Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

Dekui uz info GAZELE smile.gif Vis dar negaliu apsispresti... g.gif Noretusi ir kad vaikui idomu butu, ir kad mano sirdele rami ax.gif Gal dar paeiskosim ko nors... Pasimeciau... blush2.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš savo mažąjį vesti pasižmonėti ax.gif tik neapsisprendžiu kur - ar į yamahą, ar į domisolę g.gif
kiek supratau yamahoje 1 užsiėmimas savaitėje, kaina 60 lt? o domisolėje 2 kartai savaitėje ir kaina ta pati, 60 lt mėnesiui ?
manajam dabar yra 1m 5 mėn (be vienos dienos ax.gif ) tai į kurią grupę priklausytų keliauti mirksiukas.gif
gal kas galėtų domisolės telefoniuką kontaktinį į až parašyti, būčiau dėkinga Pati nelabai radau
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2008 02 27, 20:36)
Nusprendžiau ir aš savo mažąjį vesti pasižmonėti  ax.gif tik neapsisprendžiu kur - ar į yamahą, ar į domisolę  g.gif
kiek supratau yamahoje 1 užsiėmimas savaitėje, kaina 60 lt? o domisolėje 2 kartai savaitėje ir kaina ta pati, 60 lt mėnesiui ?
manajam dabar yra 1m 5 mėn (be vienos dienos  ax.gif ) tai į kurią grupę priklausytų keliauti mirksiukas.gif
gal kas galėtų domisolės telefoniuką kontaktinį į až parašyti, būčiau dėkinga Pati nelabai radau

4u.gif Sveikute mirksiukas.gif Jums priklausytu eiti i Guguciu grupe, nes dar mazas, kad be mamos dalyvautu uzsiemime. Kainuoja 60Lt/men., pamokeles vakarais, 2 kartus per savaite.
Pasiskambinti, del konkretesnes informacijos, galit siuo numeriu: 867126924
Domisole- geras pasirinkimas!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roxiux @ 2008 03 01, 00:00)
4u.gif Sveikute mirksiukas.gif  Jums priklausytu eiti i Guguciu grupe, nes dar mazas, kad be mamos dalyvautu uzsiemime.  Kainuoja 60Lt/men., pamokeles vakarais, 2 kartus per savaite.                 
    Pasiskambinti, del konkretesnes informacijos, galit  siuo numeriu: 867126924
  Domisole- geras pasirinkimas!! thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif bandysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 01 kovo 2008 - 22:05
Sveikutes mamytes mirksiukas.gif mes lankom "Gugučių" grupę DOMISOLĖJ ir labai džiaugiamės thumbup.gif lotuliukas.gif Mano Pupa labai nori ten lankytis- be galo patinka užsiemimai- jauki aplinka, puiki mokytoja, labai gera atmosfera, labai draugiškos mamytes clap.gif Prisijunkit ir Jūs- bus dar smagiau clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikutes,

mes ryt eisim suzinoti del leliu teatro mokykleles. Labai noreciau, bet nezinau ar berniukui idomu butu o dar priedo mes tokie mazi esam

labai noreciau kad kas parasytu kur nuo metuku baseina galima lankyti. Aciu
Atsakyti
Dar radau Lietuvos Juru muziejaus vaikams organizuojamus uzsieminus.
gal kas yra lankes?
manau tai butu daug idomiau uz visas mokykleles smile.gif

cia va nuoroda, jei kas parasytu kas lanke, butu fainiai.

http://www_muziejus_...e.php?id=vaikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby27: 04 balandžio 2008 - 21:02
Sveikutes,
Na pasirinkimas Klaipedoje suprantu platus. bet mane domina modeliuku kokie nors uzsiemimai 4 metu mergaitems. Gal kas galit kanors pasiulyt. ACIU
Atsakyti
Sveikos. Gal kas ėjot į klubą "Želmenėlis"? Kokie atsiliepimai. Klubas yra Vingio gatvėje. Žinau tik tiek, kad ten eina 6-16 metų vaikai, o daugiau nieko.
Atsakyti
O ar yra kur Klaipėdoje dailės mokyklėlė spirgiukams nuo metukų - pusantrų? Pamačiau, kad Vilniuje yra toks gėris, tai net seilė ištįso:
http://www.strazdane...ndex.php?id=303

Maniškė mėgsta peckioti. Taip norėtųsi su ja kur nors į peckelynes pavaikščioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 21 birželio 2008 - 22:58
Svekutės mamytės, girdėjau,kad yra ''jamahos'' muzikiniai uzsiėmimai naujuose rajonuose,gal galite placiau informuot? kada vyksta? Ku? Kiek kainuoja? Kelinta valanda? Būsiu labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Visa info www.muzikosmokykla.lt
O želmenėlyje bus renkamas mažiukų folklorinis ansambliukas 6-9 metų vaikams.
Atsakyti