Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

Šaunu, kad prisijungėt.

Dėkui aciuks.gif
Pradėsim friends.gif
fitness3.gif

good.gif

1. YAMAHA muzikos mokykla

Klasės:
"Robis" 4 – 18 mėnesių amžiaus vaikai
"Mažyliai ir muzika" 18 mėnesių – 4 metų amžiaus vaikai (kartu su vienu iš tėvų)
"Muzikos šalis" 4 – 6 metų amžiaus vaikai

K.Donelaičio g. 2/1
Taikos pr. 4a ir 38

http://www.muzikosmokykla.lt/

Atsakyti
yamahoj as irgi prisiregistravau,bet tik po 3 sav duos atsakyma.
Atsakyti
Sveikutes!! mirksiukas.gif Aš tai savo kleckiuka vedu į "DOMISOLĘ",- Gilijos prad.m-loj.įsikūrus, netoli Žvejų rūmų. . Ten labai smagūs ir įdomūs užsiėmimai vyksta, tokiems kleckiukams yra dvi grupės: GUGUČIŲ( nuo 6mėn.iki 1.5m.)ir "ČIAUŠKUČIŲ"(nuo1,5m.iki 3,5m.) Per savaitę 2 pamokėlės vyksta vakarais(antrad.ir ketvirtad.), mokestis tik60Lt./mėn.
Šiaip tai galiu drąsiai rekomenduoti, nes tikrai profesionalios ir įdomios pamokėlės, nuoširdūs ir mieli užsiėmimai žaidžiant, dainuojant, šokant ir dar visaip kaip muzikuojant. Ir kas svarbiausia, kad mano mažylei labai patinka, net neįsivaizdavau, kad ji taip drąsiai jausis ir bendraus su kitais vaikais. bigsmile.gif Liūdniausia- kai reikia eiti namo- nebenori išeiti schmoll.gif . Tai kai prižadu kitą kartą ateiti, pavyksta susitarti rolleyes.gif
Aš manau, jeigu jau taip vaikas reaguoja, tai jam tikrai patinka, o kai patinka, tai ir naudą didelę duoda tolesniam vystymuisi ir lavėjimui. Esu laiminga, kad atradau tai, kas patinka mano dukrytei ir man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labute, Relaxa. 4u.gif Mano mažylė lanko taip pat Domisolę, tik vyresnių ("Čiauškučių" )grupę, tai visiškai galiu tau pritarti, kad labai patinka ir namo nenori eiti. schmoll.gif faina, linksma ten labai lotuliukas.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat lankom "Domisolę"-"Čiauškučių" grupę ir esam labai patenkintos clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
aciuks.gif kaip smagu, kad dalijastės savo patirtimi. aciuks.gif
Atsakyti
sveikos..kaži ar vyksta kokie užsiėmimai šokių pamokėlės 1 kart savaitėje?
Atsakyti
sveikutė 4u.gif

Su savo kirminiuku nuo 1metų lankom Yamahos mokyklėlę, laukininkų g. Mokytoja nuostabi wub.gif Esam be galo patenkinti, puikiai semia į save visą naudingą informaciją. Grįžęs namo viską kartoja. Dar vaikštom į 'Robį', bet po velykų keliausim į 'Mažyliai ir muzika' , laukiu nesulaukiu. Turėjom ir Naujametinį koncertuką, seneliai ir tėveliai galėjo pasigrožėti savo mažaisiais. Tuoj bus dar vienas velykinis koncertukas thumbup.gif
Neturiu prie ko prikibti, galėčiau kiekvieną dieną vaikščiot į pamokėles ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Rel@xa @ 2008 02 09, 15:13)
Sveikutes!! mirksiukas.gif  Aš tai savo kleckiuka vedu į "DOMISOLĘ",- Gilijos prad.m-loj.įsikūrus, netoli Žvejų rūmų. . Ten labai smagūs ir įdomūs užsiėmimai vyksta, tokiems kleckiukams yra dvi grupės: GUGUČIŲ( nuo 6mėn.iki 1.5m.)ir "ČIAUŠKUČIŲ"(nuo1,5m.iki 3,5m.) Per savaitę 2 pamokėlės vyksta  vakarais(antrad.ir ketvirtad.), mokestis tik60Lt./mėn.
    Šiaip tai galiu drąsiai  rekomenduoti, nes tikrai profesionalios ir įdomios pamokėlės, nuoširdūs ir mieli užsiėmimai žaidžiant, dainuojant, šokant ir dar visaip kaip muzikuojant. Ir kas svarbiausia, kad mano mažylei labai patinka, net neįsivaizdavau, kad ji taip drąsiai jausis ir bendraus su kitais vaikais.  bigsmile.gif  Liūdniausia- kai reikia eiti namo- nebenori išeiti schmoll.gif .  Tai kai prižadu kitą kartą ateiti, pavyksta susitarti rolleyes.gif
  Aš manau, jeigu jau taip vaikas reaguoja, tai jam tikrai patinka, o kai patinka, tai ir naudą didelę duoda tolesniam vystymuisi ir lavėjimui. Esu laiminga, kad atradau tai, kas patinka mano dukrytei ir man thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

mes taip pat lankome Domisolę, Gugučių grupe kol kas mirksiukas.gif , nesiskundžiam, visai įdomu mano merginai ten, patinka vaikus matyt, muzika, pratimukai, namie kartoja, ką išmoksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sweikutes mamos. Maniskiam jau 3 tai noreciau kur nors nuvesti "pasizmoneti" biggrin.gif

Tai kaip supratau toj ABC mokyklejej vyksta ivarus uzieminai? Ar kaip? Noretusi ivairesnes veiklos, nes lb jau judrus vaikas? GAl kas gali smulkiau koie ten uzsieminai vyksta? ax.gif
Atsakyti
Mes lankome ABC mokyklėlę 2 kartus per savaitę. Ten vyksta trys pamokėlės : muzika su pasišokimais, paišymas ir vaidyba. Mano kleckui yra 4 metai. Asmeniškai man ten nepatinka keli dalyka:
1) Moki 85 Lt į mėn. nesvarbu, kad nebūna užsiėmimų (dėl vadovių sumanymo) arba jie būna sutrumpinti (ne dvi val.kaip priklauso)
2) Vadovės nedrausmina vaikų kurie mušasi arba trugdo užsiėmimui - rėkauja laksto stumdosi ir visaip kitaip neklauso vadovės reikalavimams. Kenčia šalia esantys vaikai.
3) Pasikeitė vaidybos mokytoja. Dabar su vaikais užsiima studentės kurios turėtų išmanyti šį darbą, o ne elgtis su vaikais kaip su paskutiniais žiopliais doh.gif .
4) Niekas nekontroliuoja kas vaikus pasiima ir ką jie veikia jei tėvai ateina lygiai 12 val., o užsiėmimai būna pasibaigę penkiomis min. anksčiau g.gif .

Bet svarbiausia mano vaikas patenkintas ax.gif .
Atsakyti
Mes tai pasirinkom Domisole ir dziaugiames thumbup.gif lotuliukas.gif Labai maloni, simpatiska vadove, visa sirdi atiduoda darbui su mazyliais. Mano pupai ji labai patinka, laukia pamokeliu, parejus namo ir dainuoja ir zaidzia- kartoja tai ka pamokelese ismoko p:valio 4u.gif Smagu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti