Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(Benice @ 2009 09 08, 11:56)
Aš taip pat noriu pirkti tokį pistoletą, žiūriu db internete, kad yra pirkti ir už 16 lt, kaži ar tie išvis veikia?  g.gif

Mano kainavo 6.50 ir dar veikia,bet kol kas nedaug tenaudoju.Dukra irgi tokį turi ir jai dar veikia,kaip mėgėjams pradžiai užtenka
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 09 08, 11:40)
Pistoletų yra įvairių pagal galingumą.Pas mane yra pats pigiausias,bet dirbti galima normaliai.Šiaip pažystama gėlininkė sakė kad neblogi yra Gargžuose floristikos parduotuvėje parduodami,kažkada kainavo apie 45 lt,dabar aišku brangiau.Beto juk kad ištekėtų klijai spausti reikai,o tu gal lauki kol savaime tekės?

Na, žinoma, kad spaudžiu, tik po paspaudimo išteka lašelis, o antram lašeliui jau reikia ilgiau laukti nuspaudus. Kažkodėl aš įsivaizdavau, kad nuspaudus gaiduką turi bėgti srovele ir ją galima reguliuoti.
Atsakyti
Nusipirkau uz 9,50 senukuos, tai zesiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 09 08, 10:13)
Paklauskit  kur Klaipėdoje pirko? Aš pirkau "Banginyje" po 12t už 1ltr
Papildyta:
Gal galit kas nors paaiškinti nuo ko priklauso klijų pistoleto kokybė? Gal aš brokuotus klijus nusipirkau, o gal pats pistoletas netikęs, bet man labai lėtai su juo dirbasi. Kol išteka lašas klijų, nusibosta ir laukti.

Beicą pirko parduotuvėj "Gulbė", Danės gatvėj (ar Liepų) prie Maximos. Atrodo taip sakė, jeigu ką nesumaišiau smile.gif
Dėl pistoleto: ar tu paspaudi ant "gaiduko"? Tuos klijus reikia išspausti, kitaip nebėga. Na ir reikia palaukti, kol gerai įkais. Bandyk. Dar pažiūrėk ar klijų tūtelė įstumta iki galo. Srovele nebėga, išsispaudžia kleckas, o tu jau reguliuok lotuliukas.gif Tiek info mirksiukas.gifAš turiu du pistoletus. Vienas už 10 Lt.(pirkau praeitą žiemą), kitas anksčiau pirktas už 16 Lt. Abu vienodai gerai tarnauja. Skirtumas tik tame, kad į vieną dedasi storesnės klijų lazdelės, į kitą plonesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 08 rugsėjo 2009 - 15:50
Pabandžiau pistoletą bigsmile.gif Nu žinokite, pasaka tikrai thumbup.gif Taip greitai viskas vyksta ax.gif Seniau bandžiau su lipalu klijuoti vyteles prie pagrindo, tai kol priklijuoji, tai jau kantrybė baigiasi, o čia normaliai vyskas, jau pagavau azartą lotuliukas.gif
Man klijai išbėga paspaudus, bet po to greit reik vėl klijuot kitą, nes šiek tiek išbėga, bet ne bėda, tikrai fainas daiktas ir nebrungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 09 08, 16:40)
Beicą pirko parduotuvėj "Gulbė", Danės gatvėj (ar Liepų) prie Maximos. Atrodo taip sakė, jeigu ką nesumaišiau smile.gif
Dėl pistoleto: ar tu paspaudi ant "gaiduko"? Tuos klijus reikia išspausti, kitaip  nebėga. Na ir reikia palaukti, kol gerai įkais. Bandyk. Dar pažiūrėk ar klijų tūtelė įstumta iki galo. Srovele nebėga, išsispaudžia kleckas, o tu jau reguliuok lotuliukas.gif Tiek info mirksiukas.gifAš turiu du pistoletus. Vienas už 10 Lt.(pirkau praeitą žiemą), kitas anksčiau pirktas už 16 Lt. Abu vienodai gerai tarnauja. Skirtumas tik tame, kad į vieną dedasi storesnės klijų lazdelės, į kitą plonesnės.

Žinau, kur ta "Gulbė". Būtinai nueisiu. Ačiū už info. O su pistoletu bandysiu žaisti, kol gerai išmoksiu "šaudyti"
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 09 08, 18:18)
Žinau, kur ta "Gulbė". Būtinai nueisiu. Ačiū už info. O su pistoletu bandysiu žaisti, kol gerai išmoksiu "šaudyti"

aš esu pirkus senukuose tokį, tai jis man labai greit perdegė ir dar prieš mirtį elektros saugiklius iššovė doh.gif
maniau atsitiktinumas, kitą tokį pat nusipirkau, ir vėl neilgai laikė...
gal geriau kokį brangesnį, nes TOPEX firmos tai tikrai nepatikimi
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2009 09 08, 21:33)
aš esu pirkus senukuose tokį, tai jis man labai greit perdegė ir dar prieš mirtį elektros saugiklius iššovė  doh.gif
maniau atsitiktinumas, kitą tokį pat nusipirkau, ir vėl neilgai laikė...
gal geriau kokį brangesnį, nes TOPEX firmos tai tikrai nepatikimi

O as butent toki ir nusipirkau verysad.gif Konsultantas sake, kad tie lenkiski geresni uz kinietiskus g.gif

Beje, instrukccijoje parasyta, kad negalima perkaitinti (kiek suprantu ilgai naudoti), tai gal perkaitinote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 08 rugsėjo 2009 - 21:30
[quote=Benice,2009 09 08, 22:29]
O as butent toki ir nusipirkau verysad.gif Konsultantas sake, kad tie lenkiski geresni uz kinietiskus g.gif

Aš irgi tokį turiu. Pernai pirkau, naudojau ne tik pinant, bet ir šiaip "ūkyje" prisireikė. Visai gerai laiko, tik kad tie klijų pagaliukai taip greitai tirpsta lotuliukas.gif .

Pmočiute, o "kašikėlis" tikrai puikus thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 08 rugsėjo 2009 - 21:43
QUOTE(Benice @ 2009 09 08, 22:29)
O as butent toki ir nusipirkau  verysad.gif  Konsultantas sake, kad tie lenkiski geresni uz kinietiskus  g.gif

Beje, instrukccijoje parasyta, kad negalima perkaitinti (kiek suprantu ilgai naudoti), tai gal perkaitinote?  g.gif

apie instrukciją nieko neprisimenu (gal nė neperskaičiau iki galo), bet laikydavau karštų klijų pistoletą įjungus gana ilgai. Gėlytes iš audinio sukau ir kai susukdavau klijuodavau, o tuo metu kol sukau, laikiau įjungtą. kelis tokius ilgus seansus atlaikė, o paskui, po kurio laiko, prireikė staigiai kažką priklijuot - ijungiau ir po kelių minučių dingo namie elektra doh.gif
bet klijuojant vyteles, taip pat po kiekvienos neišjunginėsi g.gif , nebent kas pusvalandį pertrauką daryt smile.gif

o gal man šiaip nepasisekė nusipirkt, nors įjungtą tikrai laikydavau po 2 val. neišjungiant blush2.gif

sakė, kad floristiniai ištvermingesni, bet brangūs, bjaurybės...
o šiaip, tai puikus daiktas tas karštų klijų pistoletas, smagiai ir greitai suklijuoja smile.gif
Atsakyti
[quote=rimute7,2009 09 08, 21:42]
[quote=Benice,2009 09 08, 22:29]

Aš irgi tokį turiu. Pernai pirkau, naudojau ne tik pinant, bet ir šiaip "ūkyje" prisireikė. Visai gerai laiko, tik kad tie klijų pagaliukai taip greitai tirpsta lotuliukas.gif .
Pmočiute, o "kašikėlis" tikrai puikus thumbup.gif .
[/quote]
aš irgi tokį turiu pernai žiemą pirkau visus naujametinius bajerukus pasidariau ir laiko ir keles dėžutes jeu atlaikė manau čia laimės dalykas be to už tokią kainą jai pusmetį atlaikė tai jau irgi laimėjims manau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 09 08, 23:51)
aš irgi tokį turiu pernai žiemą pirkau visus naujametinius bajerukus pasidariau ir laiko ir keles dėžutes jeu atlaikė manau čia laimės dalykas be to už tokią kainą jai pusmetį atlaikė tai jau irgi laimėjims manau tongue.gif

Man irgi taip atrodo, kaina juk tikrai nedidelė, taigi pašaudom ir psio biggrin.gif
Vakar laikiau įjungtą irgi apie 2val., bet nieko neatsitiko blush2.gif Šian gal jau sprogsiu, kas žino... lotuliukas.gif
Atsakyti