Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(garbane perliuke @ 2014 01 14, 17:50)
gal kas turite vaikisku liemeniu iskarpa?

Sunkiai man sekesi ieskoti internete iskarpu, o kurias radau-nieko nesupratau blush2.gif Problema issprendziau taip: pasiemiau sena vaiko golfa, ji issiardziau, pasiklojau ant dovaninio popieriaus lapo ir tusinuku apibreziau. rolleyes.gif Tada beliko iskirpti, iskarpa perlenkti per puse ir aplyginti simetriskai krastus. Analogiskai pasidariau rankoves iskarpa. O tada jau dejau popieriu ant medziagos ir vel tusinuku apibrezusi iskirpau. Tada viska susiuvau ir gavosi puikiai thumbup.gif thumbup.gif

Taip ir su liemene 4u.gif Ant popieriaus pasiklokit koki golfa sena, apsibraizykit be rankoviu-ir turesit liemenes iskarpa 4u.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif
Gal kas turite žieminio palto iškarpą su išvien kirptu gobtuvu ir kimono rankovėmis?
Ar bent nukreipkite kur ieškoti.
AČIŪ!
Atsakyti
Burdose nebandėt ieškoti? Visokių įdomybiu paskutiniu metu ten man pasirodė pridėta g.gif
Atsakyti
[quote=pašnekutė,2014 01 29, 18:40]

Ačiū už patarima. Nebandžiau, net nežinau kur.... BET BANDYSIU!
Atsakyti
[quote=Lian_a,2014 02 02, 14:49]
[quote=pašnekutė,2014 01 29, 18:40]

Ačiū už patarima. Nebandžiau, net nežinau kur.... BET BANDYSIU!
[/quote]
Praktiškai visus Burdos numerius galite peržiūrėti čia
Ten yra juosta su metais, tai galite pažiūrėti įvairių metų leidinius wink.gif
Atsakyti
Ar galima lietuvoje nusipirkti žurnalą "ШиК: Шитье и крой. Boutique"
Labai patiko modeliai, bet niekur nerandu pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 11 vasario 2014 - 21:12
QUOTE(jutute @ 2014 02 11, 21:49)
Labai patiko modeliai, bet niekur nerandu pirkti  4u.gif

Man atrodo buna Ibrahime ten kur po laiptais zurnalus visokius pardavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2014 02 11, 21:49)
Labai patiko modeliai, bet niekur nerandu pirkti  4u.gif

Ir "Skalvijos" kino teatro patalpose, prie įėjimo ir Ibrahime wink.gif
Gal net Ibrahime kiek pigiau..Tik jei pas vienus ko nėra, gali būti pas kitus...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėjau pasiklausti gal teko kur matyti maitinančioms mamytėms skirtų rūbelių iškarpų rolleyes.gif norėtųsi ko nors paprasto, bet iš akies tai nepasiūsiu doh.gif
Atsakyti
Gal kas matėte kur nors brėžinį, kaip sukirpti palaidinę "drugelį"? Labai noriu pasisiūti, bet nerandu niekur,nei Burdose smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors man galetu pasakyti kiek reikia plotcio medziagos norint pasisiuti ilga sijona, paprasta su guma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfytee @ 2014 02 20, 20:57)
Gal kas nors man galetu pasakyti kiek reikia plotcio medziagos norint pasisiuti ilga sijona, paprasta su guma? smile.gif

Žiūrit kokio modelio sijono norite, jei tiesus bus sijonas tai audinio pločio užtenka kaip Jūsų klubų plotis +siūlėms, jei sijonas bus siauras ties liemeniu o į apačią platės tai pločio reikės tiek kiek pageidaujate sijono pločio apačioje+ siūlėms. Audinio plotis yra standartinio pločio, na su kai kuriom išimtim, va ilgio reikia pirkti tiek kiek sijono ilgio norite + 10 cm , palenkimams ir juosmeniu.
Atsakyti