Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

Tamesa yra - šokiai, o ne dailė, mes ir mastom apie ją. O kas vyksta šeštadieniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 10 rugsėjo 2007 - 14:15
QUOTE(rackiene @ 2007 09 10, 15:15)
Tamesa yra - šokiai, o ne dailė, mes ir mastom apie ją. O kas vyksta šeštadieniais?

Na, šiaip mes ieškome užsiėmimų (kažkokio lavinimo) darželio nelankančiai dukrytei. Tai ten kaip supratau iš pokalbio su vadove (ar mokytoja, ar savivininke ), labai tinka bent jau pagal mūsų norus: vaikai kelias val. šeštadienio rytais piešia, yra dramos pamokėlės-kažkokiu spektakliukus jie ten bando, ir dar plius muzika ax.gif Na, manau, visai šaunu. Bet aišku žiūrint ko jūs ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 09 10, 15:50)
Na, šiaip mes ieškome užsiėmimų (kažkokio lavinimo) darželio nelankančiai dukrytei. Tai ten kaip supratau iš pokalbio su vadove (ar mokytoja, ar savivininke ), labai tinka bent jau pagal mūsų norus: vaikai kelias val. šeštadienio rytais piešia, yra dramos pamokėlės-kažkokiu spektakliukus jie ten bando, ir dar plius muzika  ax.gif  Na, manau, visai šaunu. Bet aišku žiūrint ko jūs ieškot  biggrin.gif

o čia kokiame būrelyje?
Papildyta:

O kas dėl dailės būrelių, sužinojau, kad Žvejų rūmuyose yra Dailės klubas "Guboja". Vaikam (nuo 6 m.) ir suaugusiem. Vaikam užsiėmimai vyksta ketvirtadieniais ir pektadieniais nuo 16 iki 18 val.
Mum deja laikas netinka, dirbu iki 17 val. verysad.gif
Papildyta:

tiesa, pažystama užsiminė, kad ten pakankamai stiprus būrelis .. ax.gif
Atsakyti
mano vaikas tai jau lanko, Žvejukose.Sakė,kad l. patika biggrin.gif mėnesiui 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 09 17, 07:56)
mano vaikas tai jau lanko, Žvejukose.Sakė,kad l. patika biggrin.gif mėnesiui 50 lt.

Man sakė, kad ten stiprus būrelis thumbup.gif tik mum laikas netinka, nes 16 val. Gal kitais metais eisim ir mes g.gif kai jau eis į pirmą klasę
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 08 27, 21:39)
Pusantrų metų dukrą vedžiojau į ,,Inkarėlio" studiją,  vokalinę grupę ,,Ri ti ta" labai jai patiko, vadovė Rita labai puikiai dirbo, deja, pasikeitė gyvenamoji vieta ir nebelankome  thumbup.gif

kiek kartų per savaitę užsiėmimai?
Atsakyti
2-3 kartai savaitėje
Atsakyti
as tai savo mazyle vedziau i DOMISOLE- ten Gilijos pradineje m-loje randasi. Labai patiko ir man ir mazylei clap.gif labai faina ir miela mokytoja- labai nuosirdi thumbup.gif thumbup.gif ir vel lankysim, kai pasveiksim. puse metu palankem-visokiu daineliu, zaidimuku ismokom. Verta apsilankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurum@ @ 2008 01 17, 23:25)
as tai savo mazyle vedziau i DOMISOLE- ten Gilijos pradineje m-loje randasi. Labai patiko ir man ir mazylei clap.gif  labai faina ir miela mokytoja- labai nuosirdi thumbup.gif  thumbup.gif  ir vel lankysim, kai pasveiksim. puse metu palankem-visokiu daineliu, zaidimuku ismokom. Verta apsilankyti thumbup.gif

papasakok plačiau, kas ir kaip, kokio amžiaus vaikučiai, kokiu laiku
Atsakyti
o kur ta Gilijos mokykla? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 01 18, 05:55)
o kur ta Gilijos mokykla? blush2.gif

radau adresą, tai čia kažkur prie Žvejukų g.gif Taikos pr. 68, LT-93219, KLAIPĖDA (46) 346005
Atsakyti
O aš galvoju į ABC vesti nuo 3 metų. Įdomu, kokie atsiliepimai būtų apie šią mokyklėlę g.gif
Atsakyti