Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyru puodas VII :)

Labai grazus vaikiski daiktukai thumbup.gif
Atsakyti
smalsauju: o tokie masiniuku motyvai ant kedutes tai cia serveteles tokios....labai jau dideli motyvai sakyciau g.gif
Atsakyti
Zilee,kokia graži kėdutė wub.gif Mano mažajai labai patinka mašinos ........tai irgi istorija toliau nutyli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 05, 12:13)
smalsauju: o tokie masiniuku motyvai ant kedutes tai cia serveteles tokios....labai jau dideli motyvai sakyciau  g.gif

taip ax.gif tokia servetele
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2009 03 05, 10:20)
laukiu bonkos, kad nuotaika būtų geresnė ir darbai pajudėtų.

Tikiuosi neuztroskot, jau taip skubejau, taip skubejau karsta.gif Del visa ko dar ir "nosinine" prigvelbiau, juk zinot kaip buna prie bonkos-tai dziaugsmo, tai pykcio asaros biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labai smagūs vaikiški daikčiukai wub.gif
QUOTE(sobieska @ 2009 03 05, 14:21)
Tikiuosi neuztroskot, jau taip skubejau, taip skubejau karsta.gif Del visa ko dar ir "nosinine" prigvelbiau, juk zinot kaip buna prie bonkos-tai dziaugsmo, tai pykcio asaros biggrin.gif

thumbup.gif
pasakyk man vieną dalyką - kada gi tu spėji blink.gif jei neklystu pavarai po daiktą (o gal daugiau) per dieną blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nerealiai nuostabūs tavo darbeliai, sobieska, vieni iš mano akį labiausiai traukiančių... blush2.gif
Atsakyti
Nu ką, brangiosios, žiūrėjau žiūrėjau aš į jūsų grožybes... rodausi... pirmieji mano darbeliai, nekažikas ypatingo, bet man pačiai patinka ax.gif

user posted image

user posted image

tikiuosi neliksiu nepastebėta blush2.gif
Atsakyti
MamaKa - labai nuostabi antra dezute:)tokia subtili:0tik baisiai maza...bet:)))
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 03 05, 14:28)

thumbup.gif
pasakyk man vieną dalyką - kada gi tu spėji  blink.gif jei neklystu pavarai po daiktą (o gal daugiau) per dieną  blink.gif  blink.gif

biggrin.gif Svarbu ideju nepritrukt, o siaip-viens du ir yra.Dabar turiu laikroduka paruosusi, bet laukiu mechanizmo ax.gif Savaitgalis arteja, bus priverstinis pailsejimas - sodyboj darbai prasideda, medzius genet reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 05, 14:31)
Nerealiai nuostabūs tavo darbeliai, sobieska, vieni iš mano akį labiausiai traukiančių...  blush2.gif

Kazkaip cia susinepatoginau blush2.gif ...bet dziugu mirksiukas.gif . Gal truputuka per daug as cia...reiskiuosi, arteju prie to, kad tik i savo kampeli desiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 05, 14:50)
MamaKa - labai nuostabi antra dezute:)tokia subtili:0tik baisiai maza...bet:)))

aha, labai jau maža, pirmą kart pirkau nepačiupinėjus doh.gif , dabar kai skaitau išmatavimus liniutę pasiemu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 05, 14:43)
pirmieji mano darbeliai, nekažikas ypatingo, bet man pačiai patinka  ax.gif

Dezute man labai wub.gif tokia spalvyte grazi
Atsakyti