Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

negaliu atsigrozeti pmociutes darbais, nu nerealus thumbup.gif As dabar labai inikus i dekupaza, bet kai jau nebeturesiu ka dekoruot pradesiu pint laikrascius. seniai vis norisi griebt laikrascius, bet vis atsiranda kokiu kitu reikalu ar uzsakymu. bijau ir i laikrascius db zvilgtelt, nes gali darbai likt neuzbaigti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=pmociute,2009 03 11, 17:39]
arebele, dar niriu pasakyti, kad aš paminėjau tik vienos spalvos beicą (Moka), bet jų yra daugiau rudų atspalvių. Beje, akrilinį laką drąsiai gali skiesti vandeniu. Geriau lakuoti skystesniu porą kartų, nes kuomet per tirštas, tai užklijuoja tarpelius ir nesimato pintiems daiktams būdingo ažūro. Tiek. Sėkmės
Papildyta:
[quote=pukučiai,2009 03 11, 16:23]nu va o as niekaip nepradedu tu vyteliu sukti man cia pats bjauriausias darbas nors pinti labai patinka ir greit einasi  thumbup.gif
o mamos tikrai saunuoles kurios katik startavo grazu ziureti kaip
pukučiai, senokai bepasirodei. biggrin.gif Aš šiandien baigiau pintį didžiulę dėžę (talpa apie 3,5 kibiro). Apipyniau senovinį baką skalbiniams virinti. Kai nudažysiu - parodysiu.O kol kas nedažyta - user posted image
[/quote]
nu pmociute kaip visada nesnaidzia viskas reikia eit sukti vyteliu o ne vien tik ziopsoti ir seile varvinti doh.gif dabar tai jau ikvepima pagavau thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras pinejeles,tariu viena klausimeli,sakykit gal galima dar kuo nors dazyti isskirus Beica kazkur skaiciau kad guasas tinka,ar tiesa
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 11:12)
Sveika smile.gif . Beico yra ivairiu atspalviu. As pirkau Nr. 8, tamsi medzio spalva. Kaina 1 litro ~12 lt. naudoti galima apie 1 metus. Naudoju akrilini laka ( vandens pagrindu). Kaina panasi ( ~10 lt.) ir dziuna pakankamai greit. Galiojimas 1 m. Lakuoju 2-3 kartus (tada tvirtesnis gaminys), tai lakas naudojasi greiciau, bet gana daug gali padaryt. O beicas tai labai "skalsus"! Ilgam uzteks! Sekmes 4u.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 11, 11:32)
os perkeliu pmociute zinute is antro puslapio, cia ji raso apie tai ka ji naudoja

labai ačiū už patarimus
dar paklausti norėjau kaip tas beicas atrodo lako radau, o va beico nesugebėjau rati jis bankėse ar kaip ir dar kokio reikia teptuko tam visam dažymui u esu visai žalia nesijuokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 20:58)
labai ačiū už patarimus
dar paklausti norėjau kaip tas beicas atrodo lako radau, o va beico nesugebėjau rati jis bankėse ar kaip ir dar kokio reikia teptuko tam visam dažymui u esu visai žalia nesijuokit blush2.gif

Pirkau beica, bet ant butelio uzrasyta FURNICOLOR Nr.8. Butelis plastmasinis 1 l talpos, siaurokas ir aukstokas, labai panasus i LIPALO 1 l buteli. Ir beica ir akrilini laka tepu su tuo paciu teptuku. Teptukas po darbo labai gerai plaunasi vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 20:21)
Pirkau beica, bet ant butelio uzrasyta FURNICOLOR Nr.8. Butelis plastmasinis 1 l talpos, siaurokas ir aukstokas, labai panasus i LIPALO 1 l buteli. Ir beica ir akrilini laka tepu su tuo paciu teptuku. Teptukas po darbo labai gerai plaunasi vandeniu.

nu ačiū dabar jau tikriausiai rasiu kaip faina kad jūs taip viską paaiškinat po poros metų gal nebebūsiu tokia žalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 21:21)

pabandziau nufotkint, gal bus aiskiau mirksiukas.gif :
http://www.foto.lt/i...goods/15868.JPG
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 03 11, 20:36)
pabandziau nufotkint, gal bus aiskiau mirksiukas.gif :
http://www.foto.lt/i...goods/15868.JPG

labai ačiū dabar jau visai aišku tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

A s cia zalia naujoke, noreciau prisijungti prie darbavimosi. Taip uzsidegiau biggrin.gif Zodziu pradejau daryti vyteles, bet man jos ne vienodos gaunasi verysad.gif Na ilgis buna skyriasi, o ir storis,,,nezymiai, bet izvelgiu..Ar tai normalu? blush2.gif

P.S. Labai atsiprasau uz bukuma ir uz tai, kad neturiu laiko idemiai persiskaityti visu Jusu temuciu doh.gif doh.gif Busiu labai dekinga uz atsakyma, nes lb jau nezti isibeget, o kol nezinau ar gerai darau, tai nedrasu ax.gif
Atsakyti
benice-manau normalu mirksiukas.gif matytum kokios mano pirmosios buvo... doh.gif siulyciau pradeti daryti koki maza dalykeli,kad jei kartais netenkintu rezultatas,nebutu gaila ismesti ax.gif o paskui kiekvienas daiktas pinasi vis dailesnis ir grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 03 12, 00:14)
benice-manau normalu  mirksiukas.gif  matytum kokios mano pirmosios buvo... doh.gif  siulyciau pradeti daryti koki maza dalykeli,kad jei kartais netenkintu rezultatas,nebutu gaila ismesti  ax.gif  o paskui kiekvienas daiktas pinasi vis dailesnis ir grazesnis  smile.gif

Dekoju uz palaikyma mirksiukas.gif Na, tada judu ir butinai parodysiu, kas isejo, o db lekiu pasiskaityti kas tie beicai, akriliniai dalykai ir kt.. blink.gif
Siaip labai megstu pasikrapstyti ir is laikrasciu pasigaminti iv. niekuciu, neseniai dariau kaukes, imesiu parodyti tuoj biggrin.gif

user posted image

! 
Per didelio formato nuotraukos bus pašalintos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 kovo 2009 - 10:07
Nu va, susidėjau į krūvą ir sėdžiu "kaifuoju", kaip mažas vaikas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti