o kokia kaina tie zurnalai Lietuvoj, jei kam reikia galiu rasti kaip isigyti siuos zurnaliukus uzsisakant internetu, bet ten tik svediskai, jei neklystu
As labai noriu suknytes trikotazines dukrytei ilgomis rankovemis, virsus lygus, nuo klubuku paraukta 104 dydzio ir maciau Ottober zurnaluose keliuose senesniuose. Tik va Pasilaiciu maximoj neradau senesniu tik paskutini Gal kuri turit ar esat maciusi kazka panasaus ir kitur? Burdas savo turimas perziurejau - nu nieko panasaus.
sveikos merginos, as norejau paklausti del iskarpu esanciu nuorodoje ar jums jas visas normalei atidaro ir leidzia spausdinti as isirasau kai kurias raso tuscias failas o tiesiogiai irgi spausdinti neduoda mane domine kepurytes iskarpa esanti otto 2011-04 A lape gal kuri turit ta faila ir veikia
kai jūs čia siuvate ar ieškote tokių gražių modelių, man net gėda klausti, bet esu ne siuvėja, gal labiau siuvinėtoja, o labai užsireikė moteriškos kaklaskarės. Dabar jas siūna iš atlasinės medžiagos, panašiai kaip kūdikiams
bet vienas skarelės galas lieka ilgas ir persikiša per kitame skarelės gale padarytą kilputę. Sugula labai gražus šalikėlis- kaklaskarė. Gal kuri siuvate ar turite iškarpą? pamėginčiau susikonstruoti ir aš...
Visas iskarpas as sau siunciu is interneto.Yra tokia programa REDCAFE ten issirenki sau modeli reikiamus dydzius irasai ir viskas tik spausdini ir suklijoji iskarpas.Labai patogu.
Visas iskarpas as sau siunciu is interneto.Yra tokia programa REDCAFE ten issirenki sau modeli reikiamus dydzius irasai ir viskas tik spausdini ir suklijoji iskarpas.Labai patogu.