Tamesa yra - šokiai, o ne dailė, mes ir mastom apie ją. O kas vyksta šeštadieniais?
QUOTE(rackiene @ 2007 09 10, 15:15)
Tamesa yra - šokiai, o ne dailė, mes ir mastom apie ją. O kas vyksta šeštadieniais?
Na, šiaip mes ieškome užsiėmimų (kažkokio lavinimo) darželio nelankančiai dukrytei. Tai ten kaip supratau iš pokalbio su vadove (ar mokytoja, ar savivininke ), labai tinka bent jau pagal mūsų norus: vaikai kelias val. šeštadienio rytais piešia, yra dramos pamokėlės-kažkokiu spektakliukus jie ten bando, ir dar plius muzika Na, manau, visai šaunu. Bet aišku žiūrint ko jūs ieškot
QUOTE(String @ 2007 09 10, 15:50)
Na, šiaip mes ieškome užsiėmimų (kažkokio lavinimo) darželio nelankančiai dukrytei. Tai ten kaip supratau iš pokalbio su vadove (ar mokytoja, ar savivininke ), labai tinka bent jau pagal mūsų norus: vaikai kelias val. šeštadienio rytais piešia, yra dramos pamokėlės-kažkokiu spektakliukus jie ten bando, ir dar plius muzika Na, manau, visai šaunu. Bet aišku žiūrint ko jūs ieškot
o čia kokiame būrelyje?
Papildyta:
O kas dėl dailės būrelių, sužinojau, kad Žvejų rūmuyose yra Dailės klubas "Guboja". Vaikam (nuo 6 m.) ir suaugusiem. Vaikam užsiėmimai vyksta ketvirtadieniais ir pektadieniais nuo 16 iki 18 val.
Mum deja laikas netinka, dirbu iki 17 val.
Papildyta:
tiesa, pažystama užsiminė, kad ten pakankamai stiprus būrelis ..
mano vaikas tai jau lanko, Žvejukose.Sakė,kad l. patika mėnesiui 50 lt.
QUOTE(yyla @ 2007 09 17, 07:56)
mano vaikas tai jau lanko, Žvejukose.Sakė,kad l. patika mėnesiui 50 lt.
Man sakė, kad ten stiprus būrelis tik mum laikas netinka, nes 16 val. Gal kitais metais eisim ir mes kai jau eis į pirmą klasę
QUOTE(skriba @ 2007 08 27, 21:39)
Pusantrų metų dukrą vedžiojau į ,,Inkarėlio" studiją, vokalinę grupę ,,Ri ti ta" labai jai patiko, vadovė Rita labai puikiai dirbo, deja, pasikeitė gyvenamoji vieta ir nebelankome
kiek kartų per savaitę užsiėmimai?
2-3 kartai savaitėje
as tai savo mazyle vedziau i DOMISOLE- ten Gilijos pradineje m-loje randasi. Labai patiko ir man ir mazylei labai faina ir miela mokytoja- labai nuosirdi ir vel lankysim, kai pasveiksim. puse metu palankem-visokiu daineliu, zaidimuku ismokom. Verta apsilankyti
QUOTE(aurum@ @ 2008 01 17, 23:25)
as tai savo mazyle vedziau i DOMISOLE- ten Gilijos pradineje m-loje randasi. Labai patiko ir man ir mazylei labai faina ir miela mokytoja- labai nuosirdi ir vel lankysim, kai pasveiksim. puse metu palankem-visokiu daineliu, zaidimuku ismokom. Verta apsilankyti
papasakok plačiau, kas ir kaip, kokio amžiaus vaikučiai, kokiu laiku
o kur ta Gilijos mokykla?
QUOTE(eris @ 2008 01 18, 05:55)
o kur ta Gilijos mokykla?
radau adresą, tai čia kažkur prie Žvejukų Taikos pr. 68, LT-93219, KLAIPĖDA (46) 346005
O aš galvoju į ABC vesti nuo 3 metų. Įdomu, kokie atsiliepimai būtų apie šią mokyklėlę