Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

Mergaites, moterys, mamos:) prasau pasakykit kaip atsissiusti ar is kur gauti sio paltuko iskarpas:
http://leko-mail.ru/...-p.php?t=0&a=32
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2014 11 30, 18:00)
Mergaites, moterys, mamos:) prasau pasakykit kaip atsissiusti ar is kur gauti sio paltuko iskarpas:
http://leko-mail.ru/...-p.php?t=0&a=32

Cia kurio?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 12 01, 11:29)
Cia kurio?

4318 modeliuko.
Atsakyti
Laba, ant kokio popieriaus darot iskarpas,kai reikia persipiest? 4u.gif
Atsakyti
Ant šiltnaminės skaidrios plėvelės biggrin.gif
Atsakyti
buna pirkt spec ratuku,po apacia dedu tapeta koki ar siaip popiesiu,jei kietesnis reikia pasitiesti audinio kokio ir tie taskeliai atsispaudzia,tada apsivedzioju ir viskas
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2014 12 04, 10:55)
Laba, ant kokio popieriaus darot iskarpas,kai reikia persipiest? 4u.gif

OOOOo as pries 100 metu prigriebiau ruloneli tokio ale sviestinio balto popieriaus, tai speju, kad ir man pro pro anukiams liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 12 04, 12:57)
OOOOo as pries 100 metu prigriebiau ruloneli tokio ale sviestinio balto popieriaus, tai speju, kad ir man pro pro anukiams liks  biggrin.gif

biggrin.gif tai lb liuks biggrin.gif Kad d biggrin.gif bar tokio gavus...
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2014 12 04, 15:29)
biggrin.gif tai lb liuks  biggrin.gif  Kad d biggrin.gif bar tokio gavus...

Tada as pirkau kanceliarinese prekese, Klaipedoje.
Atsakyti
Labutis, atsiprasau, kazi ar imanom rast bent jau panasiu sikarpu? aciuuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės,

Siuviu dukrytei voverės kostiuma. Cia forume radau foto ir noriu paklausti-ar tokią uodegą kerpant reikia tam tikros formos, ar gerai atrodo ir tiesiai iskirpta ir susiuta? Neturiu zalio supratimo kaip cia man ja iskirpti ax.gif g.gif doh.gif aciu uz bet kokia info
user posted image
Atsakyti

voverytes uodegai daryk tiesia iskarpa, o i pasiuta iverk vielos strypeli ir islankstyk. turetu laikyt, jei viela bus pakankamai tvirta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne94: 15 gruodžio 2014 - 22:31