Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

Sveikos siuvejos, prasau jusu pagalbos, man sita suknele labai grazi
Norejau paklausti kur man gauti jos iskarpa? bei is kokios cia medziagos ji siuta, kad taip graziai krenta smile.gif

i 
Susimažinkit keliamą paveikslėlį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 06 rugsėjo 2014 - 16:48
Sveikos auksarankes mirksiukas.gif auginu suneli, nusprendziau, kad nebegaliu taip sedeti namie, turiu kazkuo uzsiimti, taigi kilo mintis pradeti siuti savo mazajam smile.gif pirma kepurte ir kelnytes pasiuvau rankomis, ir nusprendziau, kad atlikus toki darba jau galiu isigyti siuvimo masina biggrin.gif tik va turiu beda, pradejau ziurinetis, o ju daugybe, ir nezinau kokia issirinkti, i ka atreipti demesi...vienintelis pageidavimas butu, kad gerai siutu trikotaza...gal galite patarti kokia rinktis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fluffy* @ 2014 09 08, 12:39)
Sveikos auksarankes mirksiukas.gif  auginu suneli, nusprendziau, kad nebegaliu taip sedeti namie, turiu kazkuo uzsiimti, taigi kilo mintis pradeti siuti savo mazajam  smile.gif  pirma kepurte ir kelnytes pasiuvau rankomis, ir nusprendziau, kad atlikus toki darba jau galiu isigyti siuvimo masina biggrin.gif tik va turiu beda, pradejau ziurinetis, o ju daugybe, ir nezinau kokia issirinkti, i ka atreipti demesi...vienintelis pageidavimas butu, kad gerai siutu trikotaza...gal galite patarti kokia rinktis? 4u.gif

drinks_cheers.gif ir as vis ziurineju siuvamosios smile.gif Dar neissirinkau. Paziurekit kazkur cia supermamoj buvo tema apie jas.

----------------------

Mergaites, o gal kuri nors siunciasi Ottobre zurnala vaikams? Buvau radus, bet kompiuteri pakeitem... Dabar niekaip nebeatrandu is kur as juos siunciausi doh.gif

----------------------
Gal yra pirkusiu medziagas ir fabric.com? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 08 rugsėjo 2014 - 12:32
QUOTE(dimile @ 2014 09 08, 13:30)
drinks_cheers.gif ir as vis ziurineju siuvamosios smile.gif Dar neissirinkau. Paziurekit kazkur cia supermamoj buvo tema apie jas.

----------------------

Mergaites, o gal kuri nors siunciasi Ottobre zurnala vaikams? Buvau radus, bet kompiuteri pakeitem... Dabar niekaip nebeatrandu is kur as juos siunciausi  doh.gif

----------------------
Gal yra pirkusiu medziagas ir fabric.com?  g.gif

As su drauge kaip tik planuoju uzsakinet zurnalus is ottobre design. Siunciausi sau jau nekarta is ten. Jei yra norinciu, mielai galime siustis kartu smile.gif geriau butu kaunietes. Neimsiu jokiu procentu, nes tuo neuzsiimu, taciau kadangi siusiuos sau, tai nesunku tuo paciu uzsakyti ir dar kazkam.
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2014 09 11, 00:09)
As su drauge kaip tik planuoju uzsakinet zurnalus is ottobre design. Siunciausi sau jau nekarta is ten. Jei yra norinciu, mielai galime siustis kartu smile.gif geriau butu kaunietes. Neimsiu jokiu procentu, nes tuo neuzsiimu, taciau kadangi siusiuos sau, tai nesunku tuo paciu uzsakyti ir dar kazkam.

Parasiau i AZ
Atsakyti
Sveiki, gal matėt kur galvos rankšluosčio iškarpą? ieškojau, bet neradau.
Atsakyti
kai jūs čia siuvate ar ieškote tokių gražių modelių, man net gėda klausti, bet esu ne siuvėja, gal labiau siuvinėtoja, o labai užsireikė moteriškos kaklaskarės. Dabar jas siūna iš atlasinės medžiagos, panašiai kaip kūdikiams
user posted image
bet vienas skarelės galas lieka ilgas ir persikiša per kitame skarelės gale padarytą kilputę. Sugula labai gražus šalikėlis- kaklaskarė. Gal kuri siuvate ar turite iškarpą? pamėginčiau susikonstruoti ir aš...
Atsakyti
Is kur siunciates Ottober zurnalus ir per kiek laiko atsiuncia? ar gal kuri Vilniete turite ir galite perleisti ar paskolinti 2014/1, 2014/3 Nr. Ar gal matete kur nors kur galeciau ju isigyti. Labai busiu dekinga uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2014 09 15, 16:23)
Is kur siunciates Ottober zurnalus ir per kiek laiko atsiuncia? ar gal kuri Vilniete turite ir galite perleisti ar paskolinti 2014/1, 2014/3 Nr. Ar gal matete kur nors kur galeciau ju isigyti. Labai busiu dekinga uz informacija smile.gif

kazkury numeri maciau akropolio maximoj ir dar kitoki maciau pasilaiciu maximoj, bet kai jie brangus net neziurejau kurie numeriukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 09 15, 17:50)
kazkury numeri maciau akropolio maximoj ir dar kitoki maciau pasilaiciu maximoj, bet kai jie brangus net neziurejau kurie numeriukai  ax.gif

o kokia kaina tie zurnalai Lietuvoj, jei kam reikia galiu rasti kaip isigyti siuos zurnaliukus uzsisakant internetu, bet ten tik svediskai, jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2014 09 11, 00:09)

Domintu ir mane sis zurnaliukas. Kada planuojate uzsakineti? Ir kiek zurnaliuku galima uzsisakyti?
Atsakyti
Radau va cia:

http://www.ottobrede...dex.php?lang=en
http://www.telaria.e...scription-.html
Atsakyti