Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

Labas rytas
būkit geros pasakykit kokį man tą beicą pirkti ir dar kiek supratau reikia paskui nulakuoti ir tą laką kokį???? Ir kiek visas tas reikalas kainuoja kiek visko reikia kad užtektų ??????? Kiek galima laikyti ar jie genda ????????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 09:05)
Labas rytas
būkit geros pasakykit kokį man tą beicą pirkti ir dar kiek supratau reikia paskui nulakuoti ir tą laką kokį???? Ir kiek visas tas reikalas kainuoja kiek visko reikia kad užtektų ??????? Kiek galima laikyti ar jie genda ????????

Sveika smile.gif . Beico yra ivairiu atspalviu. As pirkau Nr. 8, tamsi medzio spalva. Kaina 1 litro ~12 lt. naudoti galima apie 1 metus. Naudoju akrilini laka ( vandens pagrindu). Kaina panasi ( ~10 lt.) ir dziuna pakankamai greit. Galiojimas 1 m. Lakuoju 2-3 kartus (tada tvirtesnis gaminys), tai lakas naudojasi greiciau, bet gana daug gali padaryt. O beicas tai labai "skalsus"! Ilgam uzteks! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 08:05)
Labas rytas

os perkeliu pmociute zinute is antro puslapio, cia ji raso apie tai ka ji naudoja
Su "Moca" spalvos beicu galima išgauti tamsiai rudą spalvą. Tik, jeigu beicą iš karto maišysi su laku, tai akrilinį laką maišyk su beicu vandens pagrindu. Beico būna ir vandens ir vaitspirito pagrindu. Būna dar ir beico miltelių, tik aš jų niekur neužeinu
Atsakyti
Sveikos pynejos,

Pirmadieni radau jusu temele, kaip ir pries tai rasiusi mamyte - perskaiciau visus 104 pslp. ir nusprendziau pabandyt. Antradieni vakare jau supyniau svo pirmaji "blyna" tongue.gif

user posted image

Biski kreivokas blush2.gif , biski sleivokas blush2.gif , kai kur tarpai dideni liko blush2.gif . Na bet primam kartui bus gerai, kitas tikiuosi gausis gersnis mirksiukas.gif

Vis ziuriu i Pmociutes padaryta zaislu deze ir svajoju, kad gal ir man nors kiek panasi gausis g.gif

Na ka - vertinkit ir kritikuokit, nes juk is klaidu mokomasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamoska616 @ 2009 03 11, 12:22)
Antradieni vakare jau supyniau svo pirmaji "blyna"

Labai super darbelis thumbup.gif Aš vis žiūriu žiūriu kaip naujos mamos čia įsivažiuoja, o pačiai jau gėda net.... Vytelių prisukta belekiek, ale kažkaip rankos nekyla kažką daryt... nors kai atsisėsiu, tai kaip iš pypkės eisis viskas....... Reiks susigriebt kurią dieną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2009 03 11, 16:27)
Labai super darbelis thumbup.gif  Aš vis žiūriu žiūriu kaip naujos mamos čia įsivažiuoja, o pačiai jau gėda net.... Vytelių prisukta belekiek, ale kažkaip rankos nekyla kažką daryt... nors kai atsisėsiu, tai kaip iš pypkės eisis viskas....... Reiks susigriebt kurią dieną blush2.gif

nu va o as niekaip nepradedu tu vyteliu sukti man cia pats bjauriausias darbas nors pinti labai patinka ir greit einasi thumbup.gif
o mamos tikrai saunuoles kurios katik startavo grazu ziureti kaip darbujasi net dumai ruksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau "supermamytes" thumbup.gif
na jauciu siandien man jau pribrendo noras piti jau kelinta savaite savjoju apie dezute zieminiams apdarams sudeti jau pabodo ta baisi kruva ant batu dezes teks kipti i darba ir sukti vteles doh.gif bet svarbu pradedti ir viskas bus ok bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 11 kovo 2009 - 15:23
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 09:05)
Labas rytas

arebele, dar niriu pasakyti, kad aš paminėjau tik vienos spalvos beicą (Moka), bet jų yra daugiau rudų atspalvių. Beje, akrilinį laką drąsiai gali skiesti vandeniu. Geriau lakuoti skystesniu porą kartų, nes kuomet per tirštas, tai užklijuoja tarpelius ir nesimato pintiems daiktams būdingo ažūro. Tiek. Sėkmės
Papildyta:
[quote=pukučiai,2009 03 11, 16:23]nu va o as niekaip nepradedu tu vyteliu sukti man cia pats bjauriausias darbas nors pinti labai patinka ir greit einasi  thumbup.gif
o mamos tikrai saunuoles kurios katik startavo grazu ziureti kaip
pukučiai, senokai bepasirodei. biggrin.gif Aš šiandien baigiau pintį didžiulę dėžę (talpa apie 3,5 kibiro). Apipyniau senovinį baką skalbiniams virinti. Kai nudažysiu - parodysiu.O kol kas nedažyta - user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 11 kovo 2009 - 15:51
QUOTE(tamoska616 @ 2009 03 11, 15:22)
Sveikos pynejos,

Antradieni vakare jau supyniau svo pirmaji "blyna" tongue.gif
Na ka - vertinkit ir kritikuokit, nes juk is klaidu mokomasi  smile.gif

Manau, kad mes galime tik vertinti ir patarti. Na, o kritikuoti..? Ne. Mano nuomonė tokia: visai normali dėžutė, tik gal kasytę galima buvo supinti standžiau. Tačiau tai kiekvieno reikalas, t.y. tai, kaip žmogus norėjo tai padaryti. Juk ir plaukus vienos pinasi į standesnes, kitos - laisvesnes kasas. Visai vykęs tavo startas. Sėkmės toliau smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2009 03 11, 15:27)
Labai super darbelis thumbup.gif  Aš vis žiūriu žiūriu kaip naujos mamos čia įsivažiuoja, o pačiai jau gėda net.... Vytelių prisukta belekiek, ale kažkaip rankos nekyla kažką daryt... nors kai atsisėsiu, tai kaip iš pypkės eisis viskas....... Reiks susigriebt kurią dieną blush2.gif

Ką gali atlikti tuoj, niekad nesakyk rytoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau kuris laikas skaitinėju jūsų temą ir žaviuosi. Teko ir išbandyti šį rankdarbiavimą, tik labai jau lėtai einasi, nes vis laiko pritrūkstu blush2.gif Jau ir namiškiai mintimis į tai įsisukę, seiles varvina į darbininkių darbų foto bežiūrėdami thumbup.gif

Norėjau paklaust, pmočiute, jūs iš ko vyteles sukat? iš laikraščių? 5-6cm storio juostelių? Kažkaip į tuos didžiuosius darbus pasižiūrėjus atrodo, kad daug storesnės ir standesnės vytelės ten įpintos rolleyes.gif

Ir kas tas per daiktas "akrilinis lakas" ? Pas mus mieste nėra senukų blush2.gif O man pačiai tekę susidurt yra tik su paprastu parketo laku. Ar čia tas pats daiktas?
Atsakyti
pmociute, kokie grazus tavo darbeliai thumbup.gif
as katik nubeicavau didele kvadratine deze, tai kuria diena ikelsiu nuotraukyte bigsmile.gif
Atsakyti
Niu brangiosios baigiat jau mane i sitas pinkles itraukti lotuliukas.gif

pmociute klausima turiu: dangcio viduri is ko darote?

QUOTE(pmociute @ 2009 03 11, 16:39)
Aš šiandien baigiau pintį didžiulę dėžę (talpa apie 3,5 kibiro). Apipyniau senovinį baką skalbiniams virinti. Kai nudažysiu - parodysiu.O kol kas nedažyta - user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 11 kovo 2009 - 17:03
[quote=Kvaki,2009 03 11, 17:21]

Norėjau paklaust, pmočiute, jūs iš ko vyteles sukat? iš laikraščių? 5-6cm storio juostelių? Kažkaip į tuos didžiuosius darbus pasižiūrėjus atrodo, kad daug storesnės ir standesnės vytelės ten įpintos rolleyes.gif

Ir kas tas per daiktas "akrilinis lakas" ?

Akrilinis lakas, tai lakas pagamintas vandens pagrindu, kaip ir akriliniiai, o dar anksčiau vadinamieji vandeniniai sienų dažai, kuriais prekiajama statybinių medž. parduotuvėse. Jis skiedžiamas vandeniu. O vyteles kerpu iš laikraščio. Pvz. iš "Lietuvos ryto" formato laikraščio kerpu 6 vyteles. Gaunasi truputį daugiau nei 6 cm
Papildyta:
QUOTE(GreenLady @ 2009 03 11, 18:02)
Niu brangiosios baigiat jau mane i sitas pinkles itraukti  lotuliukas.gif

pmociute klausima turiu: dangcio viduri is ko darote?

Kaip dugną, iš kartono
Papildyta:
QUOTE(Bena @ 2009 03 11, 17:43)
pmociute, kokie grazus tavo darbeliai  thumbup.gif 
as katik nubeicavau didele kvadratine deze, tai kuria diena ikelsiu nuotraukyte bigsmile.gif

Ačiū, Bena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 11 kovo 2009 - 17:07