[quote=pmociute,2009 09 06, 16:18]
Pradėjau pynimo sezoną Tiksliau, prireikė "kašikėlio".
Sveika, pmočiute . Na ir geniali mintis , o ir darbas puikus . Pavydžiu baltu pavydu, kad sugebi rasti laiko tokiem dalykam . Aš vis dar laukiu ilgesnių vakarų. Gal tada vėl pradėsiu pinti.
Sėkmės miške .
sveikos,nu ziurejau,grozejaus jusu darbais kol susigundziau ir as kazka nusipinti,tai va prisisukau vyteliu ir susipyniau kibo kibiriuka tik be rankenos ir nenudazytas,ryte nusifotkinsiu ir bandysiu idet foto tada galesit ivertint mano darbeli aisku kaip pirmas blynas tikrai neblogas,bet iki eksperciu dar toli
[quote=pmociute,2009 09 06, 16:18]
Fantastiškas kašikėlis
O aš pirmą kartą pabandžiau pinti apvalų daiktą, tai man smagiau, negu kampuotą. Kai baigsiu dažyt, įmesiu nuotraukėlę
Fantastiškas kašikėlis
O aš pirmą kartą pabandžiau pinti apvalų daiktą, tai man smagiau, negu kampuotą. Kai baigsiu dažyt, įmesiu nuotraukėlę
QUOTE(pmociute @ 2009 09 06, 16:18)
Neturiu kuo dažyti, dar nepasiruošusi
Neturiu kuo dažyti, dar nepasiruošusi
Na ir kašikėlio grožis.
Sveikos mergaitės.Esu sužavėta jūsų darbeliais , užsikrėčiau ir aš pabandyti.Atsispausdinau info, prisidėjau laikraščių.Kibsiu į darbus.Bet iškilo toks klausimas.Sakykit jei suksiu juostelę ant virbalo, gal galit patart kokia juostelė gražiau atrodo, jug galima sukti ant 2,5 dydžio virbalo ir čia bus plona juostelė o pvz. sukant ant 5 dydžio virbalo gausis storesnė ir turbūt trumpesnė juostelė.Sakykit ant kokio dydžio virbalo jūs sukat, gal bandėt ir ant to ir ant ano, kaip gražiau gaunas.Patarkit.Ačiūūūūūūūūūūūūūūūū.
Sveikutės!
Aš dar naujokė, prisijungiau prie Jūsų kompanijos neseniai. Bandžiau apipinti dežę. Gavosi tikrai prastai, bet tikiuosi išmokti. Labai noriu išmokti įkelti nuotraukas. Bandau, nors nežinau kaip gausis. Tos nuotraukytės prastos, bet labai atsiprašau, tiesiog noriu pabandyti patį nuotraukų perkėlimo procesą. Jei pavyks, tikiuosi, kad galėsiu ir aš ką nors gražesnio parodyti.
http://s61.radikal.r...ecd2139cfea.jpg
http://i082.radikal....126bf283dbe.jpg
Aš dar naujokė, prisijungiau prie Jūsų kompanijos neseniai. Bandžiau apipinti dežę. Gavosi tikrai prastai, bet tikiuosi išmokti. Labai noriu išmokti įkelti nuotraukas. Bandau, nors nežinau kaip gausis. Tos nuotraukytės prastos, bet labai atsiprašau, tiesiog noriu pabandyti patį nuotraukų perkėlimo procesą. Jei pavyks, tikiuosi, kad galėsiu ir aš ką nors gražesnio parodyti.
http://s61.radikal.r...ecd2139cfea.jpg
http://i082.radikal....126bf283dbe.jpg
QUOTE(1RUGILE @ 2009 09 07, 16:34)
Sakykit ant kokio dydžio virbalo jūs sukat, gal bandėt ir ant to ir ant ano, kaip gražiau gaunas.Patarkit.Ačiūūūūūūūūūūūūūūūū.
as vyteles suku ant pacio ploniausio virbalo, ant storesnio virbalo jos gaunasi minkstesnes, ar trumpesnes negaleciau pasakyti , jau nepamenu, nes kai pabandziau su tuo plonu virbalu, tai labai grazios man tos vyteles aisku kaska pinant ir tu vytelio daugiau reikia, QUOTE(Terra2 @ 2009 09 07, 17:34)
sauni pradzia QUOTE
Pradėjau pynimo sezoną biggrin.gif Tiksliau, prireikė "kašikėlio".
Neturiu kuo dažyti, dar nepasiruošusi rolleyes.gif
kaip visada aukstasis pilotazas ,Neturiu kuo dažyti, dar nepasiruošusi rolleyes.gif
ar teisingai iziurejau??? pradzia kvadratine??? ir gal galite papasakoti smulkiau kaip ten tas uzbaigimo krastelis buvo daromas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 09 07, 18:10)
ar teisingai iziurejau??? pradzia kvadratine??? ir gal galite papasakoti smulkiau kaip ten tas uzbaigimo krastelis buvo daromas
Teisingai įžiūrėjai. Tiesiog neturėjau po ranka ovalaus daikto, taigi pradžią dariau apie stačiakampę dėžutę, paskui ją išėmiau ir pyniau apvalindama "iš rankos". Pabaigoj susukau vyteles ir priklijavau karštais klijais. :bigsmile:Pažiūrėsiu, jeigu fotikas neišsikrovęs tai nufot. nudažytą.
Nu va , dar spėjau į tą pačią žinutę. Tik lakavau ne akriliniu laku (neturėjau)
QUOTE(pmociute @ 2009 09 07, 19:36)
Žinutė klaipėdietėms. Klaipėdoje dukra tokį beicą ,už kurį aš Drusininkuose moku 7 Lt, Klaipėdoje pirko už 3,90 Lt (0,5 l). Štai tokia pas mus kainų politika
Paklauskit kur Klaipėdoje pirko? Aš pirkau "Banginyje" po 12t už 1ltr
Papildyta:
Gal galit kas nors paaiškinti nuo ko priklauso klijų pistoleto kokybė? Gal aš brokuotus klijus nusipirkau, o gal pats pistoletas netikęs, bet man labai lėtai su juo dirbasi. Kol išteka lašas klijų, nusibosta ir laukti.
QUOTE(Terra2 @ 2009 09 08, 10:13)
Gal galit kas nors paaiškinti nuo ko priklauso klijų pistoleto kokybė? Gal aš brokuotus klijus nusipirkau, o gal pats pistoletas netikęs, bet man labai lėtai su juo dirbasi. Kol išteka lašas klijų, nusibosta ir laukti.
Pistoletų yra įvairių pagal galingumą.Pas mane yra pats pigiausias,bet dirbti galima normaliai.Šiaip pažystama gėlininkė sakė kad neblogi yra Gargžuose floristikos parduotuvėje parduodami,kažkada kainavo apie 45 lt,dabar aišku brangiau.Beto juk kad ištekėtų klijai spausti reikai,o tu gal lauki kol savaime tekės?
Aš taip pat noriu pirkti tokį pistoletą, žiūriu db internete, kad yra pirkti ir už 16 lt, kaži ar tie išvis veikia?