Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų iškarpos

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 04 16, 22:38)
Bet kaip žinoti, kuris mastelis teisingas? Patampyti gal ir galima, bet ar neišeis tos iškarpos keliais dydžiais perdidelės arba permažos...

Nu aš žiūrėjau pagal rezoliuciją, nu sunku paaiškint. Kai atsispausdinsiu pažiūrėsiu ar teisingai, tada gal kuom pagelbėsiu labiau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(godaiva @ 2012 04 16, 22:47)
gal kas galite padeti rasti iskarpa JUMPSUIT kombinezonui, mano paaugliukas is protoi kraustosi kaip nori

http://www.smartgirl...psuit_146090_92

Aš tai paimčiau kokio džemperiuko iškarpas, kurių yra ir tose pačiose Burdose, ir transformuočiau į tokį norimą daiktą. cool.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal man galite padėti tokiam rubeliui iskarpas rast, arba pakomentuoti, kaip jas pasidaryti blush2.gif Naujokas siuvime esu, tai man sunkoka siek tiek...

Ir dar paveikslėlio idėti nemoku doh.gif

tuoj, bandysiu ismokti ideti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lepsnele: 18 balandžio 2012 - 12:02
Ruošiuosi siūti pavasariui kombinzoniuką, tik nežinau kaip su iškarpa.
Ar tokia bus patogi?
user posted image
Atsakyti
doh.gif nemoku ideti nuotraukos, nors tu ka.... Tad noriu paprasyti gerbiamu siuvejeliu, gal galetumet pasidalinti iskarponis sunkeles, kad tiktu besilaukianciai. Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2012 04 19, 22:31)
doh.gif nemoku ideti nuotraukos, nors tu ka.... Tad noriu paprasyti gerbiamu siuvejeliu, gal galetumet pasidalinti iskarponis sunkeles, kad tiktu besilaukianciai. Buciau labai dekinga

Viską rasit čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2012 04 19, 21:31)

Visai nesenai BURDOJE (lyg praejusiame numeryje) buvo labai nemazai modeliu besilaukiancioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 balandžio 2012 - 22:17
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 04 15, 10:52)
Sveikos smile.gif

Kokį naudojate popierių persibraižyti iš žurnalo iškarpoms? Kur jį perkate? Kokiais kiekiais jis parduodamas ir kokia kaina? (Turėjau nuo senų laikų visą ruloną peršviečiamo popieriaus, o dabar išverčiau namus - neberandu verysad.gif , gal ir pasibaigė mastau.gif )

Ar paprasčiau parsisiųsti iškarpas iš interneto, atsispausdinus susiklijuoti lapus ir išsikirpti? mastau.gif

as radau toki pigiausia buda - kepimo popierius! kainuoja 2lt, jeigu iskarpa platesne, suklijuoju lipnia popierine juosta
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2012 04 19, 22:48)

hi.gif Labai Jums aciu... cia viskas rusiskai ir mokamai? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2012 04 17, 13:22)
Nu aš žiūrėjau pagal rezoliuciją, nu sunku paaiškint. Kai atsispausdinsiu pažiūrėsiu ar teisingai, tada gal kuom pagelbėsiu labiau. smile.gif
Papildyta:

Aš tai paimčiau kokio džemperiuko iškarpas, kurių yra ir tose pačiose Burdose, ir transformuočiau į tokį norimą daiktą. cool.gif

Siaip tai jokiu masteliu keisti nereikia (o jei keisit ar istempsit, tai tikrai bus blogai), ten dazniausiai buna skanuota A4 skaneriu, tai ant A4 ir reikia spausdinti nekeitus jokio mastelio. spausdinant naturaliai printeris palieka parastes. O sulankstytos iskarpos yra mazesnes nei A4. Todel klijuojant lapus reikia sekti, nes lapai kai kur persidengia, kai kur lieka plysiai. Priklauso nuo skanuotojo. As klijuoju placia lipnia juosta, po plysiais dedu kitus popieriaus lapus.
Jei kalbat apie Burdas, jei tik imanoma gauti nusipirkti zurnala su reikiama iskarpa, tai tikrai neapsimoka spausdintis ir klijuotis. Neverta vargo ir patogumas menkas, be to spausdinimas kainuoja. Na, jei retas modelis ir nieko panasaus nera dabar leidziamose burdose, tada galima bandyti.
Papildyta:
Beje, gal zinote is kur gauti vyrisku rubu iskarpu?
Atsakyti
QUOTE(Lepsnele @ 2012 04 19, 23:22)
hi.gif  Labai Jums aciu...  cia viskas rusiskai ir mokamai? blink.gif  doh.gif

Nu Burdos kaip ir spausdintos, ir tikrai nemokamai parsisųst iš ten galima. Spaudžiat kur apačioj nuoroda atsidaro naujas langas, ten spaudžiat nemokamą parsisiuntimą ir palaukiat 60 sekundžių, ir išsisaugot kur reikia parsisiunčiat. Jei jau visai nieko rusiškai nesuprantat tai visagalis google transleit padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2012 04 20, 09:49)
Nu Burdos kaip ir spausdintos, ir tikrai nemokamai parsisųst iš ten galima. Spaudžiat kur apačioj nuoroda atsidaro naujas langas, ten spaudžiat nemokamą parsisiuntimą ir palaukiat 60 sekundžių, ir išsisaugot kur reikia parsisiunčiat. Jei jau visai nieko rusiškai nesuprantat tai visagalis google transleit padės smile.gif

lotuliukas.gif ačiū dar karteli... suradau thumbup.gif ...
Atsakyti
Gal kas padėtų rasti iškarpą paprasto klasikinio sijonuko?
Atsakyti