Sveiki, o kas ten Gilijos pradinėje vyksta??..
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 10 09, 23:13)
hmm....galvojau, kad gausiu daugiau patarimu...
JEI NORI DISCIPLINOS IR SUSIKAUPIMO - LABAI GERAS UŽSIĖMIMAS KIOKUŠIN KARATE. KLAIDINGA NUOMONĖ, KAD TEN MOKO TIK ''MUŠTIS''. TIK VA, BĖDA, NEŽINAU, KUR KLAIPĖDOJ YRA Bet jei įdomu, galėčiau surasti
Papildyta:
beje, apie muzikavimą - labai gera vadovė yra DRAUGYSTĖS vaikų ir jaunimo klube. Bet vaikiukai vyresni - bijau pameluoti, bet gal nuo 3-4metukų. Jie ten ir konkursuose dalyvauja, ir šventėse, ir leidžia kompaktus. Grupė vadinasi TRAKŠT BRAKŠT
(KLUBAS YRA DEBRECENO G-VĖJ, NETOLI vAIKŲ PASAULIO)
ten ir šiaip yra daug būrelių - dramos, šokių, dailės..
Sveikutės, radau va tokia informaciją, čia galite rasti visus siūlomus būrelius jaunimo centre
Va štai čia
Va štai čia
Maniskei panai 4 m. Nuo 1,5 m -3 m. lankem uzsiemimus Zveju g. pas Livija, taip pat Jaunimo centre iki 2,5 m. , vadove Ilona. Uzsiemimai tiek ten, tiek ten panasus. Taciau pas Livija vaikamas labiau patinka, o ir pati Livija . Aplinka taip pat geresne. Jaunimo rumu kabinetai labai niurus, murzina visur ... Tai pat panasi veikla vyksta ir buvusioje 15 vid. m-kloje, uz Zveju kult. rumu. Kadangi turiu su kuo palyginti, tai ten man pasirode viskas prasciausiai.
Taip pat nuo 2 m. lankome Jamaha Laukininkų g. (anksciau buvo Vingio g.). Ejome ten, o ne centre prie menu fakulteto, nes vaikui labiau patiko vadove Giedre, kuri dabar dekrete. Ir dabar vis klausia, kada sugirs ji.
Ka reikes nuo rudenio veikti, net nebezinau, nes Jamahoje dabar mums pasidare nebeidomu. Vaikai isdykauja, Vadove ju nesugeba sutramdyti....
Noreciau dabar i kokius nors sokius uzrasyti. Parasykit gal kas kokius lankote ir kur. Ar vaikams patinka?
Taip pat nuo 2 m. lankome Jamaha Laukininkų g. (anksciau buvo Vingio g.). Ejome ten, o ne centre prie menu fakulteto, nes vaikui labiau patiko vadove Giedre, kuri dabar dekrete. Ir dabar vis klausia, kada sugirs ji.
Ka reikes nuo rudenio veikti, net nebezinau, nes Jamahoje dabar mums pasidare nebeidomu. Vaikai isdykauja, Vadove ju nesugeba sutramdyti....
Noreciau dabar i kokius nors sokius uzrasyti. Parasykit gal kas kokius lankote ir kur. Ar vaikams patinka?
Žadu nuo rudens ten vesti savo berniuką,gal kas lanko,norėčiau atsiliepimų.
gal dar kur klaipėdoje yra dailės būrelių ?ar mokyklų?
gal dar kur klaipėdoje yra dailės būrelių ?ar mokyklų?
Pusantrų metų dukrą vedžiojau į ,,Inkarėlio" studiją, vokalinę grupę ,,Ri ti ta" labai jai patiko, vadovė Rita labai puikiai dirbo, deja, pasikeitė gyvenamoji vieta ir nebelankome
QUOTE(skraja-sk @ 2007 06 22, 08:31)
Sveiki, o kas ten Gilijos pradinėje vyksta??..
Ir man įdomu kas ten vyksta, nes netoli namų būtų mum.
Sveiki
Mane ir domintų dailės būrėlis , o yra Žvejų rūmuose? Man būtų prie namų
Mane ir domintų dailės būrėlis , o yra Žvejų rūmuose? Man būtų prie namų
Labai geras būrelis veikia prie klaipėdos viešbučio ,vadovė pavardė Laurinavičienė. Atrodo jis randasi moksleivių namuose .Kitas dailės būrelis yra Debrecene vaikų klube "Draugystė".Klubas randasi 12-aukščiame name.Tik nežinau kokio amžiaus vaikutį tu nori vesti.Pas vadovę Laurinavičienę lanko ir labai maži ir jau visai paaugliai.
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 08, 22:09)
Labai geras būrelis veikia prie klaipėdos viešbučio ,vadovė pavardė Laurinavičienė. Atrodo jis randasi moksleivių namuose .Kitas dailės būrelis yra Debrecene vaikų klube "Draugystė".Klubas randasi 12-aukščiame name.Tik nežinau kokio amžiaus vaikutį tu nori vesti.Pas vadovę Laurinavičienę lanko ir labai maži ir jau visai paaugliai.
Nu, centre man biški toli Norėtus arčiau Baltijos pr.