsiu ir idėsiu iš arčiau.
O ar aš galiu dašešėliuoti ant lakuoto paviršiaus???? blush2.gif
Ir labai ačiū sobieska už 9 balus, tik pradinėse klasėse buvau pirmūnė lotuliukas.gif Tai man šitoks įvertinimas yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 18 kovo 2009 - 11:28
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 18, 12:27)
Žalio šešėliuko tikrai nėra, daraiu rūžavus ir pilkšvus, nu tos fotkės tai mane nervyja, nesimato nieko  aggressive.gif Einu dar nufotkinsiu ir idėsiu iš arčiau.
O ar aš galiu dašešėliuoti ant lakuoto paviršiaus????  blush2.gif
Ir labai ačiū sobieska už 9 balus, tik pradinėse klasėse buvau pirmūnė  lotuliukas.gif Tai man šitoks įvertinimas  yahoo.gif

Nėra uz ka...nors as irgi 5 ir 4 mokinausi...cia pagal sena skale skaiciuokit, nes dar paskui su manim nebesikalbesit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 18, 11:56)
Nėra uz ka...nors as irgi 5 ir 4 mokinausi...cia pagal sena skale skaiciuokit, nes dar paskui su manim nebesikalbesit tongue.gif

lotuliukas.gif dabar svarbiausi vertinimai čia smile.gif
Na prifotkinau ir idedu nuorodą kur visa tai sukėliau, nenoriu užimti čia daug vietos ax.gif
ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 18 kovo 2009 - 12:02
mini dekupažas, nauja mano sagutė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Avijacija, kaip visada thumbup.gif subtilu, tvarkinga, kruopstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 18, 13:01)

Na prifotkinau ir idedu nuorodą kur visa tai sukėliau, ČIA

Na yra, yra lens.gif , bet jau tokie blankus, vos iziurimi...nebijok deti smarkesniu tonu, pamatysi kaip tau paciai labiau patiks.Na gi eik drasiau eksperimentuot, na o kol tu dirbsi as parodysiu savo "vista su kiausiniais"...velykos juk ne uz kalnu
user posted image
user posted image
Atsakyti
na kaip visada, sobieska, thumb_yello.gif ok.gif darbeliai.
Tai ar aš galiu jau ant lakuoto darbelio šešėlius vėl dėti??? Ar reikia kažką dar padaryti prieš tai???
Na žinote, žiūrėjau žiūrėjau ir vis gi nusprendžiau palikti tokią kokia ji yra blush2.gif Nedarysiu nieko, mana per akis ir blakstienas Jūsų brangiosios 9-ių balų thumbup.gif Ir šiaip man ji tokia su nedaug ir neryškiais šešėliais atrodo kažkokia, nu nemoku išsirekšti, ai, žodžiu, kokia tai mistiškesnė lotuliukas.gif
u nugrybavau su išsireiškimais, bet nerandu lietuviškų žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 18 kovo 2009 - 12:47
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 18, 13:36)
na kaip visada, sobieska,  thumb_yello.gif  ok.gif darbeliai.
Tai ar aš galiu jau ant lakuoto darbelio šešėlius vėl dėti??? Ar reikia kažką dar padaryti prieš tai???
Na žinote, žiūrėjau žiūrėjau ir vis gi nusprendžiau palikti tokią kokia ji yra  blush2.gif  Nedarysiu nieko, mana per akis ir blakstienas Jūsų brangiosios 9-ių balų  thumbup.gif Ir šiaip man ji tokia su nedaug ir neryškiais šešėliais atrodo kažkokia, nu nemoku išsirekšti, ai, žodžiu, kokia tai mistiškesnė  lotuliukas.gif
u nugrybavau su išsireiškimais, bet nerandu lietuviškų žodžių biggrin.gif

gali drasiai seseliuot ant lakuoto tik paskui vel uzlakuoti turesi.

kitos netgi taip speciailiai daro, kad jei nesigautu seseliai gales nuplauti juos nesugadinus darbelio 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus kvartetas 4u.gif
Atsakyti