Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

! 
arabale, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 kovo 2009 - 10:02
QUOTE(pmociute @ 2009 03 12, 08:54)
Nu va, susidėjau į krūvą ir sėdžiu "kaifuoju", kaip mažas vaikas biggrin.gif
nu ir spartuole thumbup.gif , labai grazus gavosi, o as tai per daug prie kompo sedziu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 kovo 2009 - 09:00
QUOTE(pmociute @ 2009 03 12, 09:54)
Nu va, susidėjau į krūvą ir sėdžiu "kaifuoju", kaip mažas vaikas biggrin.gif

Tik vienas zodis - SUPER!!!!!!!!!!!! [B]
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 11, 20:52)
Labas vakaras pinejeles,tariu viena klausimeli,sakykit gal galima dar kuo nors dazyti isskirus Beica kazkur skaiciau kad guasas tinka,ar tiesa

Tinka bent kas, kuo galima dažyti popierių. Aš guašo esu pylusi ir į akrilinį laką. Jeigu turi kitokio lako, tai pirma nudažyk su guašu, o išdžiūvus - nulakuok. Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tamoska616 @ 2009 03 12, 10:01)
Tik vienas zodis  - SUPER!!!!!!!!!!!! [B]

Nu pamaloninai biggrin.gif Ačiū
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 12, 09:59)
nu ir spartuole  thumbup.gif , labai grazus gavosi, o as tai per daug prie kompo sedziu blush2.gif

Ačiū, LINUTUKE. Saugok akis(lengva pasakyti smile.gif )
Papildyta:
[quote=arabele,2009 03 12, 09:57]
nu gražu nieko nepridursi thumbup.gif
Dėkoju smile.gif
Atsakyti

! 
Benice, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 kovo 2009 - 10:03
benice-kaip grazu wub.gif gal papasakotum kaip jas daryti?o gal kokia nuoroda i jas? rolleyes.gif

pmociute-tavo darbeliai visada nuostabus wub.gif kaip tu taip kruopsciai dangtelius nupini?
Atsakyti
pmociute grožis koks..Spalva, forma, darbo kokybė nu super. Ypač man ta spalvytė... gražu net seile tįsta. Jau ranką, merginos, esat atmušusios šitam darbeliui.
Šaunuolė pmočiute, dar ir pamegzt suspėji. thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
aš jei jau pradedu su pynimu, tai užsikabliuoju ir nebenoriu nei valgyt daryti, norisi pradejus greičiau užbaigti.. o tai jau nėra gerai kartais šeimyna kenčia.. o kaip jums su šituo?
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 03 12, 10:14)
benice-kaip grazu  wub.gif  gal papasakotum kaip jas daryti?o gal kokia nuoroda i jas? rolleyes.gif 

Nuorodos neber, tiesiog pasiskaiciau forume (cia), kaip daromos ir dariau...Smulkiai suplesiau laikrasti ir dejau ant kliju sluoksniais, laiko uzima nemazai, kantrybes reikia...per diena nepasidarysi, nes sudejus daug sluoksniu reikia palikti nakciai, kad apdziutu.. blink.gif Mamytes rase, kad deda ant 3litriniu sloiku, kad butu forma. Man pasiseke, as turiu manekeno galva namie (tokia su plaukais, kazkada mokiausi ant jos sukuosenu biggrin.gif ), tai ant tos galvos padejau maiseli ir ant jos dejau tuos sluoksnius...forma, aisku, kokia nori galima pasidaryti.Po to nudaziau guasu, nulakavau (nagu laku lotuliukas.gif ), padariau sonuose skylutes ir irisau ten "sniureliu", atrodo tikrai gerai ir patogu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(redsunrise @ 2009 03 12, 10:54)

aš jei jau pradedu su pynimu, tai užsikabliuoju ir nebenoriu nei valgyt daryti, norisi pradejus greičiau užbaigti.. o tai jau nėra gerai kartais šeimyna kenčia.. o kaip jums su šituo?

Vaje, tai ir man gali tas gresti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tinka bent kas, kuo galima dažyti popierių. Aš guašo esu pylusi ir į akrilinį laką. Jeigu turi kitokio lako, tai pirma nudažyk su guašu, o išdžiūvus - nulakuok. Sėkmės

Labai aciu uz pataryma.Pmociute bet jusu darbai tai SUPERINIAI iskur tiek laiko ir kantrybes.As kai pradedu dirbti tai visi kiti darbai sustoja ir seimynai tenka kenteti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidruole @ 2009 03 12, 10:57)
Labai aciu uz pataryma.Pmociute bet jusu darbai tai SUPERINIAI iskur tiek laiko ir kantrybes.As kai pradedu dirbti tai visi kiti darbai sustoja ir seimynai tenka kenteti. g.gif

va pas mane tas pats nes po darbo dukrytė visą laiką atima , o prieš darbą bandau apsikuopti bet karts nuo karto nuvagiu to laiko vytelėm pasukti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 03 07, 14:57)
"Užsikabinau" už apvalių formų smile.gif Čia pakankamai dideli krepšiai. Tam, kuris be rankenėlių, dar pinsiu dangtį. Kai nupinsiu - parodydiu. Dar vėlaiu atsiųsiu ir mažesnį (jo dangtis dabar džiūsta).user posted image

labai gražios pintinės clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
O man kazkaip nesiseka... verysad.gif aisku, dar nebaigiau, bet toks jau visas kreivas sleivas ir skyletas tas mano krepselis gaunasi, kad net nesinori toliau vargti. Su tokia uzsidegimu puoliau sukti tuos vamzdelius ir taip nesigauna pinti net pikta aggressive.gif
cray.gif
Atsakyti