QUOTE(Doviliukass @ 2010 01 27, 13:58)
Pamokėlės vyksta dainuojant ir žaidžiant, pavyzdžiui dainuoji dainelę apie kamuoliukus ir rideni juos. Ridena kamuoliuką mama ir vaikutis to mokosi. Vaikučiui mamos balsas yra pats gražiausias, jisai klauso tik jo ir klausydamas pamažu pats išmoksta to paties daryti, ką dainuodama daro mama. Labai smagios pamokėlės, tikrai šauni mokytoja. Mano mažylė labai susidomėjusi. Pamokėlės vyksta du kartus per savaitę. Su mažyliais iki 1,5 metukų 2-dieniais ir 5-dieniais 11 val. Kaina 100 lt aštuonios pamokėlės. Lankant 1 kartą per savaitę, berods kainuoja 60 lt. Siūlau prisijungti prie mūsų
QUOTE(Mamičiukė @ 2010 01 31, 13:15)
As nieko blogo ir nesakau, mum ir ten patiko ir vadove gera, viskas gerai.
Tik,kad mum buvo galimybe kitur pabandyt pabuvot su savo bendraamziu grupe tai mazajai man buvo tada gerai,nes ji dare viska ir pati buvau nustebus,nes visi vaikuciai dare ir ji pasiziureda neatsilieka (pasitaike matyt leliukai visi paklusnus ) man tas ir patiko.
O Akropolyje gera mokyklele
O kai paklausiau vadoves,kad gal pabandyt su vyresniais,tai sako,kad dar ten per maza.
Tik,kad mum buvo galimybe kitur pabandyt pabuvot su savo bendraamziu grupe tai mazajai man buvo tada gerai,nes ji dare viska ir pati buvau nustebus,nes visi vaikuciai dare ir ji pasiziureda neatsilieka (pasitaike matyt leliukai visi paklusnus ) man tas ir patiko.
O Akropolyje gera mokyklele
O kai paklausiau vadoves,kad gal pabandyt su vyresniais,tai sako,kad dar ten per maza.
tai ar yra 3 metuku vaikuciams pamokeles,ar tik maziausiems?
as galvuoju apie jamaha dar
lankem roniuka iki metuku