Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(Amalija2 @ 2013 02 20, 15:14)
Gal kas zinote ar kuri nors Vilniaus biblioteka/skaitykla turi senesnisu Burdos numerius? Ar butu galima ten atsinesus savo popieriu persibraizyt lekalus?  4u.gif Ruses tai zinau nueina i savo miesto skaitykla ir persibraizo reikiamus lekalus, o kazin aps mus taip imanoma...? g.gif

Aš buvau būtent dėl burdos karoliniškių bibliotekėlėj, tokia name jei žinot, tai ten turėjo keleta senų (sako jau senai nebeužsakinėja valstybė tokių dalykų), bet dauguma be lekalų jau sad.gif O ir išsinešt davė, laikiau gal net porą savaičių blush2.gif
Atsakyti
http://www.next.co.uk/x512748s3
http://www.next.co.u...862s1#145953x51
http://www.next.co.uk/x513750s1
gal kas kažką pan žino kur rast?
Atsakyti

! 
Primenu Forumo taisykles:
- draudžiami komercinio/reklaminio pobūdžio žinutės/temos !
pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes dalyviai gaus įspėjimus už taisyklių pažeidinėjimus.
Atsakyti
O gal kas galėtų patarti, kiek audinio pirkti 65 cm ilgio "saulės kliošo" sijonui?
Atsakyti
QUOTE(jurgiciuke @ 2013 03 03, 14:51)
O gal kas galėtų patarti, kiek audinio pirkti 65 cm ilgio "saulės kliošo" sijonui?

priklauso nuo liemens apimties, bet tikrai nemažiau 150-160 nes jei liemuo platsnis didesnis viduriukas išsikerpa.o nuo iškirpto viduriuo atidedate į abi puses po 65 cm + dar sijono palenkimui, bet kliošui nereikia daug lenkti. taigi jei audinys 140 pločio užteks 150-160 cm.
Atsakyti
[quote=žieduotoji,2013 03 03, 23:14]

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės smile.gif
Norėjau pasiteirauti, kaip pasisiūti vaikui kaklaskarę seilinuką. Man atrodo, kaip man žaliai smile.gif turėtų bųti nesudėtinga, bet vat nežinau, kaip turėtų atrodyti iškarpos, kad gražiai tos klostytės kristų. (kiek suprantu, ten yra skirtingo dydžio ar formos skarelių trikampiai). Gal gali kas padėti 4u.gif
Atsakyti

Paskutinė "Burda" man labai patiko.
Super...
Sužavėta. O gal tiesiog radau tai, kas galvoj sukosi, ką ruošiuos vasaros siuvimuose panaudoti.
Galvoj turiu tai, kaip buvo ir čia rašyta, juk iškarpą imam už pagrindą, o paskui jungiam gebėjimus ir fantaziją.
Atsakyti
Gal kuri galite priminti adresą, kur yra visi kiekvieno Burda žurnalo (pagal numerius) modeliai (tik be iškarpų)? Berods rusų kalba buvo mastau.gif - pamečiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 03 14, 20:40)
Gal kuri galite priminti adresą, kur yra visi kiekvieno Burda žurnalo (pagal numerius)  modeliai (tik be iškarpų)? Berods rusų kalba buvo mastau.gif - pamečiau blush2.gif

Turbūt kalbate apie ŠITĄ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 15 kovo 2013 - 13:22
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 03 14, 20:40)
Gal kuri galite priminti adresą, kur yra visi kiekvieno Burda žurnalo (pagal numerius)  modeliai (tik be iškarpų)? Berods rusų kalba buvo mastau.gif - pamečiau blush2.gif

dar toks puslapis yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 03 15, 14:21)
Turbūt kalbate apie ŠITĄ

QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 03 15, 17:17)
dar toks puslapis yra  4u.gif

Ačiū 4u.gif (Serinute, šio ir ieškojau 4u.gif )
Atsakyti