Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(RZK @ 2014 08 19, 22:56)
Dėl šrifto pabandykit

control panel->region and language->formats-> format:russian

Sveikos, buvo ir man tas pats, tai šitas variantas ir padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 08 19, 23:56)
Dėl šrifto pabandykit

control panel->region and language->formats-> format:russian

o čia kartais visam kompe nepakeis kalbos į rūsų g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 08 20, 23:19)
o čia kartais visam kompe nepakeis kalbos į rūsų  g.gif

Kai padirbsit su programa , galit atstatyt tuos nustatymus , visko nepakeičia , tik kartais kažkokius pranešimus varo rusiškai , pvz , kai atjungi mikrofoną ar pan.

Atsakyti
Sveikos, gal žinote, kur galima būtų gauti šiai suknelei iškarpų, bent preliminarių (domintų daugiau kaip viršų su petukais pradėti), nes suknelė nebus siuvama identiškai, koreguosis, ačiū. smile.gif

C:\Users\Julija\Desktop\Untitled1.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoaPerle: 27 rugpjūčio 2014 - 23:53
laba , ieskau paprasciausio bolero bet XXL d. ax.gif gal kartais kuri turi savo lobynuose, aciu wub.gif
Atsakyti
O kaip jus susikeliat i programa tas iskarpas?parsisiunciau ta burdos iskarpu mega packa ir niekaip neina sukelti i programa.jeo spaudziu ant failiuko tiesiog,tai ijungia tuscia lapa. Ziurejau tas nuorodas,tai ten parodyta,kad kazkaip isiraso ta duomenu baze. Tai gal as ne ta iskarpu packa parsisiunciau...
Atsakyti
Mergaites jeigu kr turint utorrent'a tai tracker.ru burda ir nauju numeriu yra.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele_ant_vyksvos @ 2014 08 29, 22:14)
Mergaites jeigu kr turint utorrent'a tai tracker.ru burda ir nauju numeriu yra.. wink.gif

Tai kas is to,jei redcafe neleidzia atidaryt sad.gif

O jums ten liepia prisiregistruot? Man liepe ir tik su savo loginu ten ieinu,bet bazes neikelia.isziurejau visus video,perskaiciau instrukcijas ir vuska darau kaip raso,bet ismeta man kazkokia klaida ir fsio. Turbut liksiu be programos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2014 08 30, 00:04)
Tai kas is to,jei redcafe neleidzia atidaryt sad.gif

O jums ten liepia prisiregistruot? Man liepe ir tik su savo loginu ten ieinu,bet bazes neikelia.isziurejau visus video,perskaiciau instrukcijas ir vuska darau kaip raso,bet ismeta man kazkokia klaida ir fsio. Turbut liksiu be programos sad.gif

Gal failai klaidingi , aš siunčiuosi iš čia , visad būna gerai .
O programa gerai veikia ?
Pabandykit perinstaliuot pačią programą , gal padės.
O redcafe failo įkėlimas labia paprastas . Reikia du kartus spragtelt ant išpakuoto redcafe failo (su raudona R raide ) ir įkelia , po to eiti į programą su savo loginu ir susiradus tą žurnalą , jį atidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 30 rugpjūčio 2014 - 09:08
QUOTE(RZK @ 2014 08 30, 10:05)
Gal failai klaidingi , aš siunčiuosi iš čia , visad būna gerai .
O programa gerai veikia ?
Pabandykit perinstaliuot pačią programą , gal padės.
O redcafe failo įkėlimas labia paprastas . Reikia du kartus spragtelt ant išpakuoto redcafe failo (su raudona R raide ) ir įkelia , po to eiti į programą su savo loginu ir susiradus tą žurnalą , jį atidaryti.

zinokit, siunciaus is keliu vietu tas iskarpas ir man paspaudus ant to fo failiuko su R raide, is karto liepdavo suvest logina ir nieko neikeldavo. kelis kartus perrasiau programa, skaiciau visur instrukcijas ir nieko, o pasirodo tikrai failai blogi buvo, nors is keliu vietu siunciau biggrin.gif
pabandziau parsiust ir to, kur parodet ir vuolia!!! aciuuuuu! kaip gerai, kad yra tokiu geru zmoniu, kurie padeda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2014 08 30, 11:44)
zinokit, siunciaus is keliu vietu tas iskarpas ir man paspaudus ant to fo failiuko su R raide, is karto liepdavo suvest logina ir nieko neikeldavo. kelis kartus perrasiau programa, skaiciau visur instrukcijas ir nieko, o pasirodo tikrai failai blogi buvo, nors is keliu vietu siunciau biggrin.gif
pabandziau parsiust ir to, kur parodet ir vuolia!!! aciuuuuu! kaip gerai, kad yra tokiu geru zmoniu, kurie padeda 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tie failai tikriausiai buvo nepritaikyti programai .
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 08 30, 12:44)
Tie failai tikriausiai buvo nepritaikyti programai .

velniai zino.. siunciaus is rusisko saito kur moteris moko kaip naudotis programa ir iskarpom..

priminkit, kokie nustatymai turi buti, kai spausdini iskarpa is nuskanuoto failiuko? nuimti parastes lyg? atsispausdinau paprastai ir dab galvoju ar tik nepadariau blogai ir nesunaudojau be reikalo dazu, nes spausdinau spalvotai doh.gif
Atsakyti