Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(Tedžiukė @ 2012 04 23, 21:05)
Gal kas padėtų rasti iškarpą paprasto klasikinio sijonuko?

Paskaitykit bent šitą puslapy, rasit viską ko reik...
Atsakyti
Nezinau ar cia klaust, bet paklausiu: noriu toki dirza pasisiuti bet kokia cia gali buti iskarpa ? Kaip ten nugaroje viskas atrodo neaisku ir kaip uzristi ar uzsegti reikia ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 05 17, 12:03)
Nezinau ar cia klaust, bet paklausiu: noriu toki dirza pasisiuti bet kokia cia gali buti iskarpa ? Kaip ten nugaroje viskas atrodo neaisku ir kaip uzristi ar uzsegti reikia  ax.gif
user posted image

Aš siūčiau perkeičiamą nugaroj, iš plačio susiaurėjant ir prieky susiriša smile.gif Kad gražiau galima nugaroj perkišt vieną dalį. smile.gif
Atsakyti
gal kas zinote ,kur gaut kombinezono iskarpa
Atsakyti
Aš labai atsiprašau, galbūt ne į temą, bet norėjau paklaust ar įmanoma kur nors įsigyti mažo pločio audinių? (atraižų?) Noriu pasisiūti vaikinui peteliškę o sau kaspinėlius į plaukus ir man puikiai užtektų 50cmx50cm. Linas tiktų labiausiai, bet gali būti ir kitos medžiagos. Ieškau Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 05 21, 15:37)
Aš labai atsiprašau, galbūt ne į temą, bet norėjau paklaust ar įmanoma kur nors įsigyti mažo pločio audinių? (atraižų?) Noriu pasisiūti vaikinui peteliškę o sau kaspinėlius į plaukus ir man puikiai užtektų 50cmx50cm. Linas tiktų labiausiai, bet gali būti ir kitos medžiagos. Ieškau Vilniuje  4u.gif

Kalvarijų turgaus teritorijoj audinių parduotuvė, linas būtent apačioj-rusy. Atraižų pilna.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 05 21, 15:37)
Aš labai atsiprašau, galbūt ne į temą, bet norėjau paklaust ar įmanoma kur nors įsigyti mažo pločio audinių? (atraižų?) Noriu pasisiūti vaikinui peteliškę o sau kaspinėlius į plaukus ir man puikiai užtektų 50cmx50cm. Linas tiktų labiausiai, bet gali būti ir kitos medžiagos. Ieškau Vilniuje  4u.gif

dar buna Lino namuose sveriamu atraizu
http://www.linonamai.lt/kontaktai
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 05 21, 14:37)

iš esmės tai matuojamos medžiagos gali gi ir 10 cm pirkt ir jei linas sakykim 8 lt metras tai už 10 cm 80ct sumokėsi. ar atraižos daaaug pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2012 05 21, 16:13)
iš esmės tai matuojamos medžiagos gali gi ir 10 cm pirkt ir jei linas sakykim 8 lt metras tai už 10 cm 80ct sumokėsi. ar atraižos daaaug pigiau? g.gif

Na mažiausią ilgį kokį kerpa tai 20 cm, kiek esu kur buvus smile.gif Dažniausiai tai po 50 cm kerpama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2012 05 21, 16:13)

esu pirkus atraižų tai laaabai neapsimokėjo... susigribau tik namie.. uz tokia kaina butu išėję ~20 cm normaliai matuojamos medziagos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke2011: 21 gegužės 2012 - 19:15
QUOTE(Ligrafi @ 2012 05 21, 15:33)
Na mažiausią ilgį kokį kerpa tai 20 cm, kiek esu kur buvus smile.gif Dažniausiai tai po 50 cm kerpama.  smile.gif

nu tai 20 cm 1,60, bet medžiagos gabaliukas normalus bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2012 05 21, 20:20)
nu tai 20 cm 1,60, bet medžiagos gabaliukas normalus bus. ax.gif

Tai ir sakau, išeis viskas iškart biggrin.gif
Atsakyti