QUOTE(jurginukas @ 2010 03 05, 13:45)
Nu juk niekas ten iskart ir neliepe pirkt abonemento,po pamokeles paklause ar patiko ir ar dar noretumem ateiti.kadangi mums labai patiko,tai pasiule isigyti abonementa,nes ji perkant gaunasi pigiau,nei moketi uz viena karta.
o kai buvau domisolej,tai ten irgi niekas jokios parodomosios pamokeles veltui nedare,atejom ir po pamokeles,nors ji ir visiskai nepatiko,bet susimokejom 20 lt. juk veltui siais laikais niekas nedirba ir taip aisku
o kai buvau domisolej,tai ten irgi niekas jokios parodomosios pamokeles veltui nedare,atejom ir po pamokeles,nors ji ir visiskai nepatiko,bet susimokejom 20 lt. juk veltui siais laikais niekas nedirba ir taip aisku
as is tikruju nenoriu nei bartis nei ka, tiesiog issakiau savo pozicijas ir tiek.... svietimo srityje "sedziu" pakankamai giliai ir kalbu tai kas is tos virtuves man yra zinoma tiek privaciam, tiek valdiskam sektoriuj.... patys geriausi psichologai, patys geriausi logopedai, patys geriausi specialieji pedagogai ir tie patys korepetitoriai, muzikos pedagogai ir kt. pirmasias konsultacijas privaciam sektoriuj suteikia nemokamai.... tokia jau praktika yra..... domisolej man taip pat teko lankytis, man irgi ten labai nepatiko, nors islankiau visa menesi, o pirmosios pamokos buvo is viso vos 20 minuciu uz kurias taip pat paeme 20 lt. (sitoj vietoj as skaitau kad tai irgi nesazininga - juolab kad direktore vesdama uzsiemimus nesugeba telefono issijungti, kuris per 20 minuciu skambejo tris kartus, ir aiskiai nepasiruosusi pamokai buvo, nes kaskart po kiekvienos veiklos bego is kazkur priemoniu pasiimti, kai viskas turi buti suruosta ir pan.). galeciau galbut daugiau konkreciai kalbeti bet tiek to..... o kad jums ten patiko as visiskai sutinku...juk kiekvienam viskas pagal supratima ir poreiki.... ir pagal skoni