Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

QUOTE(Amura @ 2009 03 17, 17:48)
kokie dideli vienkomponencio skilimai  bigsmile.gif , grazu  thumbup.gif

Oi, čia jau stengiaus kad dideli gautūs, taip negailėdama tepiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2009 03 17, 11:34)
o tu namie dar be dazu ir meduku ka nors matai???? cool.gif  lotuliukas.gif

Tikrai sobieska, kaip tiek spėji... Mano šeima liktų be pietų (nors ir dabar nelepinami) ir namai kaip po karo, jei tokie tempai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 03 17, 16:35)
Sveikos auksarankės, anksčiau tik pasigrožėdavau, patarimų pasiskaitydavau, dabar  susikaupiau jau ir parodyti dar savo dekupažo pradžią  ax.gif
P.s. daugiau darbelių-paraše. Įdomu būtų sulaukti kokių pastebėjimų, patarimų  ax.gif

Nuostabus skilimai, tik seseliuot truputi ties riesutais reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 17, 17:55)
Nuostabus skilimai, tik seseliuot truputi ties riesutais reiketu.

Vat vat aš ir noriu pašešeliuot, bet kaip? Ar su aliejinaiis dažais šešeliuojat ir t.t...? Neturiu supratimo, nemačius, nedarius, čia tik galutinį rezultatą šešėliavimo mačiau ir labai pritinka jis man...
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 03 17, 17:57)
Vat vat aš ir noriu pašešeliuot, bet kaip? Ar su aliejinaiis dažais šešeliuojat ir t.t...? Neturiu supratimo, nemačius, nedarius, čia tik galutinį rezultatą šešėliavimo mačiau ir labai pritinka jis man...

Gali cia pasiziuret pamokele su nuotraukomis
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 03 17, 18:08)
Gali cia pasiziuret pamokele su nuotraukomis

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Cia lentute, pradeta daryt pries keleta dienu bet tik sendien uzbaigiau smile.gif

user posted image
Papildyta:
Dar prie jos bus padarytos cukrine ir serveteline, komplektukui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 17, 11:26)

Grazus, kruopstus tavo kurinukai smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapitana @ 2009 03 17, 15:35)

oho kokie stambus skilimai blink.gif thumbup.gif kokiu cia budu daryta? kaip isgaut tokius? Grazuuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudensgele: 17 kovo 2009 - 17:10
sobieska, sauni pakabele smile.gif smagu fanatikams pradziuginti gyvenima biggrin.gif
Rudensgele, labai grazi lentute thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudensgele @ 2009 03 17, 17:14)
Cia lentute, pradeta daryt pries keleta dienu bet tik sendien uzbaigiau  smile.gif
Papildyta:
Dar prie jos bus padarytos cukrine ir serveteline, komplektukui  smile.gif
Papildyta:
Grazus, kruopstus tavo kurinukai  smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
oho kokie stambus skilimai  blink.gif  thumbup.gif  kokiu cia budu daryta? kaip isgaut tokius? Grazuuu  wub.gif

Labai graži lentutė, man laaaabai patiko šešėliavimas thumbup.gif
Ir ačiū už pagyrimą, labai stengiuosi, bet labai laukiu kritikos. Tik va dar sendinimo nemoku. Nelabai man jis patiko, bet dabar kaip ir susidomėjau, nes kai kuriuos daiktelius visai norėčiau ir juo papuošti ax.gif
Atsakyti
Mano draugyste su vienkomponenciu doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 03 17, 16:54)
Tikrai sobieska, kaip tiek spėji...

Nu kazkaip speju ax.gif ...du vaikai savo dozes reikalauja kasdien, valgio gaminimas sama-samoi biggrin.gif , kambariuose dulkes karts nuo karto pravaikau, ir i sporto sale kas antra diena nupedinu stepa pakankint... siaip tai dar as ir firmoj dirbu, tik namuose rolleyes.gif , o dekupazas daugiausia vakarais "ziuriu" televizijos programas dirbdama cool.gif

QUOTE(Rudensgele @ 2009 03 17, 18:14)
Cia lentute, pradeta daryt pries keleta dienu bet tik sendien uzbaigiau  smile.gif

Wau...labai grazu

QUOTE(efauto @ 2009 03 17, 19:06)
sobieska, sauni pakabele smile.gif smagu fanatikams pradziuginti gyvenima biggrin.gif

Aciu 4u.gif perduok draugei dideliausius sveikinimus su kovo pabaiga, ji zinos ka turiu omeny biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2009 03 17, 20:38)
Mano draugyste su vienkomponenciu doh.gif

Kaip matau, vienkomponentis tavo draugystei nesipriesino...liux...tiesa-kiausiniu jau gavau po blatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 17, 15:15)
Ir pasakysiu...kadangi musu seima prijaucianti F1 tai kartais leidziame sau sudalyvauti ziurovais varzybose.Butent sita servetka pirkta Vengrijoje Hungaro ringo teritorijoje, kai dar apie dekupaza net girdet nesu girdejusi biggrin.gif .Israsyciau kelias, bet, kad jau paciai tik 2 liko.
          Na dabar tavo eile paatviraut rolleyes.gif

Papildyta:

lotuliukas.gif  aha ,tik niekam nesakyk, kad informacija nenuteketu
Papildyta:

Mokytis, mokytis,mokytis pioneer.gif

O del pavasario...tai ir pati si klausima daznai sau uzduodu. Aisku kazkas vistiek tures nukentet biggrin.gif ...greiciausiai dekupazas mastau.gif Nes kaip gyvenime buna-iskrenta paskiausi

tai as tyliai, gerai? topsecret.gif Taigi is to psl, kur [COLOR=yellow]http://www.ziizdeco.projektas.lt[/color]

Klausyk, tai musu seimos galetu draugauti lotuliukas.gif Mes irgi beprociai del F-1 doh.gif Bet dar gyvai nedalyvavom, bet jau du metus ruosiames bigsmile.gif

O kas bus pavasari g.gif kazkaip nesurezgiau, kas geriau butu uz dazus ir medukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRR: 17 kovo 2009 - 19:48