QUOTE(pmociute @ 2009 03 12, 08:54)
Nu va, susidėjau į krūvą ir sėdžiu "kaifuoju", kaip mažas vaikas
nu ir spartuole 

QUOTE(pmociute @ 2009 03 12, 09:54)
Nu va, susidėjau į krūvą ir sėdžiu "kaifuoju", kaip mažas vaikas

Tik vienas zodis - SUPER!!!!!!!!!!!! [B]
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 11, 20:52)
Labas vakaras pinejeles,tariu viena klausimeli,sakykit gal galima dar kuo nors dazyti isskirus Beica kazkur skaiciau kad guasas tinka,ar tiesa
Tinka bent kas, kuo galima dažyti popierių. Aš guašo esu pylusi ir į akrilinį laką. Jeigu turi kitokio lako, tai pirma nudažyk su guašu, o išdžiūvus - nulakuok. Sėkmės

Papildyta:
QUOTE(tamoska616 @ 2009 03 12, 10:01)
Nu pamaloninai

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 12, 09:59)
Ačiū, LINUTUKE. Saugok akis(lengva pasakyti

Papildyta:
[quote=arabele,2009 03 12, 09:57]
nu gražu nieko nepridursi

Dėkoju

benice-kaip grazu
gal papasakotum kaip jas daryti?o gal kokia nuoroda i jas?
pmociute-tavo darbeliai visada nuostabus
kaip tu taip kruopsciai dangtelius nupini?

pmociute-tavo darbeliai visada nuostabus

pmociute grožis koks..Spalva, forma, darbo kokybė nu super. Ypač man ta spalvytė... gražu net seile tįsta. Jau ranką, merginos, esat atmušusios šitam darbeliui.
Šaunuolė pmočiute, dar ir pamegzt suspėji.

Papildyta:
aš jei jau pradedu su pynimu, tai užsikabliuoju ir nebenoriu nei valgyt daryti, norisi pradejus greičiau užbaigti.. o tai jau nėra gerai kartais šeimyna kenčia.. o kaip jums su šituo?
Šaunuolė pmočiute, dar ir pamegzt suspėji.

Papildyta:
aš jei jau pradedu su pynimu, tai užsikabliuoju ir nebenoriu nei valgyt daryti, norisi pradejus greičiau užbaigti.. o tai jau nėra gerai kartais šeimyna kenčia.. o kaip jums su šituo?
QUOTE(bukasacka @ 2009 03 12, 10:14)
Nuorodos neber, tiesiog pasiskaiciau forume (cia), kaip daromos ir dariau...Smulkiai suplesiau laikrasti ir dejau ant kliju sluoksniais, laiko uzima nemazai, kantrybes reikia...per diena nepasidarysi, nes sudejus daug sluoksniu reikia palikti nakciai, kad apdziutu..

Papildyta:
QUOTE(redsunrise @ 2009 03 12, 10:54)
Vaje, tai ir man gali tas gresti

Tinka bent kas, kuo galima dažyti popierių. Aš guašo esu pylusi ir į akrilinį laką. Jeigu turi kitokio lako, tai pirma nudažyk su guašu, o išdžiūvus - nulakuok. Sėkmės
Labai aciu uz pataryma.Pmociute bet jusu darbai tai SUPERINIAI iskur tiek laiko ir kantrybes.As kai pradedu dirbti tai visi kiti darbai sustoja ir seimynai tenka kenteti.

QUOTE(skaidruole @ 2009 03 12, 10:57)
Labai aciu uz pataryma.Pmociute bet jusu darbai tai SUPERINIAI iskur tiek laiko ir kantrybes.As kai pradedu dirbti tai visi kiti darbai sustoja ir seimynai tenka kenteti. 

va pas mane tas pats nes po darbo dukrytė visą laiką atima , o prieš darbą bandau apsikuopti bet karts nuo karto nuvagiu to laiko vytelėm pasukti

O man kazkaip nesiseka...
aisku, dar nebaigiau, bet toks jau visas kreivas sleivas ir skyletas tas mano krepselis gaunasi, kad net nesinori toliau vargti. Su tokia uzsidegimu puoliau sukti tuos vamzdelius ir taip nesigauna pinti net pikta