Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

čia, manau, įdomi informacija smile.gif
http://www.bibliotek.....okymo centrai
Atsakyti

noriu paklausti, o gal kas zinot Klaipedoje mokyklele, mano dukrytei 1,8m., noretume lankyti, bet as internete nieko neradau smile.gif busiu labai dekinga
Atsakyti
Tylu šioje temoje g.gif
norim ir mes su dukriuku lankyti mokyklėlę, nes taip nesinori namie užsisėdėti, bet vis neapsisprendžiu kur, o ir pasirinkomas mažas verysad.gif
Atsakyti
Mes su dukryte lankome Yamahos mokyklele Panevezio gatveje, lankome jau beveik du menesius, esame labai patenkintos. Dukrytei patinka pamokeles, niekada per jas neniurzga ir neverkia, viskuo domisi, stebi ir sypsosi. Mokytoja labai miela, moka graziai dainuoti. Kitu mokykleliu nesu isbandziusi tai apie jas negaliu nieko komentuoti. Del kainos tai tikrai ne maza - 75 Lt men. Per sav. 1 pamokele. Pirkti knygutes ir disko nera privaloma, kiekvieno pasirinkimas pirkti ar ne.
Atsakyti
Sveikos,
gal ,kuri is mamyciu galetu parekomenduoti kokia sokiu mokykla.Kur geriausia butu pradeti vesti mano 6 metu dukryte smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 10 23, 12:57)
Sveikos,
gal ,kuri is mamyciu galetu parekomenduoti kokia sokiu mokykla.Kur geriausia butu pradeti vesti mano 6 metu dukryte  smile.gif .

gaila ,kad nera galinciu parekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 10 14, 22:23)
Tylu šioje temoje g.gif
norim ir mes su dukriuku lankyti mokyklėlę, nes taip nesinori namie užsisėdėti, bet vis neapsisprendžiu kur, o ir pasirinkomas mažas verysad.gif

Pasirinkimas tikrai yra , tik reikia pasidometi mirksiukas.gif . Mes su maziuku nuo 4 men. lankom muzikos pamokeles pas Livija Sokiu uoste , nuo rudens -pamokeles Karakumo asilelio mokyklelej (leliu teatre ) , dar lankom dailes pamokeles Dailes galerijoj(liepu g. ) 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mes norėjom pasidžiaugti, kad lankome muzikos pamokėles Akropolyje, Eolos sporto klube. Ten neseniai isikures vaiku kambarys, kuriame ir vyksta muzikos užsiemimai. Graži, jauki aplinka, labai šauni mokytoja, pamokeliu kaina labai padori, o svarbiausia, kad mano mažylei be galo patinka- pamokėlės praeina greitai ir labai smagiai, o namuose dainuoja žaidžia ten išmoktus žaidimus ir daineles. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurum@ @ 2009 11 17, 13:01)
Sveiki 4u.gif
Mes norėjom pasidžiaugti, kad lankome muzikos pamokėles Akropolyje, Eolos sporto klube. Ten neseniai isikures vaiku kambarys, kuriame ir vyksta muzikos užsiemimai. Graži, jauki aplinka, labai šauni mokytoja, pamokeliu kaina labai padori,  o svarbiausia, kad mano mažylei be galo patinka- pamokėlės praeina greitai ir labai smagiai, o  namuose dainuoja žaidžia ten išmoktus žaidimus ir daineles.  thumbup.gif

o kokio amziaus jusu mergite? 4u.gif
Atsakyti
Kas norite mokytis groti klasikine ar elektrine gitara Klaipėdoje, galiu tai pasiūlyti. smile.gif Žinomas dainininkas ir gitaristas Antanas Čapas moko įvairaus amžiaus vaikus ir suaugusius groti gitara. Pamokos vyksta miesto centre. Jei kas turite noro, kreipkitės per mano až, duosiu koordinates. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2009 11 17, 15:27)
o kokio amziaus jusu mergite?  4u.gif

mazajai jau beveik 2 metukai, be 2 menesiuku smile.gif
Atsakyti

Mes lankome ankstyvojo amžiaus muzikos pamokėles Akropolyje ir esam labai patenkinti.
Pamokėlės vyksta mums labai patogiu laiku 11 val. ryte. Su dainelėm ir muzika pradėti dieną yra nuostabu! Pamokėlėse vaikučiai labai aktyviai ir smagiai leidžia laiką žaisdami muzikinius žaidimus, muzikuodami, nesudėtingais muzikiniais instrumentais, šokdami, dainuodami... Vadovė- labai kūrybinga, turi gražų balsą, labai maloniai bendrauja. Pamokėlių kaina labai prieinama ir derinama prie žmogaus galimybių.
Žodžiu, mūsų aukselis iš ten nebenori išeiti, o namuose žaidžia ir dainuoja ten išmoktas daineles, prašo kartu žaisti ir dainuoti. Džiaugiuosi matydama, kaip vyksta progresas thumbup.gif

Jei sudomino, dėl tikslesnės info galit rašyti į az- atsiųsiu kontaktus vadovės
4u.gif
Atsakyti