Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

Gal kas turite vyrisko kaklaraiscio iskarpa?
Atsakyti
Nesu tikra ar cia pataikiau, bet kitos temos nezinau 4u.gif
Noreciau pirkti arba pasiskolinti Burda 2012/05. Konkreciai man reikia sio sijono iskarpos ir aprasymo. Vilnius. mirksiukas.gif
http://translate.goo...33NrdFeKBHSGK1w
Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 16 balandžio 2013 - 14:50
Mielosios, ieskau 2010 metu burdos zurnalu. gal kas parduodate ar zinot kur galeciau nusipirkti (nesu vilniete). buciau dekinga uz info A.Z
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(snow789 @ 2013 04 12, 13:40)
4u.gif Sveikos, panelės, pirmą kartą siūnu iš šilko, ir susidūriau su natūralia problema - siūlė "sutraukia" medžiagą (sunku tiksliai paaiškinti, bet tikiuosi, suprasite). Naudoju plonus siūlus, medžiagos neįtempiu, bet rezultatas tas pats  g.gif  gal kas turite patarimų ? Ačiū  ax.gif

Beveik kiekvienoje BURDOJE pataria, deti plono popieriaus lapa... Deja, pati nesu bandziusi... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Amalija2 @ 2013 03 25, 17:49)
Galite naudoti ir paprasčiausią šiltnamio plėvelę smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif patarimas auksinis... Niekada nebraiziau ant popieriaus! Tik ant pleveles! Nei plysta, nei lamdosi... Puikiai su tusinuku persibraizo, dar puikiau issikerpa. Viskas per ja persimato (nelygumai medziagos). Ir kaina visai padori. Amzinos iskarpos! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kurių metų Burdoj ieškot šio modelio sijono?

user posted image
Atsakyti
laba, LABAI LABAI ieskau 2010 metu 11 men BURDA zurnalo!!!!!!!!
gal kas turite? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

gal galite kas pasakyti kur Kaune galima būtų įsigyti ankstesnių numerių Burda ar kokių kitų žurnalų su iškarpomis?
Kiek bandžiau klausinėti pas tuos, kas prekiauja senais žurnalais, kolkas nepataikiau.
Gal kuri žinote tokį tašką Kaune? Iš anksto dėkoju. flirt.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Turiu klausimeli, mezgime esu zalia smile.gif na mokykloje per darbu pamoka tik esu siuvusi sijona su mokytojos pagalba.
O dabar nusineriau suknele, ir jai reikia pamusalo. Tai taip vadinama iskarpa man darytis ant medziagos pagal suknele?
Ir dar atskirai iskarpa darytis nugarai ir atskirai priekiui? Nes juk priekyje krutine iskyla ir medziagos reiks daugiau, tai jei as apsibresiu pagal nerini, ar jos nepritruks (medziagos).
Tikiuosi suprasite ko klausiu smile.gif
Aciu
Atsakyti
Sveikos, gal kas norėtų kooperuotis ir parsisiūsti Ottobre žurnalų?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2013 05 06, 12:53)
Sveikos mergaitės,

gal galite kas pasakyti kur Kaune galima būtų įsigyti ankstesnių numerių Burda ar kokių kitų žurnalų su iškarpomis?
Kiek bandžiau klausinėti pas tuos, kas prekiauja senais žurnalais, kolkas nepataikiau.
Gal kuri žinote tokį tašką Kaune? Iš anksto dėkoju.  flirt.gif

Centriniam knygyne Laisves alejoje.
Atsakyti
QUOTE(georgita_p @ 2013 05 14, 20:07)
Laba vakara,

Turiu klausimeli, mezgime esu zalia smile.gif na mokykloje per darbu pamoka tik esu siuvusi sijona su mokytojos pagalba.
O dabar nusineriau suknele, ir jai reikia pamusalo. Tai taip vadinama iskarpa man darytis ant medziagos pagal suknele?
Ir dar atskirai iskarpa darytis nugarai ir atskirai priekiui? Nes juk priekyje krutine iskyla ir medziagos reiks daugiau, tai jei as apsibresiu pagal nerini, ar jos nepritruks (medziagos).
Tikiuosi suprasite ko klausiu smile.gif
Aciu

Mano manymu, geriau pasisiūti kažką pvz. tokio arba tokio pagal normalią iškarpą, nei eksperimentuoti. 4u.gif Jei reikia, kad viršus būtų uždaras, galima kokios paprastesnės suknelės (ne apatinių/naktinių) iškarpomis pasinaudoti. Pagal nėrinį bent aš tikrai nematuočiau - juk jis visai kitaip tempiasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 15 gegužės 2013 - 13:36
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 05 15, 14:27)
Mano manymu, geriau pasisiūti kažką pvz. tokio arba tokio pagal normalią iškarpą, nei eksperimentuoti. 4u.gif Jei reikia, kad viršus būtų uždaras, galima kokios paprastesnės suknelės (ne apatinių/naktinių) iškarpomis pasinaudoti. Pagal nėrinį bent aš tikrai nematuočiau - juk jis visai kitaip tempiasi unsure.gif

Aga, Aciu labai, jau parsisiunciau iskarpas reikes isbandyti smile.gif
Net knieti kaip norisi pradeti. As pirktinei megztai suknelei kazkada pirkau tokio tipo naktinius ir uzsidedu kartu su ta suknele, tai ideja puiki bus manau ir sitai mano suknelei smile.gif
Atsakyti