Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(godaiva @ 2014 09 15, 17:41)
o kokia kaina tie zurnalai Lietuvoj, jei kam reikia galiu rasti kaip isigyti siuos zurnaliukus uzsisakant internetu, bet ten tik svediskai, jei neklystu

Maximoje 31ar 35 lt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 16 rugsėjo 2014 - 08:15
QUOTE(*AMRI* @ 2014 09 16, 08:15)
Maximoje 31ar 35 lt. doh.gif

OHO doh.gif
Atsakyti
O kokiose nors bibliotekose žurnalų su iškarpomis nebūna? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 09 16, 17:26)
O kokiose nors bibliotekose žurnalų su iškarpomis nebūna? mastau.gif

zinau kad burda tikrai buna, o del kitu nezinau dar smile.gif
Atsakyti
Ottobre tikrai galima parsisiusti internetu (tereikia atsispausdint iskarpas ir susiklijuot) Neturiu dabar kada prisest paieskot, rasiu pasidalinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 17 rugsėjo 2014 - 19:08
As labai noriu suknytes trikotazines dukrytei ilgomis rankovemis, virsus lygus, nuo klubuku paraukta 104 dydzio ir maciau Ottober zurnaluose keliuose senesniuose. Tik va Pasilaiciu maximoj neradau senesniu tik paskutini sad.gif Gal kuri turit ar esat maciusi kazka panasaus ir kitur? Burdas savo turimas perziurejau - nu nieko panasaus.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2014 09 17, 19:47)
Ottobre tikrai galima parsisiusti internetu (tereikia atsispausdint iskarpas ir susiklijuot) Neturiu dabar kada prisest paieskot, rasiu pasidalinsiu.

Jei neklystu, šioje temoje buvo nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 09 17, 22:48)
Jei neklystu, šioje temoje buvo nuoroda 4u.gif

Aciu jums! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as norejau paklausti del iskarpu esanciu nuorodoje ar jums jas visas normalei atidaro ir leidzia spausdinti as isirasau kai kurias raso tuscias failas o tiesiogiai irgi spausdinti neduoda
mane domine kepurytes iskarpa esanti otto 2011-04 A lape gal kuri turit ta faila ir veikia

https://onedrive.liv...amp;app=WordPdf
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 09 15, 12:25)
kai jūs čia siuvate ar ieškote tokių gražių modelių, man net gėda klausti, bet esu ne siuvėja, gal labiau siuvinėtoja, o labai užsireikė moteriškos kaklaskarės. Dabar jas siūna iš atlasinės medžiagos, panašiai kaip kūdikiams
user posted image
bet vienas skarelės galas lieka ilgas ir persikiša per kitame skarelės gale padarytą kilputę. Sugula labai gražus šalikėlis- kaklaskarė. Gal kuri siuvate ar turite iškarpą? pamėginčiau susikonstruoti ir aš...

nejaugi niekas neužmatėte iškarpos? unsure.gif
Atsakyti
Visas iskarpas as sau siunciu is interneto.Yra tokia programa REDCAFE ten issirenki sau modeli reikiamus dydzius irasai ir viskas tik spausdini ir suklijoji iskarpas.Labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(gerena @ 2014 09 18, 20:39)
Visas iskarpas as sau siunciu is interneto.Yra tokia programa REDCAFE ten issirenki sau modeli reikiamus dydzius irasai ir viskas tik spausdini ir suklijoji iskarpas.Labai patogu.

Nieko nesu apie tai girdejusi. Gal galetumete placiau? Is kur ja parsisiusti? g.gif
Atsakyti