Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

QUOTE(Doviliukass @ 2010 01 27, 13:58)
Pamokėlės vyksta dainuojant ir žaidžiant, pavyzdžiui dainuoji dainelę apie kamuoliukus ir rideni juos. Ridena kamuoliuką mama ir vaikutis to mokosi. Vaikučiui mamos balsas yra pats gražiausias, jisai klauso tik jo ir klausydamas pamažu pats išmoksta to paties daryti, ką dainuodama daro mama. Labai smagios pamokėlės, tikrai šauni mokytoja. Mano mažylė labai susidomėjusi. Pamokėlės vyksta du kartus per savaitę. Su mažyliais iki 1,5 metukų 2-dieniais ir 5-dieniais 11 val. Kaina 100 lt aštuonios pamokėlės. Lankant 1 kartą per savaitę, berods kainuoja 60 lt. Siūlau prisijungti prie mūsų bigsmile.gif

QUOTE(Mamičiukė @ 2010 01 31, 13:15)
As nieko blogo ir nesakau, mum ir ten patiko ir vadove gera, viskas gerai.
Tik,kad mum buvo galimybe kitur pabandyt pabuvot su savo bendraamziu grupe tai mazajai man buvo tada gerai,nes ji dare viska ir pati buvau nustebus,nes visi vaikuciai dare ir ji pasiziureda neatsilieka  smile.gif (pasitaike matyt leliukai visi paklusnus  smile.gif ) man tas ir patiko.
O Akropolyje gera mokyklele  4u.gif
O kai paklausiau vadoves,kad gal pabandyt su vyresniais,tai sako,kad dar ten per maza.

tai ar yra 3 metuku vaikuciams pamokeles,ar tik maziausiems? blush2.gif
as galvuoju apie jamaha dar g.gif
lankem roniuka iki metuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2010 02 01, 15:50)
Mus drauge pakviete (galejo tada pasikviest  smile.gif ) ir nuejom, tai pati buvau nustebus  smile.gif ,
o va su maziasniais ji ne taip elgias,ir manes net neklauso, vos ne tu sau ir dainuok  smile.gif o as tik ziuresiu

Nu kaip smagu smile.gif Tikrai gaila, kad nėra bendraamžių tavo dukrytei Cipukuose, norėčiau ir aš pati pamatyti tą vaizdą smile.gif Beje, kalbėjom mes su mokytoja apie Jus. Tai jinai sakė, kad Judvi dar per mažos į didesniųjų grupę, bet po kelių mėnesiukų jau galėtume ten eiti, nes jei pameni buvo toks Jonukas (1,2 m.), tai jį perkėlė prie didesniųjų. Ir žinok, kai dabar nebėra tų didesniųjų vaikiukų, kurie jau moka vaikštinėti, visai kitokios pamokėlės, niekas nebeblaško dėmesio, nors manosios mažylės dėmesio jie nelabai ir blaškė, jinai bet kokiu atveju labai įdėmiai visada stebi ir stebėjo mokytoją smile.gif

QUOTE(mazyle1985 @ 2010 02 01, 19:58)
tai ar yra 3 metuku vaikuciams pamokeles,ar tik maziausiems?  blush2.gif
as galvuoju apie jamaha dar  g.gif
lankem roniuka iki metuku  smile.gif

Cipukuose yra grupė, kur priimami ir trijų metukų vaikučiai.
Kaip gaila, kad dabar negalim lankyti šitų muzikos pamokėlių, nes esam išvykę, tikrai labai šauni mokytoja, labai gera atmosfera ten, o ir naudos mažyliams tikrai yra thumbup.gif
beje, ir kaip Jums patiko ruoniukas?
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2010 02 08, 19:01)
Nu kaip smagu smile.gif Tikrai gaila, kad nėra bendraamžių tavo dukrytei Cipukuose, norėčiau ir aš pati pamatyti tą vaizdą smile.gif Beje, kalbėjom mes su mokytoja apie Jus. Tai jinai sakė, kad Judvi dar per mažos į didesniųjų grupę, bet po kelių mėnesiukų jau galėtume ten eiti, nes jei pameni buvo toks Jonukas (1,2 m.), tai jį perkėlė prie didesniųjų. Ir žinok, kai dabar nebėra tų didesniųjų vaikiukų, kurie jau moka vaikštinėti, visai kitokios pamokėlės, niekas nebeblaško dėmesio, nors manosios mažylės dėmesio jie nelabai ir blaškė, jinai bet kokiu atveju labai įdėmiai visada stebi ir stebėjo mokytoją smile.gif
Cipukuose yra grupė, kur priimami ir trijų metukų vaikučiai.
Kaip gaila, kad dabar negalim lankyti šitų muzikos pamokėlių, nes esam išvykę, tikrai labai šauni mokytoja, labai gera atmosfera ten, o ir naudos mažyliams tikrai yra thumbup.gif
beje, ir kaip Jums patiko ruoniukas?

na manau daug kas priklauso nuo mokytojos,nes kai buvo mokytoja tai labai patiko,labai malonus zmogutis buvo,o atsimenu kai susirgo ir 3 savaiteles buvo kita mokytoja tai visai nepatiko,nes ji buvo "persalta" vaikuciams
seip ka,irgi dainavom,zaidem su skarelemis,ir tiek...
o ka ten 3 metu vaikuciai daro?
Atsakyti
Sveikos mamytes,

ir as noriu su jumis pasidalinti savo informacija apie uzsiemimus vaikuciams.Radau skelbima laikrastyje,kad vasario 27 d. atsidaro kazkokia nauja vaiku mokyklele 4u.gif
cia daugiau info rasit www.pupavaikai.lt
Gal ir visai idomu turetu buti,nes ten daug ivairiu visokiu uzsiemimu ir visokio amziaus vaikuciams,tiek maziukams ,tiek didesniems.reiks nueit pasiziuret su dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginukas @ 2010 02 15, 21:03)
Sveikos mamytes,

ir as noriu su jumis pasidalinti savo informacija apie uzsiemimus vaikuciams.Radau skelbima laikrastyje,kad vasario 27 d. atsidaro kazkokia nauja vaiku mokyklele  4u.gif
cia daugiau info rasit  www.pupavaikai.lt
Gal ir visai idomu turetu buti,nes ten daug ivairiu visokiu uzsiemimu ir visokio amziaus vaikuciams,tiek maziukams ,tiek didesniems.reiks nueit pasiziuret su dukryte  smile.gif

Ir aš šiandien Vaikų mieste gavau šios mokyklėlės lankstinuką. Smagu, kad ir Klaipėdoje jau bus galima rinktis, kuo užimti mažylius smile.gif tikiuosi išeis užsukti į atidarymą, kad pasižiūrėti kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(jurginukas @ 2010 02 15, 21:03)
Sveikos mamytes,

ir as noriu su jumis pasidalinti savo informacija apie uzsiemimus vaikuciams.Radau skelbima laikrastyje,kad vasario 27 d. atsidaro kazkokia nauja vaiku mokyklele  4u.gif
cia daugiau info rasit  www.pupavaikai.lt
Gal ir visai idomu turetu buti,nes ten daug ivairiu visokiu uzsiemimu ir visokio amziaus vaikuciams,tiek maziukams ,tiek didesniems.reiks nueit pasiziuret su dukryte  smile.gif

NA visai idomu,o kelinta atidarymas?
gaila kad nuo namu tolokai,mane vis akropolis traukia doh.gif
Atsakyti
na man irgi tolokai,bet ko nepadarysi del vaiku biggrin.gif ,juolab,kad akropoly man nelabai patiko,ten net apsisukt vietos nera lotuliukas.gif mes butinai nuleksim i atidaryma pasiziuret kas ten ir kaip 4u.gif galesiu papasakot,jei neateitumet smile.gif
o atidarymas 12 val. maciau
Atsakyti
QUOTE(jurginukas @ 2010 02 18, 09:00)
na man irgi tolokai,bet ko nepadarysi del vaiku  biggrin.gif ,juolab,kad akropoly man nelabai patiko,ten net apsisukt vietos nera lotuliukas.gif  mes butinai nuleksim i atidaryma pasiziuret kas ten ir kaip  4u.gif galesiu papasakot,jei neateitumet  smile.gif

na kai turi trys vaikus tai nelabai gali kazka tokio planuoti,nes jie planuoja tau laika,kurio ir taip truksta,na jeigu paroje butu ne24val o 36val tai gal ir speciau tada viska padaryti biggrin.gif
men irgi pasistengsime apsilankyti tenais,gal nuolaideliu kokiu bs atidarymo proga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyle1985: 18 vasario 2010 - 09:10
Mus domintu ne tik muzikinis lavinimas, taciau ir sportas. Musu berniukui 5 m. Noreciau kad lavintu vikruma, demesi, ar yra kazi tokio amziaus vaikams. Kadangi auga labai gerietis, tai noriu kad ir savigynos ismoktu. Gal kas pasidalins informacija???Labai aciu. 4u.gif

Mes patenkinti buvom yamahos mokyklele. Smagu, daug daineliu ismokom. Tik pasakysiu labai priklauso nuo vadoves. Pas kita vadove nieko neismokom per metus laiko. Kazkaip niekas neuzsifiksavo. Manau cia jau pedagogikos klausimas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2010 02 18, 12:39)
Mus domintu ne tik muzikinis lavinimas, taciau ir sportas. Musu berniukui 5 m. Noreciau kad lavintu vikruma, demesi, ar yra kazi tokio amziaus vaikams. Kadangi auga labai gerietis, tai noriu kad ir savigynos ismoktu. Gal kas pasidalins informacija???Labai aciu. 4u.gif

girdejau,kad zveju rumose yra sproto bureliai ax.gif
Atsakyti
kai 3 vaikuciai,tai tada tikrai tikiu,kad laiko pritruksta smile.gif nu nieko,vistiek smagu tokia didele seimyna thumbup.gif
tai ziurekit aisku,jei iseis apsilankykit toj mokyklelej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginukas @ 2010 02 18, 09:00)
na man irgi tolokai,bet ko nepadarysi del vaiku  biggrin.gif ,juolab,kad akropoly man nelabai patiko,ten net apsisukt vietos nera lotuliukas.gif  mes butinai nuleksim i atidaryma pasiziuret kas ten ir kaip  4u.gif galesiu papasakot,jei neateitumet  smile.gif

Nu ir laikas, mes kaip tik pietų miegam g.gif
Atsakyti