Sveikos siuvėjos pagalbos prašyti noriu: gal kuri žinote kur būtų galima rasti sportinio kombinezono (autosportui ) iškarpų?
Daug iskarpu, tik viskas kainuoja. Visa laika vyksta akcijos, tada galima pigiau parsisiusti. http://www.sewingpatterns.com
Nemokamos iskarpos http://www.printsew....o=free-neu10248
Nemokamos iskarpos http://www.printsew....o=free-neu10248
Labutis visoms
gal žinote kas kur galėčiau rasti iškarpą kelnių...na tokių su nuleistu klynu, net nežinau kaip jos vadinasi Labai labai reikia Noriu dukrai Kalėdom pasiūti, bet ....
gal žinote kas kur galėčiau rasti iškarpą kelnių...na tokių su nuleistu klynu, net nežinau kaip jos vadinasi Labai labai reikia Noriu dukrai Kalėdom pasiūti, bet ....
QUOTE(selen @ 2009 12 08, 11:30)
Labutis visoms
Jei gerai supratau, šitų ieškai?
QUOTE(saulala @ 2009 12 08, 12:49)
O taip Labai labai ačiū
Noriu siūti žiemines, iš tokios storesnės languotos medžiagos, bet ,tikiuosi, čia rasiu...
QUOTE(selen @ 2009 12 08, 12:54)
O taip Labai labai ačiū
Noriu siūti žiemines, iš tokios storesnės languotos medžiagos, bet ,tikiuosi, čia rasiu...
Jei ka, as turiu tokias kelnes treningines. Galiu paskolint persibraizyt. Ten ner ka braizyt, is 2 gabalu susiuta, tikriausiai vienodu. Bet jos man per dideles (nuo uzpakalio nusmunka ir nukrenta, kol kas esu susisiuvus truputi, kad nekristu, bet reiktu padoriai siaurint). O mano uzpakalis koks 42-44. As Vilniuj.
Aha jos dabar ant bangos Man atrodo cia nieko sudetingo Bet maciau jos pagrinde is trikotazo buna?
Sveikos siuvėjos. Reikia Jūsų pagalbos , - prie karnavalinio kostiumo sūnėnui reikia apavo - aulinukų. Tikrų tinkamo dydžio neturim, nusprendžiau pasiūti. Gal kas turite kokią iškarpą ar bet minčių, patarimų kaip juos pasiūti? Išskyrus šlepetes ir balerinos batelius daugiau nieko neradau. Iš anksto dėkoju .
QUOTE(orienturiste @ 2009 12 08, 14:59)
Jei ka, as turiu tokias kelnes treningines. Galiu paskolint persibraizyt. Ten ner ka braizyt, is 2 gabalu susiuta, tikriausiai vienodu. Bet jos man per dideles (nuo uzpakalio nusmunka ir nukrenta, kol kas esu susisiuvus truputi, kad nekristu, bet reiktu padoriai siaurint). O mano uzpakalis koks 42-44. As Vilniuj.
Dėkui, bet jau pasidariau iškarpą, bandysiu siųti...pažiūrėsiu kas gausis ...bet tikiuosi bus
Sveikos mamytės,
Atsiprašau už off topic, bet pastoviai skaitau šią temukę ir sumąsčiau pasiūlyti- jei kam reikia trikotažinių gaminukų lekalų, galiu ką nors tinkamo pasiūlyti iš savo sukauptos lekalų bazės (ir apatinio, ir viršutinio trikotažo, ir kūdikiams, ir vaikams, ir suaugusiems). Lekaliukai būtų kokybiški- atspausdinti ant balto popieriaus. Temą skaitau ne kasdien, tad jei ką sudominau, rašykit į až.
Atsiprašau už off topic, bet pastoviai skaitau šią temukę ir sumąsčiau pasiūlyti- jei kam reikia trikotažinių gaminukų lekalų, galiu ką nors tinkamo pasiūlyti iš savo sukauptos lekalų bazės (ir apatinio, ir viršutinio trikotažo, ir kūdikiams, ir vaikams, ir suaugusiems). Lekaliukai būtų kokybiški- atspausdinti ant balto popieriaus. Temą skaitau ne kasdien, tad jei ką sudominau, rašykit į až.