Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

nerandu tik informacijos nei nete nei cia apie baleto pamokas. ar zinote ka nors apie tai?
Atsakyti
AČIŪ UŽ INFO
QUOTE(MartaS @ 2009 02 08, 00:15)
Zinau, kad sokiai vyksta kur yra restoranas "Juodasis vilkas", ten tame paciame pastate yra, telefono as nezinau, bet jei labai domins tai galesiu suzinoti  smile.gif  zinau tik tiek, kad vadove dievina mazus vaikus ir visa savo sirdi jiems atiduoda, ten tu vaiku sake nemazai yra, jie padaro mankstele, pasoka, aisku tie sokiai paprasti po kol kas, bet neisivaizduoju kaip galima 3 metu ismokyti ka nors labai rimto, bet manau, kad viskas ateina su laiku  smile.gif
Dar zinau, kad zuvedreciai moko vaikus sokti, bet jau pas juo tai sudetinga ir manau, kad nuo kokiu 5 metu ar dar veliau priima  smile.gif
Tai va tiek as zinau apie mokykleles, savo mazyle vesiu tik nuo metuku, nes manau kad per maza ji dar yra, o taip stengiames namuose sokti, dainuoti ir zaisti  smile.gif

Papildyta:
Čia tai šauniai viskas sudėta.Ačiū
QUOTE(primavera @ 2009 02 12, 10:51)
gal jau buvo ideta sita nuoroda. cia sudetos visos lavinimo mokykleles i viena kruva.
mokykleles

Atsakyti
Mes su dukryte jau buvome keliose pamokelese Yamahos mokykleleje, jai taip pat patinka, ir tas kompaktas labai gerai. Namie uzleidi tai jau ziurek ir dairosi iesko pasirodancio ruoniuko, turim ir kelias labiausiai patinkancias daineles. Manau ateiciai cia tikrai labai gera investicija smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat lankome Yamaha Panevėžio g. Labai patinka. Vadovė ypatingai moka bendrauti su vaikais. Labai sugeba išlaikyti vaikų dėmesį. Super. Rekomenduoju ir aš.
Nors, mano manymu, brangoka. Stojimo mokestis+knygele su CD. Bet, jei pinigų pakankai ir vaikas nėra toks padauža, kad nemato kas dedasi aplink, tikrai eikit.
Atsakyti
Mes taip pat anksčiau lankėme Yamaha, kol neatradom Domisolės. Ir ką galiu pasakyti- Yamaha tiesiog naudojasi savo populiariu vardu ir tokiu būdu iš žmonių ima didelius pinigus. Ko negalėčiau pasakyti apie Domisolę- pamokėlės tikrai ne prastesnės nei Yamahoi, bet yra akivaizdūs skirtumai iš finansinės pusės: jokių diskų ir jokių knygelių pirkti nereikia; nereikia mokėti jokio nario mokescio; kainuoja tik 70 litų mėnesiui ir pamokėlės vyksta 2 kartus savaitėje ( po 45 min).
Mokytoja labai nuoširdi, supratinga ir maloni. Pamokėlės -įdomios, originalios.
Mūsų vaikučiui labai patinka užsiėmimai, matome tobulėjimo progresą ir tuo labai džiaugiamės.
Žinoma, kam pinigėliai liejasi per kraštus, tai gali mokėti už populiarumą.
Tiesiog tai mano asmeninė nuomonė, kadangi dabar yra finansiškai daug kam sunkus periodas, pasidalinu asmenine patirtimi smile.gif
SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goldrouse @ 2009 03 07, 15:38)
Mes taip pat anksčiau lankėme Yamaha, kol neatradom Domisolės. Ir ką galiu pasakyti- Yamaha tiesiog naudojasi savo populiariu vardu ir tokiu būdu iš žmonių ima didelius pinigus. Ko negalėčiau pasakyti apie Domisolę- pamokėlės tikrai ne prastesnės nei Yamahoi, bet yra akivaizdūs skirtumai iš finansinės pusės: jokių diskų ir jokių knygelių pirkti nereikia; nereikia mokėti jokio nario mokescio; kainuoja tik 70 litų mėnesiui ir pamokėlės vyksta 2 kartus savaitėje ( po 45 min).
Mokytoja labai nuoširdi, supratinga ir maloni. Pamokėlės -įdomios, originalios.
Mūsų vaikučiui labai patinka užsiėmimai, matome tobulėjimo progresą ir tuo labai džiaugiamės.
Žinoma, kam pinigėliai liejasi per kraštus, tai gali mokėti už populiarumą.
Tiesiog tai mano asmeninė nuomonė, kadangi dabar yra finansiškai daug kam sunkus periodas, pasidalinu asmenine patirtimi smile.gif
SĖKMĖS 4u.gif

Labai teisingas goldrouse pastebėjimas. thumbup.gif
Mes taip pat esam patenkinti Domisole kaip ugdymo įstaiga ir džiaugiamės, kad mokestis nesikandžioja. Smagu ten bigsmile.gif
Atsakyti
faktas tas, kad kiekvienas atranda kazka patinkancio butent jam. o tokios pagyros kartais panasu i reklama is suinteresuotu zmoniu smile.gif

anyway, susizinojau, kad baleto pamokeles vyksta muzikiniame teatre. jei kam prireiktu baletmeistro kontaktu, parasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2009 01 30, 17:51)
Išsakysiu ir aš savo nuomonę šia tema  4u.gif  Vedu vaiką į mokyklėlę ne dėl "mados" ar dėl to, jog norėčiau, kad užaugęs būtų muzikantas. Gal netgi nenorėčiau  blush2.gif  Mano tikslas, kad sūnus pabendrautų su kitais vaikais, būtų pasiruošęs ėjimui į darželį. Ir manau, kad tikslą pasiekiau, nes po kelių mėnesių mokyklėlėje vaikas noriai žaidžia su bendraamžiais lopšelyje  wub.gif
Aš savo vaiko iki metukų tikrai niekur nevesčiau. Nelabai suprantu tų mamų, kurios atsiveda dar nepasėdinčius mažylius ir tikrąją žodžio prasme juos vargina. Neišbuvę nė pusės pamokėlės mažyliai pradeda niurzgėti, verkšlenti. Tada tikrai vertėtų susimąstyti ar vaikui bus iš to naudos  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Sveikos, visiskai sutinku su linxmutes issakyta nuomone. As savo vaika auginu namie ir ieskojau vietos, mokykleles ar net prasiauisi i darzeli kelioms valandoms per diena (nors butumeme mokeje tiek pat, kaip kiti pilnai dienai vesdami vaikus,bet visi atsake man), kad vaikas pabutu su kitais vaikais, kad pazaistu, ismoktu bendrauti, kad butu lengviau einant i darzeli, galu gale, kad pati kazkur is vaiku iseiciau is namu. Mes lankom Yamahos mokuklele panevezio gatveje, ir esame labai patenkinti. Cd ir knygeliu niekas nevercia pirkti- cia tiesiog musu patogumui, o kaina manau normali- cigaretems alui ir kitokioms pramogoms tevai isleidzia kur kas daugiau, nei 75 lt per men, skirti vaikui. Klasikines muzikos ten nedaug, bet ir ji yra parinkta tokia, kuri pagal mokslininku tyrimus daro teigiama itaka vaiko vystymuisi, jo intelektui. Siaip tai kievienas juk renkasi tai, kas ka artimiau sirdziai- vienos mamos sedi tik namie su vaiku, joms gerai ir taip, kitos verkia, kad atsibodo, nera kuo vaiko uzimti, kitos eina del "mados", kaip kazkas cia sake, o kitos iesko vaikui naudingos pramodos ir sau, ir vaikui. Dar kiti renkasi baseina. Beje, mano pasirinkimui taip pat turejo itakostai, ka radau arciausiai savo namu. Atradau daug teigiamu mokykleles savybiu- pamaciau, kaip vaiaki reaguoja i vaiku buri, kaip mano mazius bendrauja, kaip reaguoja i klasikine muzika, kaip reaguoja i muzikos instrumentus, kaip reaguoja i kitas mamas,i ta pati ruoniuka. Zodziu, mums tai didelis plusas ir aciu tiems zmonems, kas pasirupino pypliuku uzimtumu (nes valstybei musu tai "dalampochki", net darzeliu nesugeba pastatyti ten, kur ju ziauriai truksta, pavyzdziui siaurineje miesto dalyje)
BEJE, SUTINKU IR SU TA NUOMONE, KAD KOL VAIKAS NEMOKA VAIKSCIOTI, I TOKIAS PAMOKELES GAL NEVERTA VESTI- PER MAZI- MANO MAZIUI 1.6 M, tai mums ir tinka, o kiti gal tik vargtu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaru: 16 kovo 2009 - 22:39
Mes šįvakar eisim pirmą kartą į "Domisolės" pamokėlę, tikiuosi dukrytei patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 01 09, 23:42)
labuas  visoms 4u.gif
gal kas lankot muzikinius uzsiemimus liepu gatvej 8? kokie atsiliepimai apie siuos uzsiemimus?

Mes su maziuku nuo 4 men. lankom muzikos pamokeles pas Livija liepu g. Esam be galo patenkinti tiek mokytoja , tiek pamokelem , kurios maziukui labai patinka thumbup.gif . Uzsiemimai vyksta 1 k. sav , menesio kaina 60 lt 4u.gif
Atsakyti
gal galit Domisolės mokyklėlės adresiuka parašyt, ax.gif niekaip nerandu kur jie įsikūrę blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pliušė @ 2009 03 26, 11:51)
Mes šįvakar eisim pirmą kartą į "Domisolės" pamokėlę, tikiuosi dukrytei patiks  rolleyes.gif

Sveiki, ar patinka dukrytei pamokėlėse? ir kaip jum pačiai ar patiko, koks pirmas įspūdis? neapsisprendžiu kurią mokyklėlę rinktis ax.gif
radau jų ardesą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchidejaa: 06 balandžio 2009 - 14:26
QUOTE(darara @ 2009 04 01, 00:54)
Mes su maziuku nuo 4 men. lankom muzikos pamokeles pas Livija liepu g. Esam be galo patenkinti tiek mokytoja , tiek pamokelem , kurios maziukui labai patinka  thumbup.gif . Uzsiemimai vyksta 1 k. sav , menesio kaina 60 lt 4u.gif

mes irgi lankom pas ja thumbup.gif
Atsakyti