Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(Lorettta @ 2014 01 03, 22:09)
Sveikutės, padėkit, niekaip nesuprantu kaip į Redcafe įsikelti tuos parsisiųstus žurnalus?

Per bazy izdielij- import arba i6pakavus , tiesiog paspasti ant to redcafe addon failo (su raudona maikute leiblas) .
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 01 04, 11:22)
Per bazy izdielij- import arba i6pakavus , tiesiog paspasti ant to redcafe addon failo (su raudona maikute leiblas) .

Nu nerandu aš pas save to -bazy izdielij, gal aš Redcafe kažko nepadarius iki galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2014 01 05, 23:48)
Nu nerandu aš pas save to -bazy izdielij, gal aš Redcafe kažko nepadarius iki galo doh.gif

Trečia ikonėlė viršuje , sekanti už printerio - tokia "maikutė".
Paaiškinta video.
Šiaip viskas paprastai - atsisiusti programą , suinstaliuoti , įeiti su savo login'u ir psw ir dirbti . Pažiūrėkit tas pamokas , ten viskas parodyta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 06 sausio 2014 - 12:53
QUOTE(RZK @ 2014 01 06, 12:46)
Trečia ikonėlė viršuje , sekanti už printerio - tokia "maikutė".
Paaiškinta video.
Šiaip viskas paprastai - atsisiusti programą , suinstaliuoti , įeiti su savo login'u ir psw ir dirbti . Pažiūrėkit tas pamokas , ten viskas parodyta .

Reikalas tame, kad pas mane nėra tos įrankių juostos
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2014 01 06, 22:50)
Reikalas tame, kad pas mane nėra tos įrankių juostos

O kas tada yra , nes , kai prisiregistruoji , čia pirmas langas. Gal iš naujo suinstaliuot reikia , ir nustatyt kompjutery tuos rusiškus parametrus- control panel->region and language->formats-> format:russian
Atsakyti
Sveikos gal kas turi kepures su nukarusiu galu schema?
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2014 01 12, 10:37)
Sveikos gal kas turi kepures su nukarusiu galu schema?

http://www.mamyciukl...-iskarpa-27373/
Atsakyti
gal kas turite vaikisku liemeniu iskarpa?
Atsakyti
Sveikos. Gal kas turite tokios skraistės iškarpą, ar matėte kokiame žurnale. Išsitiesus gyvai atrodo super elementaru, bet vistiek norisi tikslesnio brėžinuko.

http://www.flokati.l.......114&lang=lt
Atsakyti
noriu paklausti, kokia kaina yra Burda zurnalo ? drauge vaziuoja i lt, tai prasysiu kad nupirktu , o spaudos kioskelyje buna tik vienas menesio nr.? o ir praeito men. galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 21, 16:11)
noriu paklausti, kokia kaina yra Burda zurnalo ? drauge vaziuoja i lt, tai prasysiu kad nupirktu , o  spaudos kioskelyje buna tik vienas menesio nr.? o ir  praeito men. galima rasti?

Kiek pamenu 16:99 lt kainuoja. Paprastai būna tik to mėnesio numeris, senesnių jau reikia ieškot spec. vietose, kurių aš nežinau. Pas kokį knygyninką ar pan.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti