Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

Sveiki, turiu du kailius - lapes ir usurinio suns. Noriu pasisiuti is ju kailines apykakles. Gal kas nors zino, kur rasti iskarpu ar aprasymu, kaip tai daryti? Aciu, jei pasidalinsite smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

labai noreciau savo 4 metuku dukrytei pasiuti toki pingviniuko kostiuma Kaledu sventei.
Gal kas esate mate kur internete kokias iskarpas, kad galima butu pritaikyti siam kostiumui? 4u.gif
user posted image
user posted image

padekite, prasau..... ax.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejos smile.gif gal kas turite vyrisku pizamu iskarpu? pamaniau, kad tureetu buti sauni dooovana kaledoms smile.gif buciau dekinga uz nuorodas ar failiukusparsisiusti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turit BURDA su proginiu drabuziu iskarpom ir galetumet isnuomot porai dienu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita-78 @ 2012 12 05, 14:51)
Sveikos merginos, gal kuri turit BURDA su proginiu drabuziu iskarpom ir galetumet isnuomot porai dienu? ax.gif

aš turiu:)
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esate siuve LEGO STAR WARS kostiuma berniukui? Gal kokiu patarimu galite dduoti? Itariu, kad reik baltu kelniu ir apsiausto?
Atsakyti
Man labai reiktų vaikiškų šortukų iškarpų, gal žinot kur rasti galima? smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers smile.gif Yra ir iskarpos. Rusu kalba

http://polnota.3dn.ru/
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 12 19, 12:17)
Gal kam pravers smile.gif Yra ir iskarpos. Rusu kalba

http://polnota.3dn.ru/

O kur Jūs radot iškarpų? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės!

Aš kažkada mėgėjiškai siūdavau, kursus lankiau, bet man ten viską sukirpdavo, o jau aš tik su siuvialka ir overloku darbuodavausi...

Ir dabar labai noriu gerą darbą padaryti - vyrui švarkiuką pasiūti. Bet tokį gražų - įliemenuotą, trumpą, ne kostiuminį. (ūgis 180) Gal kuri nutuokiate, kur galėčiau rasti iškarpas ir dar geriau - paaiškinimus ? Bandžiau ieškoti, bet rusiškai labai menkai suprantu, burdų niekad nepirkdavau, tai vat nežinau tų kanalų smile.gif

Būčiau laaaabai dėkinga!!!
Atsakyti
merginos, o diana moden iskarpos dydziai atitinka?nes svarka siuvau pries 2 metus tai ir 38 skendau, o mano 42.o kaip dabar?
Atsakyti
Labas,
gal kas turite Burda 2009m NR.7 ?
Atsakyti