liutuke777 Ačiū už vadovės tel.nr., jau susiskambinau , antradienį eisim pasižiūret
QUOTE(Mamičiukė @ 2010 01 14, 15:11)
liutuke777 Ačiū už vadovės tel.nr., jau susiskambinau , antradienį eisim pasižiūret
Mielai prašom, kad tik padėtų
QUOTE(vilpa @ 2010 01 10, 17:02)
Sveikos mamytes,
aš su sūneliu lankėme yamahos muzikos mokyklėlę Panevėžio g.
Labai džiaugėmės, aplinka jauki , mokytoja miela, mačiau kad sūneliui patiko, tačiau pasirodo mes klydome ...........ryte mokytoja šypsosi , o vakare paskambina ir pasako , kad mes su sūneliu esame nepageidaujami ir paprašė nelankyti, kitaip tariant "išmetė" 2,5 metų berniuką iš muzikos mokyklos. Verkiau visą naktį . Taip aš pripažįstu mano sunus judrus berniukas, tiesiog nenuorama , negali susikaupti, bet vistiek niekinu tokį mokytojos elgesį .
Apsiraminusi nusprendžiau, kad lankysime kitą muzikos mokyklėlę, bet bijau kad situacija nepasikartotų .
Mielos mamytės , prašau padėkite, atsiliepkite tokios kurios augina "hyper aktyvius" ir pasidalinkite informacija kur lankotės su savo vaikučiais, kur priimtų tokį nenuoramą .
aš su sūneliu lankėme yamahos muzikos mokyklėlę Panevėžio g.
Labai džiaugėmės, aplinka jauki , mokytoja miela, mačiau kad sūneliui patiko, tačiau pasirodo mes klydome ...........ryte mokytoja šypsosi , o vakare paskambina ir pasako , kad mes su sūneliu esame nepageidaujami ir paprašė nelankyti, kitaip tariant "išmetė" 2,5 metų berniuką iš muzikos mokyklos. Verkiau visą naktį . Taip aš pripažįstu mano sunus judrus berniukas, tiesiog nenuorama , negali susikaupti, bet vistiek niekinu tokį mokytojos elgesį .
Apsiraminusi nusprendžiau, kad lankysime kitą muzikos mokyklėlę, bet bijau kad situacija nepasikartotų .
Mielos mamytės , prašau padėkite, atsiliepkite tokios kurios augina "hyper aktyvius" ir pasidalinkite informacija kur lankotės su savo vaikučiais, kur priimtų tokį nenuoramą .
Ar cia normalei ...taip pasake .Jus bandykite eiti su maziuku i kita vieta, pvz yra AKR 2 auks, bureliai.Bet ne sedeti namuosia del tokios mokytojos
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 18, 12:53)
Ar cia normalei ...taip pasake .Jus bandykite eiti su maziuku i kita vieta, pvz yra AKR 2 auks, bureliai.Bet ne sedeti namuosia del tokios mokytojos
Pabandykite baseiną, hiperaktyviems labai padeda
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2009 11 12, 23:36)
Pasirinkimas tikrai yra , tik reikia pasidometi . Mes su maziuku nuo 4 men. lankom muzikos pamokeles pas Livija Sokiu uoste , nuo rudens -pamokeles Karakumo asilelio mokyklelej (leliu teatre ) , dar lankom dailes pamokeles Dailes galerijoj(liepu g. )
O nuo kokio amžiaus priima į lėlių teatrą ir dailės pamokėles?
O kokiu adresu ta dailes galerija? noreciau susirasti info internente, bet tu galeriju kelios, tai kuri ta kurioje tos pamokeles vyksta?
Labas mamytėms
Tai va mes vakar buvom mokyklėlėj Akropolyje 2 a. mum patiko, vadove miela,bendrauja su kiekvienu vaiku, manoji buvo susidomėjusi.
Tik truputi nepatiko grupeje vaikų amžius, esam šeši vaikai mano mergytė (10 men) ir berniukas (1 m. 2 mėn) bendravo, o kiti 4 vaikai (5,7 mėn),norėtusi bendraamžių ar vyresnių grupėje.
Tai va mes vakar buvom mokyklėlėj Akropolyje 2 a. mum patiko, vadove miela,bendrauja su kiekvienu vaiku, manoji buvo susidomėjusi.
Tik truputi nepatiko grupeje vaikų amžius, esam šeši vaikai mano mergytė (10 men) ir berniukas (1 m. 2 mėn) bendravo, o kiti 4 vaikai (5,7 mėn),norėtusi bendraamžių ar vyresnių grupėje.
O tai kas neleidžia eiti į vyresniųjų grupę, jei netenkina su pačiais mažiausiais ? Be to, nematau jokios problemos dėl vaikučių amžiaus. Gi ten renkasi ne vaikai tarpusavyje pažaisti, o lavintis žaidžiant ir dainuojant kartu su mamomis
QUOTE(Mamičiukė @ 2010 01 20, 13:57)
Labas mamytėms
papasakok,ka ten veiket?
kokia kaina?
aciu
Pamokėlės vyksta dainuojant ir žaidžiant, pavyzdžiui dainuoji dainelę apie kamuoliukus ir rideni juos. Ridena kamuoliuką mama ir vaikutis to mokosi. Vaikučiui mamos balsas yra pats gražiausias, jisai klauso tik jo ir klausydamas pamažu pats išmoksta to paties daryti, ką dainuodama daro mama. Labai smagios pamokėlės, tikrai šauni mokytoja. Mano mažylė labai susidomėjusi. Pamokėlės vyksta du kartus per savaitę. Su mažyliais iki 1,5 metukų 2-dieniais ir 5-dieniais 11 val. Kaina 100 lt aštuonios pamokėlės. Lankant 1 kartą per savaitę, berods kainuoja 60 lt. Siūlau prisijungti prie mūsų
As nieko blogo ir nesakau, mum ir ten patiko ir vadove gera, viskas gerai.
Tik,kad mum buvo galimybe kitur pabandyt pabuvot su savo bendraamziu grupe tai mazajai man buvo tada gerai,nes ji dare viska ir pati buvau nustebus,nes visi vaikuciai dare ir ji pasiziureda neatsilieka (pasitaike matyt leliukai visi paklusnus ) man tas ir patiko.
O Akropolyje gera mokyklele
O kai paklausiau vadoves,kad gal pabandyt su vyresniais,tai sako,kad dar ten per maza.
Tik,kad mum buvo galimybe kitur pabandyt pabuvot su savo bendraamziu grupe tai mazajai man buvo tada gerai,nes ji dare viska ir pati buvau nustebus,nes visi vaikuciai dare ir ji pasiziureda neatsilieka (pasitaike matyt leliukai visi paklusnus ) man tas ir patiko.
O Akropolyje gera mokyklele
O kai paklausiau vadoves,kad gal pabandyt su vyresniais,tai sako,kad dar ten per maza.
Supratau Net nebūčiau pagalvojusi, kad sekdama kitus bendraamžius tokio amžiaus mažylė galėtų viską kartoti šaunuolė tavo mažylė
O tai Jūs čia bandėt į kokią kitą mokyklėlę eiti? Ar kaip?
O tai Jūs čia bandėt į kokią kitą mokyklėlę eiti? Ar kaip?
Mus drauge pakviete (galejo tada pasikviest ) ir nuejom, tai pati buvau nustebus ,
o va su maziasniais ji ne taip elgias,ir manes net neklauso, vos ne tu sau ir dainuok o as tik ziuresiu
o va su maziasniais ji ne taip elgias,ir manes net neklauso, vos ne tu sau ir dainuok o as tik ziuresiu