Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

as turiu elektronini varianta
Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu prie Jūsų,
Esu visiškai žalia siuvėja, vyras Kalėdom padovanojo siuvimo mašiną, nes labai norėjau, O dabar gavus reikia kažką daryti su ja. Tai nusprendžiau pradėti nuo vaikškų rubelių.
Gal kas turite mergaitei 98 cm paprasto sarafaniuko iškarpą? Kol dar neišmokau pati susikaičiuoti ir susimodeliuoti, prašau Jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2012 12 28, 15:51)
Sveikos, prisijungsiu prie Jūsų,
Esu visiškai žalia siuvėja, vyras Kalėdom padovanojo siuvimo mašiną, nes labai norėjau, O dabar gavus reikia kažką daryti su ja. Tai nusprendžiau pradėti nuo vaikškų rubelių.
Gal kas turite mergaitei 98 cm paprasto sarafaniuko iškarpą? Kol dar neišmokau pati susikaičiuoti ir susimodeliuoti, prašau Jūsų smile.gif

biggrin.gif

nusipirkit burda, arba atsisiuskite elektronini varianta
arba paimkit vaiko ruba sena ir pasidarykit iskarpas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 28 gruodžio 2012 - 16:46
QUOTE(kristule666 @ 2012 12 28, 09:45)
biggrin.gif

nusipirkit burda, arba atsisiuskite elektronini varianta
arba paimkit vaiko ruba sena ir pasidarykit iskarpas

Pasidaryti iškarpą pagal seną rūbą reikia irgi mokėti, o tik pradedantis žmogus vargu ar taip mikliai supras. Priedo, jei visai nemoka, reikia ir siuvimo instrukcijų .

Gera išeitis būtų nusipirkti iškarpas su siuvimo instrukcijom.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 28, 19:40)
Pasidaryti iškarpą pagal seną rūbą reikia irgi mokėti, o tik pradedantis žmogus vargu ar taip mikliai supras. Priedo, jei visai nemoka, reikia ir siuvimo instrukcijų .

Gera išeitis būtų nusipirkti iškarpas su siuvimo instrukcijom.

tai isardykit ruba ir aiskinkites kaip su kuo prisiuta.jei is viso nemokat yra youtube.com pamokos
Atsakyti
Sveikos,

čia radau begalę Ottobre vaikiškų numerių, gal kam pravers:

http://mirknig.com/index.php?do=search
Atsakyti
noriu pasisiuti suknele, bet niekaip nesuprantu šone tų pakritimu, ten yra kaip kokios kišenės o klosčiu nesimato po krutinę, visaip galvoju kaip pasidaryti iškarpa g.gif

user posted image
Atsakyti
Aš tai spėčiau, kad tiesiog šonai platinti iškarpos, kaip kad pvz.:
user posted image
Na, su paintu nelabai draugauju, bet gal esmė bus aiški blush2.gif
Atsakyti
Atleiskit už neišmanų klausimą, vakar parsisiunčiau dukrytei suknytės iškarpas, norėjau paklausti, o iš kur jūs perkate popierių brėžiniams persikelti?
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2012 12 29, 23:13)
Atleiskit už neišmanų klausimą, vakar parsisiunčiau dukrytei suknytės iškarpas, norėjau paklausti, o iš kur jūs perkate popierių brėžiniams persikelti?

aš tai naudoju politileno plėvelę, kur šiltnamius uždengia. senukuose metras apie 6-10 lt kainuoja, o plotis jos 6 m. tai gerokai jos išeina ir patogiau nei su popieriumi dirbti.
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2012 12 30, 00:13)

Jei esat is Vilniaus, tai galite uzsukti pas juos:
http://www.audiniai....inis/furnitura/
Manau rasit visko, ko reiks pradziai, tai ir popieriaus, ir kreiduciu, ir geru zirkliu ir medziagu ir viso kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2012 12 30, 00:13)

Aš naudoju tokią medžiagą, šiltnamiams gal ją naudoja biggrin.gif Šiek tiek persimato, lengva persikopijuot nuo iškarpų (neslydinėja ant medžiagos padėta). Perku Senukuose arba Ermitaže, kainos nepamenu, bet yra man rodos ir labai pigios ir brangesnės. Draugė pirko ir turguje, ten viniojama-matuojama-kerpama. smile.gif
Atsakyti