Labas mamos,
as visiskai pradedancioji siuveja noriu paprasyt, gal kuri galit duot nuoroda ar idet iskarpa elementarios suknytes vaikiskos 2-3 metu vaikui. Atrodo viskas paprasta, bet man klausimas kaip pazasti iskirpt
QUOTE(Algyte @ 2010 01 25, 21:47)
Labas mamos,
as visiskai pradedancioji siuveja noriu paprasyt, gal kuri galit duot nuoroda ar idet iskarpa elementarios suknytes vaikiskos 2-3 metu vaikui. Atrodo viskas paprasta, bet man klausimas kaip pazasti iskirpt
jeigu turite suknytę jums tinkamą pasiimkit ir ją apibrėžkit, bus pats geriausias lekalas , paskui jau pasimodeliuosit, bet turėsite pvz atskaitos tašką pažastį
QUOTE(Krituma @ 2010 01 25, 22:11)
Sveikos mamytės,
Atsiprašau už off topic, bet pastoviai skaitau šią temukę ir sumąsčiau pasiūlyti- jei kam reikia trikotažinių gaminukų lekalų, galiu ką nors tinkamo pasiūlyti iš savo sukauptos lekalų bazės (ir apatinio, ir viršutinio trikotažo, ir kūdikiams, ir vaikams, ir suaugusiems). Lekaliukai būtų kokybiški- atspausdinti ant balto popieriaus. Temą skaitau ne kasdien, tad jei ką sudominau, rašykit į až.
Atsiprašau už off topic, bet pastoviai skaitau šią temukę ir sumąsčiau pasiūlyti- jei kam reikia trikotažinių gaminukų lekalų, galiu ką nors tinkamo pasiūlyti iš savo sukauptos lekalų bazės (ir apatinio, ir viršutinio trikotažo, ir kūdikiams, ir vaikams, ir suaugusiems). Lekaliukai būtų kokybiški- atspausdinti ant balto popieriaus. Temą skaitau ne kasdien, tad jei ką sudominau, rašykit į až.
o jus gal foto idekite,ir kas jeigu kuo susidomes tai gales su jumis susisiekti,o man butu labai idomu mergaitiski drabuzeliai 6-7metu
Siame tinklapyje yra išsamiai paaiškinta pradedančioms siuvėjos. Galite užsukti ir i foruma pasiklausinėti patarimų pas profesionalias, manau atrsakys.
http://www.siuvimas....o...icle&id=262
http://www.siuvimas....o...icle&id=262
Labas vakaras,
gal kas turi paprastos prijuostės schemą?
gal kas turi paprastos prijuostės schemą?
Labai aciu
O gal kas nors turite vaizdinę medžiagą kaip siūti prijuostę?
QUOTE(JurgitaL @ 2011 12 16, 20:54)
O gal kas nors turite vaizdinę medžiagą kaip siūti prijuostę?
Tai kad ten nereikia net nieko siut Krastus atlenkt arba apsiut apkantavimo juostele. Ir juostele kaklui ir uzrisimui prisiut.