Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

Sveikos, mielos mamytės. Laaabai reikia pagalbos ax.gif
Sugalvojau magistro darbe daryti tyrimą apie ankstyvąjį muzikinį ugdymą.

Gal turite atsiliepimų apie lankytas muzikos mokyklėles?
Jeigu malonėtumėte užpildyti mano apklausos anketą, surinkusi pakankamai duomenų, iškelčiau į forumą gautus apibendrintus rezultatus.

Nukopijuokite prašau visą nuorodą, įkelkite į naršyklę ir tada pries .lt panaikinkite tarpą, nes kitaip neįsideda
http://apklausa. lt/f/ankstyvasis-muzikinis-ugdymas-1b5m1pf.fullpage

Anketos pildymas bus tikrai trumpas, matysite rezultatus

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 08 12, 00:02)
O nieks nemokinat vaikus plaukt? Jeii taip tai kur lankot, kiek sykiu per sav, kokia kaina?

http://www_seimosger...iemimai/baseine

Atsakyti
QUOTE(Romančiukė @ 2012 10 11, 20:28)
Sveikos, mielos mamytės. Laaabai reikia pagalbos ax.gif
Sugalvojau magistro darbe daryti tyrimą apie ankstyvąjį muzikinį ugdymą.

Gal turite atsiliepimų apie lankytas muzikos mokyklėles?
Jeigu malonėtumėte užpildyti mano apklausos anketą, surinkusi pakankamai duomenų, iškelčiau į forumą gautus apibendrintus rezultatus.

Nukopijuokite prašau visą nuorodą, įkelkite į naršyklę ir tada pries .lt panaikinkite tarpą, nes kitaip neįsideda
http://apklausa. lt/f/ankstyvasis-muzikinis-ugdymas-1b5m1pf.fullpage

Anketos pildymas bus tikrai trumpas, matysite rezultatus

Dėkoju  4u.gif

neranda man tos jusu tada pries, gal galite paprasciau kaip nors suformuoti?
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 11 02, 14:24)
neranda man tos jusu  tada pries, gal galite paprasciau kaip nors suformuoti?

tiesiog supermamoje kitaip neįsideda tinklapio ###### anketos g.gif
Nukopijuokite nuorodą ir naršyklės lange ištrinkite tarpą prieš lt žodelį.
4u.gif

Atsakyti
Mamytes radau info maziems berniukams, nuo 4m i ledo rituli priima, net vartininko apranga nuperka
http://www.skatas.lt...radedantiesiems
Atsakyti
Mes lankom šeštadieninę "Nykštukų" mokyklėlę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestne @ 2012 11 17, 21:42)
Mes lankom šeštadieninę "Nykštukų" mokyklėlę thumbup.gif

kas cia per mokyklele? blush2.gif gal placiau galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2012 11 22, 10:42)
kas cia per mokyklele?  blush2.gif  gal placiau galima?  smile.gif

Šeštadieniais H.Zudermano gimnazijoj. Užsiėmimai vyksta 2 val. Mokosi anglų kalbos, dainuoja, šoka, piešia. Labai gera mokytoja, visi vaikai ją mėgsta. lotuliukas.gif Kas nori papildomos veiklos, ar nelanko darželio tai labai thumbup.gif
Atsakyti
TRIOLĖ SVEIKINA VISUS SU PIRMUOJU SNIEGU IR KVIEČIA ŠAUNIUOSIUS MAŽYLIUS Į MUZIKINIUS UŽSIĖMIMUS SU NUOTAIKINGA KALĖDINE PROGRAMĖLE, KURIĄ GRUODŽIO 28D. 11VAL. PARODYSIME PAČIAM TIKRIAUSIAM IR DOSNIAUSIAM KALĖDŲ SENELIUI!

MALONIAI KVIEČIAME KARTU PASITIKTI ŠVENTES!

UŽSIĖMIMAI IR ŠVENTĖ VYKS MIS AKADEMIJOJE H.MANTO – 22, III-IAS AUKŠTAS

www.musutriole.lt

www.musutriole.lt newyear.gif clap_1.gif
Atsakyti
Mamytės, kur vedate savo vyresnes mergaites (10m) šokti, norime geros mokytojos, o ir kad kainos nesikandžiotų.
Atsakyti
QUOTE(Vestne @ 2012 12 02, 21:14)
Šeštadieniais H.Zudermano gimnazijoj. Užsiėmimai vyksta 2 val. Mokosi anglų kalbos, dainuoja, šoka, piešia. Labai gera mokytoja, visi vaikai ją mėgsta. lotuliukas.gif Kas nori papildomos veiklos, ar nelanko darželio tai labai thumbup.gif

Nerandu doh.gif brukstelkit kontaktus, kad butu galima pasiteirauti kokio amziaus vaikai priimami 4u.gif
Esam 2 metuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetavova: 29 gruodžio 2012 - 19:00
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 24, 09:04)
Labas mamytes  4u.gif

Ilgai dairiausi kur vesti pupa, ne viena būrelį išbandėne, visur kaško trūko, nieko blogo nagaliu paskyti apie Juditą jos užsiėmimai buvo išigelbėjimas su naujagimiu, bet toliau man jau norejosi kaško kitko ir atradome mažą stebukliuką kuriame vaikas lavinamas, į kurį įeina teatras, scena, judesys, kalba, gestas, mimika, garsas, fantazija, šviesa, muzika, šokis, žaidimas, ritmas, jausmas, draugystė...viskas vyksta per žaidimą, klausimasi ir kalbėjimą, judesį  neužsiciklinta į begalinį kartojimą, čia vaikai patys dalyvauja kurime  wub.gif
Labai bijau peržengti rekomendacijos ir reklamos ribas, bet noriu išvardinti tecninius dalykus dėl kurių pasirinkau šitą būrelį:
  Visų pirma, kadangi gyvename centro pakraštyje buvo aktualus parkavimas, prie centre esančių būrelių, kadangi mūsų užsiėmimai vyksta Memelio miesto teritorijoje, po bandomojo užsiėmimo buvo išrašyas leidimas į ja įvažiuoti, visada yra vietos automobiliui ir už stovėjimą nereikia mokėti  ax.gif
  Antra užsiėmimai vyksta "lofto" tipo patalpose, nėra ryškių spalvotų sienų, vaikas neblaškomas nereikalingomis detalėmis. Aplinka saugi vaikams, yra visi higieninai mazgai"
  Trečia užsiėmimus veda trys vadovai: Angija Šeiko, Petras Lingys ir Dovilė (pavardės nežinau). Pirmoji stato šokius Klaipėdos muzikiniame , Vilniuas operos ir baleto teatruose (paskutinis jos darbas kiek žinau buvo opera "Bruknelė"), bei turi Modernaus Šokio, tetro, Muzikos, Dailės studiją "Žuvies akis", organizavo ne viena šokių, teatro festavalį. Petras Lingys man buvo atradimas, kadangi mūsų vaikų lavinime (ypač mažųjų) 99 proc, užsiima moterys, o čia vyras su juoda senelio šalčio barzda  lotuliukas.gif  (kuria labai ilgai stebėjosi mano mažoji) jis tai pat yra pastates nevieną spektaklį kuriuos galėjome pamatyti Jūros švenčių metu. Buvau sužavėta kaip jis bendrauja su vaikais. Dovilė su ja neteko daugiua pabandrauti bet tai taip pat meno žmogus, su vaikais žaidžianti pasaką, girdėjau turinti vyresnių vaikų baleto grupes.
  ir kaina nedraskanti piniginės

Mano dukrai 3 metai, su nekantrumu laukiame "šokių", pasilieka pati viena tenais, vos eina pasibaigus užsiėmimui įkalbėti keliauti namo  4u.gif Grupėje 3-5 metų vaikučiai.

Jei ka sudomino parašysių vadovų koordinates, ir kitą savaitgalį žadą daryti atvirų durų dieną, dar tiksliai nežinau jei atsiras norinčių parašysiu tiksliau.

Gal kas zinote - ar dar veikia sitas aprasytas burelis ? ir kur ji galima rasti ?
4u.gif sunui kaip tik dabar 3-4m. labai kazko panasaus ieskome.
Atsakyti