Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(žieduotoji @ 2012 12 30, 00:26)
aš tai naudoju politileno plėvelę, kur šiltnamius uždengia. senukuose metras apie 6-10 lt kainuoja, o plotis jos 6 m. tai gerokai jos išeina ir patogiau nei su popieriumi dirbti.

ooo, liuks ideja, net nebuciau pagalvojus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligrafi @ 2012 12 30, 11:20)
Aš naudoju tokią medžiagą, šiltnamiams gal ją naudoja biggrin.gif Šiek tiek persimato, lengva persikopijuot nuo iškarpų (neslydinėja ant medžiagos padėta). Perku Senukuose arba Ermitaže, kainos nepamenu, bet yra man rodos ir labai pigios ir brangesnės. Draugė pirko ir turguje, ten viniojama-matuojama-kerpama. smile.gif

Aciu:)
Atsakyti
O ant kokio popieriaus darotės savas iškarpas (pagal tikslius skaičiavimus savai figūrai)? Idealu turbūt milimetrinis? g.gif Ar Manto g. jo irgi būna pirkti? Kokios maždaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 30, 11:40)
O ant kokio popieriaus darotės savas iškarpas (pagal tikslius skaičiavimus savai figūrai)? Idealu turbūt milimetrinis? g.gif Ar Manto g. jo irgi būna pirkti? Kokios maždaug kainos?

Nusipirkit vieną lapą milimetrinio popieriaus ir pasidėkite po politelenu -viskas persimatys, sekantį kartą vėl galėsit naudoti tą patį lapą.Popieriaus milimetrinio būna kanceliarinėse prekėse.
Atsakyti
QUOTE(žieduotoji @ 2012 12 30, 13:48)
Nusipirkit vieną lapą milimetrinio popieriaus ir pasidėkite po politelenu -viskas persimatys, sekantį kartą vėl galėsit naudoti tą patį lapą.Popieriaus milimetrinio būna kanceliarinėse prekėse.

Ačiū už naudingą patarimą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, visoms

Esu čia naujoke, nežinau ar čia pataikiau, bet norėčiau visų, labiau patyrusių siuvime nuomonės. Klausimas abstraktus..Ką manot ar būti siuvėja yra perspektyvu? Jei gerai sekasi ar galima iš to uždirbti, kitaip tariant "prasimušti"? Gal kažkas turi kažkokių asmeninių pavyzdžių?
Nusprendžiau stoti į siuvėjų gretas, ir iš aplinkinių išgirdau įvairių nuomonių..vieni sako bankrutuosi kol medžiagų prisipirksi ir pan, kiti sako nieko panašaus tik pirmyn.

Ką manot Jūs?
Atsakyti
Ar gera ši knyga? Ar su minimaliomis žiniomis įmanoma pagal ją pasidaryti pačias paprasčiausias iškarpas (pradžiai - sijono)?
Atsakyti
Mergaites, kur buna tokiu apykakliu iskarpu,zurnaluose ar yra, ar parduotuvelese?kazkada taip siuvinedavau (pries du simtus metu), bet dabar neatsimenu is kur gaudavau tu detalliu,busiu laai dekinga
user posted image
Atsakyti
Sveikutes. Gal turite ar galite pasiulyti, kur ieskoti iskarpos krikstynu skraistei su gaubtu. Berniuko ugis 104 cm. Noriu mamos paprasyti, kad pasiutu...bet kaip sakant, siuvimo masina turim, o fatazijos nelabai... biggrin.gif Busiu dekinga uz bet kokia pagalba.
Atsakyti
QUOTE(vrum-vrum @ 2013 01 12, 01:03)
Sveikutes. Gal turite ar galite pasiulyti, kur ieskoti iskarpos krikstynu skraistei su gaubtu. Berniuko ugis 104 cm. Noriu mamos paprasyti, kad pasiutu...bet kaip sakant, siuvimo masina turim, o fatazijos nelabai... biggrin.gif  Busiu dekinga uz bet kokia pagalba.

Tai paprasčiausias apskritimas perkirptas ir kaklui iškirpta skyle, apsiūtas, visa išmonė wink.gif
Atsakyti
Sveikos, kur jūs gaunate rūbų iškarpas? Burdos stiliaus nemėgstu, o internete iškarpų nerandu, tik mokamas iš užsienio. Gal žinote kur būtų Lietuvoj (internetu ar Klaipėdoje) galima iškarpų nusipirkt, ar gaut internete nemokamų. Tik ne rusiškų, nė velnio nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turit vakarines ilgos sukneles iskarpas 44 d, ar koki zurnala turit su labai puosniu sukneliu iskarpom ir galetumet porai dienu isnuomot?
Atsakyti
QUOTE(kryzelis @ 2013 01 20, 16:29)
Sveikos, kur jūs gaunate rūbų iškarpas? Burdos stiliaus nemėgstu, o internete iškarpų nerandu, tik mokamas iš užsienio. Gal žinote kur būtų Lietuvoj (internetu ar Klaipėdoje) galima iškarpų nusipirkt, ar gaut internete nemokamų. Tik ne rusiškų, nė velnio nesuprantu  doh.gif

Na pagal jūsų prašymus tai kaip ir iš niekur negausit biggrin.gif
Lietuvoj aš mačius tik burdą, nemokamų tik rusiškuose portaluose turbūt visko gali gaut, taip kad jum nieka snetinka biggrin.gif
A ko Burda netinka? Esu mačius kažkokį dar Lietuvoj pardavinėjamą laaabai paieškojus, nepamenu pavadinimo, bet ten palyginus su Burda apskritai nieko nėra gero smile.gif

Laurita, mano turimose keliose burdose nieko labai puošnaus nėra, bet turiu kelias praeitų metų, bet labai jau dabar sunku pažiūrėt kokias biggrin.gif
Atsakyti