Gal kas turite vyrisko kaklaraiscio iskarpa?
Nesu tikra ar cia pataikiau, bet kitos temos nezinau
Noreciau pirkti arba pasiskolinti Burda 2012/05. Konkreciai man reikia sio sijono iskarpos ir aprasymo. Vilnius.
http://translate.goo...33NrdFeKBHSGK1w
Aciu
Noreciau pirkti arba pasiskolinti Burda 2012/05. Konkreciai man reikia sio sijono iskarpos ir aprasymo. Vilnius.
http://translate.goo...33NrdFeKBHSGK1w
Aciu
QUOTE(snow789 @ 2013 04 12, 13:40)
Sveikos, panelės, pirmą kartą siūnu iš šilko, ir susidūriau su natūralia problema - siūlė "sutraukia" medžiagą (sunku tiksliai paaiškinti, bet tikiuosi, suprasite). Naudoju plonus siūlus, medžiagos neįtempiu, bet rezultatas tas pats gal kas turite patarimų ? Ačiū
Beveik kiekvienoje BURDOJE pataria, deti plono popieriaus lapa... Deja, pati nesu bandziusi...
Papildyta:
QUOTE(Amalija2 @ 2013 03 25, 17:49)
Galite naudoti ir paprasčiausią šiltnamio plėvelę
patarimas auksinis... Niekada nebraiziau ant popieriaus! Tik ant pleveles! Nei plysta, nei lamdosi... Puikiai su tusinuku persibraizo, dar puikiau issikerpa. Viskas per ja persimato (nelygumai medziagos). Ir kaina visai padori. Amzinos iskarpos!
Sveikos mergaitės,
gal galite kas pasakyti kur Kaune galima būtų įsigyti ankstesnių numerių Burda ar kokių kitų žurnalų su iškarpomis?
Kiek bandžiau klausinėti pas tuos, kas prekiauja senais žurnalais, kolkas nepataikiau.
Gal kuri žinote tokį tašką Kaune? Iš anksto dėkoju.
gal galite kas pasakyti kur Kaune galima būtų įsigyti ankstesnių numerių Burda ar kokių kitų žurnalų su iškarpomis?
Kiek bandžiau klausinėti pas tuos, kas prekiauja senais žurnalais, kolkas nepataikiau.
Laba vakara,
Turiu klausimeli, mezgime esu zalia na mokykloje per darbu pamoka tik esu siuvusi sijona su mokytojos pagalba.
O dabar nusineriau suknele, ir jai reikia pamusalo. Tai taip vadinama iskarpa man darytis ant medziagos pagal suknele?
Ir dar atskirai iskarpa darytis nugarai ir atskirai priekiui? Nes juk priekyje krutine iskyla ir medziagos reiks daugiau, tai jei as apsibresiu pagal nerini, ar jos nepritruks (medziagos).
Tikiuosi suprasite ko klausiu
Aciu
Turiu klausimeli, mezgime esu zalia na mokykloje per darbu pamoka tik esu siuvusi sijona su mokytojos pagalba.
O dabar nusineriau suknele, ir jai reikia pamusalo. Tai taip vadinama iskarpa man darytis ant medziagos pagal suknele?
Ir dar atskirai iskarpa darytis nugarai ir atskirai priekiui? Nes juk priekyje krutine iskyla ir medziagos reiks daugiau, tai jei as apsibresiu pagal nerini, ar jos nepritruks (medziagos).
Aciu
Sveikos, gal kas norėtų kooperuotis ir parsisiūsti Ottobre žurnalų?
QUOTE(*CACA* @ 2013 05 06, 12:53)
Sveikos mergaitės,
Centriniam knygyne Laisves alejoje.
QUOTE(georgita_p @ 2013 05 14, 20:07)
Laba vakara,
Aciu
Aciu
Mano manymu, geriau pasisiūti kažką pvz. tokio arba tokio pagal normalią iškarpą, nei eksperimentuoti. Jei reikia, kad viršus būtų uždaras, galima kokios paprastesnės suknelės (ne apatinių/naktinių) iškarpomis pasinaudoti. Pagal nėrinį bent aš tikrai nematuočiau - juk jis visai kitaip tempiasi
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 05 15, 14:27)
Mano manymu, geriau pasisiūti kažką pvz. tokio arba tokio pagal normalią iškarpą, nei eksperimentuoti. Jei reikia, kad viršus būtų uždaras, galima kokios paprastesnės suknelės (ne apatinių/naktinių) iškarpomis pasinaudoti. Pagal nėrinį bent aš tikrai nematuočiau - juk jis visai kitaip tempiasi
Aga, Aciu labai, jau parsisiunciau iskarpas reikes isbandyti
Net knieti kaip norisi pradeti. As pirktinei megztai suknelei kazkada pirkau tokio tipo naktinius ir uzsidedu kartu su ta suknele, tai ideja puiki bus manau ir sitai mano suknelei