Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

sobieska, butinai perduosiu, bet man atrodo, kad ir as supratau apie ka tu wink.gif
Atsakyti
Siandiena gime naujas mano darbas - krikstadeze "Angelu namai"
user posted image
Atsakyti
Jau kokios tos visos dėželės blatnos, ir išmoningos. thumbup.gif smile.gif

Aš parodau, ką per naktį ir šiandien padariau... ax.gif Deja, purškiamas lakas, kad ir naujas, bet purkštukas sugedo verysad.gif , tai negalėjau nupurkšti matiniu. Būtų darbas baigtas. Dabar man per daug blizga (lakas dar džiūna)... g.gif
Pakabos dukrytei:
Abi pusės apklijuotos, rodau tik vieną.

user posted image
Atsakyti
Na visos saunuoles, thumbup.gif gerai jus cia darbuojates, labai grazi Estetes dezute wub.gif , IRR labai graziai vienkomponencio suskaldymas atrodo, man taip neiseina ax.gif
Atsakyti
Balte, ale motyvas tai tikrai asmeniškai tavo dukrytei bigsmile.gif Miela wub.gif
Estete gražūs tavo angeliukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 17 kovo 2009 - 22:20
QUOTE(IRR @ 2009 03 17, 20:46)
tai as tyliai, gerai? topsecret.gif Taigi is to psl, kur [COLOR=yellow]http://www.ziizdeco.projektas.lt[/color]

Klausyk, tai musu seimos galetu draugauti lotuliukas.gif Mes irgi beprociai del F-1 doh.gif Bet dar gyvai nedalyvavom, bet jau du metus  ruosiames bigsmile.gif

O as cia rekauju , plysauju, o pagrindinis mano tiekejas tyli.Kazkokia netvarka g.gif lotuliukas.gif
Drasiai thumbup.gif ...tik klausimas kada baliavotume, nes kalbom ribu nebutu...o ir bernu komanda nebloga susidarytu: tavo 3 mano 2 ...ir kam tos mergos reikalingos, ania mirksiukas.gif biggrin.gif
Truputuka suspamavom, bet manau nusipelnem, juk tiek darbu prikrovem, dirbom issijuosusios taip, kad mums atleistina dirol.gif

Estete jau tokios sterilios dezutes, nors koki pirsto antspauda butum palikusi...grazus motyvai papuose grazia dezute thumbup.gif

Balte man tikrai patinka tavo stilius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marincik @ 2009 03 17, 23:18)
Na visos saunuoles,  thumbup.gif gerai jus cia darbuojates, labai grazi Estetes dezute wub.gif , IRR labai graziai vienkomponencio suskaldymas atrodo, man taip neiseina ax.gif

Parodyk kaip neiseina mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes gal kuri zinot kur pigiau uzsisakyti serveteliu ar ryzinio popieriaus su paveiksliukais?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 17, 22:31)
<...>
Estete jau tokios sterilios dezutes, nors koki pirsto antspauda butum palikusi...grazus motyvai papuose grazia dezute thumbup.gif

Sorry už eterio teršimą..bet negalėjau susilaikyti... lotuliukas.gif ..Net pakilau aukštyn apžiūrėti į tuos angeliukus dar kartą..paskui tik supratau, kad tai ne apie tai kalba... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 17 kovo 2009 - 23:52
QUOTE(Rudensgele @ 2009 03 17, 19:14)
* Cia lentute, pradeta daryt pries keleta dienu bet tik sendien uzbaigiau  smile.gif

** oho kokie stambus skilimai  blink.gif  thumbup.gif  kokiu cia budu daryta? kaip isgaut tokius? Grazuuu  wub.gif

* Va šešėliukai gražūs, o aš vakar pabandžiau, tai kaip pirmam kartui gal ir nieko, betšiaip norėjau kitokio rezultato... reikės daugiau ranką atidirbti ax.gif
** Čia su tuo pačiu Sadolin Antique effect, tik pagrindu dedu akrilinius blizgius dažus, nes jie neleidžia taip susigerti sendintojui į medį, ir visus sluiksnis tepu storokai, va tada taip gaunas.
Atsakyti
Labas rytelis!!!!! biggrin.gif Ale vėl žiema prasidėjo, kas čia dabar ??? verysad.gif
Balte, man tavo pakabytės labai "skaniai" žiūrisi thumbup.gif
Aš apie kitų merginų darbelių sendinimą, visus skilinėjimus nieko nekalbu, nes nieko nenusimanau. schmoll.gif Mano dabar akis kliūna ir dėmesys sutelktas prie pačių pradmenų. Tai ir bandinėjuosi, ir jei nesupyksite vis jums gerbiamos asės pasirodau, kad sulaukčiau kritikos ax.gif blush2.gif
Vakar iškeptas, tik naudojuosi sobieskos patarimu fotografuoti ryte, žodžiu, kantrybę ugdausi lotuliukas.gif
Jūsų teismui dėželė "Rožių dvelksmas"
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Rudensgele @ 2009 03 17, 19:14)
Cia lentute, pradeta daryt pries keleta dienu bet tik sendien uzbaigiau  smile.gif

grazuole lentute bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(IRR @ 2009 03 17, 21:38)

IRR gavosi sauniai thumbup.gif

QUOTE(estetė @ 2009 03 18, 00:02)

Grazu bigsmile.gif

QUOTE(baltė @ 2009 03 18, 00:14)

Pakabeles thumbup.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 03 18, 11:24)

Svelnute dezulyke thumbup.gif

Pavaret cia mergaites darbeliu biggrin.gif , saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 03 18, 00:46)
sveikutes gal kuri zinot kur pigiau uzsisakyti serveteliu ar ryzinio popieriaus su paveiksliukais?

nueik i www.ziizdeco.projektas.lt cia liuks prekiu yra ir serveteliu ir daug visokio dekupazui gerio mirksiukas.gif
Atsakyti