ačiū visom už gražus žodžius
miig, žiūriu gi, kad mano gimdymo eiga buvo panaši į tavąją - atvažiavimas į ligoninę su kažkur 1 cm, iš pradžių lėtas kaklelio darymasis, po to bac ir 10 cm, po to stūmimas visą valandą... Skirtumas tas, kad tu viską padarei be nuskausminimo. Šaunuolė
QUOTE(cameron @ 2009 12 31, 18:19)
miig, žiūriu gi, kad mano gimdymo eiga buvo panaši į tavąją - atvažiavimas į ligoninę su kažkur 1 cm, iš pradžių lėtas kaklelio darymasis, po to bac ir 10 cm, po to stūmimas visą valandą... Skirtumas tas, kad tu viską padarei be nuskausminimo. Šaunuolė
hm tiksliai, apie epidūrą kaippo tokį prisiminiau po paros, kai į palatą atvežė kaimynę ir ta pasakė kad "ačiū Dievui su epidūru gimdžiau", pagalvojau taigi tiksliai epidūras. nu visai buvau pamiršus. va ką reiškia nusiteikimas
begalo grazi istorija
kas idomiausia mano vaikutis irgi gime su pabertu kuneliu,veiduku...irgi po keliu dienu jie isnyko bet taip ir nezinau nuo ko jie buvo....smagu kad viskas sekmingai baigesi,linkiu jums daug daug sveikatytes ir sekmingo sekancio gimimo(jei supratau tai bus sesute ar broliukas )
kas idomiausia mano vaikutis irgi gime su pabertu kuneliu,veiduku...irgi po keliu dienu jie isnyko bet taip ir nezinau nuo ko jie buvo....smagu kad viskas sekmingai baigesi,linkiu jums daug daug sveikatytes ir sekmingo sekancio gimimo(jei supratau tai bus sesute ar broliukas )
Prisidedam prie sveikinimu artejancio stebukliuko proga
O pasakojimas tikrai nuostabus - dvelkiantis siluma ir ramybe
O pasakojimas tikrai nuostabus - dvelkiantis siluma ir ramybe
Tamsta turi rasytojos talento gyslele Grazu, gilu, ismintinga, isjausta, isgyventa Linkiu, kad ir antrasis gimdymas butu ypatingas kiekviena akimirka
nuostabus rsinys
ačiū visom už pagyras manau rašytojai per daug klaidų darau