Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gimė žiogelis

QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 14, 19:20)
grazu 4u.gif sveikinu,linkiu triju sveiku ir graziu vaikuciu 4u.gif

ačiū , tikrai bigsmile.gif net šiluma užliejo perskaičius. tai mano didžiausia svajonė, bet kad jau pradėjo po truputį pildytis, tikiuosi, jog išsipildys ir visa smile.gif
Atsakyti
Taip nuostabiai aprašei ... 4u.gif
Net apsiverkiau beskaitydama ... doh.gif
Atsakyti
Fantastiskas pasakojimas, skleidziantis begalini atsidavima ir siluma........ Tikiuosi, tos prarastosios dvi valandos zalos nepridare rolleyes.gif Aukit sveiki!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvere: 16 kovo 2009 - 11:41
Labai grazus ir labai siltas pasakojimas 4u.gif
Atsakyti
nuostabus geros, siltos mamytes pasakojimas

thumbup.gif

ACIU!
Atsakyti
Labai grazi ir silta istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(silvere @ 2009 03 16, 12:32)
Fantastiskas pasakojimas, skleidziantis begalini atsidavima ir siluma........ Tikiuosi, tos prarastosios dvi valandos zalos nepridare  rolleyes.gif  Aukit sveiki!

ačiū, o dėl praradimų.... tai stengiuosi negalvoti kas būtų ir kaip būtų jei būtų, arba tiesiog prisimenu, kaip kitą rytą po gimdymo mane visą nuliūdusią ir užsipergyvenusią , kad nepavyko padovanoti vaikiukui visko ko norėjau ramino mano auksarankė gydytoja.. ji taip švelniai švelniai mus su kūdikėliu apkabinus pasakė "nėra nieko ko negalėtų pataisyti meilė".. tikriausiai va už šituos žodžius jai būsiu dėkinga visą gyvenimą.
Atsakyti
labai silta istorija, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai silta ir rami istorija 4u.gif
Atsakyti
Labai graži ir miela širdžiai istorija. wub.gif
Atsakyti
[quote=miig,2009 03 18, 20:09]
ačiū, o dėl praradimų.... tai stengiuosi negalvoti kas būtų ir kaip būtų jei būtų, arba tiesiog prisimenu, kaip kitą rytą po gimdymo mane visą nuliūdusią ir užsipergyvenusią , kad nepavyko padovanoti vaikiukui visko ko norėjau ramino mano auksarankė gydytoja.. ji taip švelniai švelniai mus su kūdikėliu apkabinus pasakė "nėra nieko ko negalėtų pataisyti meilė".. tikriausiai va už šituos žodžius jai būsiu dėkinga visą gyvenimą.

speju, kad auksaranke gydytoja - tai gydytoja Banga rolleyes.gif auksiniai zodzia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvere: 19 kovo 2009 - 18:03
Ir as, ir as neseniai visa ta grozi patyriau! tongue.gif Labai ataidejo, aciu! wub.gif
Atsakyti