Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Klaipėdoje

Sveika irminita mirksiukas.gif
Na ir suzavejai mus su ta "Domisole". Dar iskilo keletas klausimeliu: Kur ji yra? Koks ten mokestis? Ar yra koks stojamasis mokestis ? Ar reikia ten kokias knygeles pirkti? Gal koki telefoniuka gali ideti? -Manau kad ten reikia prisiregistruoti g.gif
Mes jau keleta mokykleliu lankem ir nebuvom patenkinti- tai tvarkos nera, tai labai pinigus plesia, kad pirktume knygas , diskus, o dar stojamasis mokestis...
esam labai nusivyle keturiu menu mokyklele, taip pat ir yamaha verysad.gif

Gal Domisolej pasiseks g.gif

Lauksiu info aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstamote1 @ 2009 01 06, 19:41)
Sveika irminita  mirksiukas.gif
Na ir suzavejai mus su ta "Domisole". Dar iskilo keletas klausimeliu: Kur ji yra? Koks ten mokestis? Ar yra koks stojamasis mokestis ? Ar reikia ten kokias knygeles pirkti? Gal koki telefoniuka gali ideti? -Manau kad ten reikia prisiregistruoti g.gif
Mes jau keleta mokykleliu lankem ir nebuvom patenkinti- tai tvarkos nera, tai labai pinigus plesia, kad pirktume knygas , diskus, o dar stojamasis mokestis...
esam labai nusivyle keturiu menu mokyklele, taip pat ir yamaha verysad.gif 

Gal Domisolej pasiseks  g.gif
Lauksiu info aciukas  mirksiukas.gif

Galiu aš atsakyti ax.gif Užsiėmimai vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais 18 val. Gilijos pagr.mokykloje (už Žvejų rūmų). Mėnesio kaina 70 lt.,jei mokate už vieną kartą berods 20 lt. Nėra jokio stojimo mokesčio ir pan.
Pabandykit, gal patiks mirksiukas.gif Mes važinėjamės beveik iš kito miesto galo, bet, kad geriau nerandam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2009 01 07, 19:32)
Galiu aš atsakyti  ax.gif  Užsiėmimai vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais 18 val. Gilijos pagr.mokykloje (už Žvejų rūmų). Mėnesio kaina 70 lt.,jei mokate už vieną kartą berods 20 lt. Nėra jokio stojimo mokesčio ir pan.
Pabandykit, gal patiks  mirksiukas.gif  Mes važinėjamės beveik iš kito miesto galo, bet, kad geriau nerandam  4u.gif

aciukas, linxmute, uz informacija - butinai pabandysim sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
labuas visoms 4u.gif
gal kas lankot muzikinius uzsiemimus liepu gatvej 8? kokie atsiliepimai apie siuos uzsiemimus?
Atsakyti
Sveikos supermamytes smile.gif zinau, kad vaikams labai patinka sokti YVOS sokiu studijoje, drauge veda savo dukrele smile.gif Pirma pamoka nemokama, menesiui 100 lt, 2 kartus i savaite, priima nuo 3 metu, teveliams nereikia buti kartu, jei nori teveliai tai vaikucius vezasi i televizija smile.gif Dabar sake, kad vaziuos sokti kartu su Zvonku duetu per Dainu daina smile.gif Pamokas veda ir Zuvedros sokejas, sake vaikuciai labai noriai eina sokti ir daug ten ju soka smile.gif Tai va papasakojau ka zinau, as ir vesiu savo dukryte kai jau bus didesne smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes o gal dar galit pasakyti kur galeciau
lankyti muzikos pamokeles su 5 menesiu dukryte smile.gif
jei sakot kad yamahos mokykleleje taip plesia pinigelius ax.gif
Atsakyti
Sveikos. nesusilaikiau nepakomentavus domisoles... pasiskaiciusi, kad ten labai faina, nuejom ir mes su drauge i ja... o siaip lankom yamaha, galvojam gal patiks labiau, juk dazniau vyksta uzsiemimai ir atitinkamai pigiau. Ir ka gi, nera jiems ko lygintis su yamaha!!!! as nesuprantu, nejau tik mums tokia be rysio pamokele buvo... Yamahoj muzika yra, daineles grazios, o domisolej kazkoks primityvumas... kad zaislu paberia ir tiek, kiek ten tu instrumentu, mes per ta uzsiemima viena ir tematem... o ir mokytoja tikrai ne superini balsa turi...
beje, yamahoj knygeliu ir CD nebutina pirkti, gi mamos pasidalinti gali, jei kam reikia galeciau persiusti, nes as irgi gavau is drauges smile.gif
na cia mano ir mano drauges nuomone, jei kam patinka domisole, neturiu nieko pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neliasta @ 2009 01 20, 15:51)
Sveikos. nesusilaikiau nepakomentavus domisoles... pasiskaiciusi, kad ten labai faina, nuejom ir mes su drauge i ja... o siaip lankom yamaha, galvojam gal patiks labiau, juk dazniau vyksta uzsiemimai ir atitinkamai pigiau. Ir ka gi, nera jiems ko lygintis su yamaha!!!! as nesuprantu, nejau tik mums tokia be rysio pamokele buvo... Yamahoj muzika yra, daineles grazios, o domisolej kazkoks primityvumas... kad zaislu paberia ir tiek, kiek ten tu instrumentu, mes per ta uzsiemima viena ir tematem... o ir mokytoja tikrai ne superini balsa turi...
beje, yamahoj knygeliu ir CD nebutina pirkti, gi mamos pasidalinti gali, jei kam reikia galeciau persiusti, nes as irgi gavau is drauges smile.gif
na cia mano ir mano drauges nuomone, jei kam patinka domisole, neturiu nieko pries smile.gif

Man tai irgi nelabai patinka,bet kad mazajai tenai liuks tongue.gif Ir vakar buvome ir jumis mateme tongue.gif Is karto matesi,kad jums nepatiko blush2.gif O kur yra ta yamahos mokyklele g.gif Noretume ir mes pameginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2009 01 05, 16:13)
Atsiprašau, bet nesusilaikiau nuo komentaro... Po gražių pasiskaitymų internete, buvome nuėję į tą "super" mokyklėlę  doh.gif  Tragedija, mokytoja vaikų nesuvaldo, užsiėmimai visiškai neatitinkantys vaikų amžiaus (ką galima pasakyti, kai 1,4 m. vaikui siūloma piešti akvarele  blink.gif ), pamokos trukmė buvo apie 25 min., nors telefonu buvo maloniai aiškinama, kad pamokėlės trunka valandą  blink.gif  Žodžiu, nieko gero  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Lankem visa menesi (nes buvom susimokeje) doh.gif doh.gif
Tai man nepatiko, naudos jokios, as su vaiku namie zymiai daugiau ko padarau rolleyes.gif Tik va laikas buvo labai geras, man kaip dirbanciai mamai, sestadieniais vykstantys uzsiemimai thumbup.gif thumbup.gif Ne sdauguma uzsiemimu, kad ir ta pati Yamaha, vyksta darbo dienomis ir darbo laiku verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė *: 20 sausio 2009 - 17:10
QUOTE(kornellita @ 2009 01 20, 16:23)
Man tai irgi nelabai patinka,bet kad mazajai tenai liuks tongue.gif Ir vakar buvome ir jumis mateme tongue.gif Is karto matesi,kad jums nepatiko blush2.gif O kur yra ta yamahos mokyklele g.gif Noretume ir mes pameginti g.gif

mes lankom taikos 38, bet ten ju yra daugiau, pasirenki kur patogiau. ju puslapis www.muzikosmokykla.lt
galima uzsiregistruoti pirmai nemokamai pamokelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neliasta @ 2009 01 20, 20:00)
mes lankom taikos 38, bet ten ju yra daugiau, pasirenki kur patogiau. ju puslapis www.muzikosmokykla.lt
galima uzsiregistruoti pirmai nemokamai pamokelei smile.gif

Aciukas,jau suairadome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neliasta @ 2009 01 20, 15:51)

O mums visai patinka Domisole ir nereikia viena karta pabuvus, daryti tokiu skubotu ir netikslingu isvadu!!! doh.gif Mes lankom ir zinom, kad priemoniu yra tikrai ne viena, muzika yra gera ir mokytoja graziai dainuoja.
Mums patinka. Kiek zmoniu tiek nuomoniu g.gif 4u.gif
Atsakyti