Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

[quote=abc12355,2009 07 31, 18:43]
Sveikutės,

Štai ir mano ,,prinarplioti,, darbeliai... Žiemą buvo labai liūdna, tai labai intensyviai užsiiminėjau pynimu iš laikraščio.

Likau sužavėta.
Jau ir vėl žiema ne už kalnų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu ir aš prie jūsų jungtis, bet svarbiausio dalyko dar neišskaičiau ankstesnėse temose, tai gal nebus sunku kam nors parašyti - kai tą popierių ant virbalo sukate, tai tik pradžią ir pabaigą tepate klijais, ar visą kurį nors kraščiuką? Ir iš karto nuo virbalo nutraukiate, ar kiek palaukiate, kol išdžius? Ir, ar tiks klijai paprasčiausi pieštukiniai popieriui?
Iš anksto ačiū toms, kas atsakys, ar įmes kokią išsamesnę viso proceso nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 09 05, 16:15)
Sveikos,
Noriu ir aš prie jūsų jungtis, bet svarbiausio dalyko dar neišskaičiau ankstesnėse temose, tai gal nebus sunku kam nors parašyti - kai tą popierių ant virbalo sukate, tai tik pradžią ir pabaigą tepate klijais, ar visą kurį nors kraščiuką? Ir iš karto nuo virbalo nutraukiate, ar kiek palaukiate, kol išdžius? Ir, ar tiks klijai paprasčiausi pieštukiniai popieriui?
Iš anksto ačiū toms, kas atsakys, ar įmes kokią išsamesnę viso proceso nuorodą  4u.gif

As tai klijuoju tik pati kampeli kai baigiu sukti ir as naudoju,, Lipala,,jis greitai isdziuna,virbala istraukiu iskarto nes suku kita rolleyes.gif
Atsakyti
Man patogiausiasi pieštukiniai klijai.laukiu žiemos gal išeis įgyvendinti savo svajonę,pripinti gėliukams vazončikų
Atsakyti
Skaitau, skaitau ir vėl nesuprantu blush2.gif Radau, kad tūtelė ta turi būti 4 - 5 mm pločio ir 45 - 49 cm ilgio g.gif Tai reikškia, kad tik pradėti ant virbalo kokio nors reikia, o paskui tęsti ir be jo? O čia iš vieno laikraščio per ilgumą perkirpto toks ilgis turi išeiti, ar kelias juosteles suklijuojate?
O Jei reikia didesnio daikto, tai tas juosteles, ant kurių pinate kitas, irgi daduriate, suklijuojate????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 09 05, 19:57)
Skaitau, skaitau ir vėl nesuprantu  blush2.gif  Radau, kad tūtelė ta turi būti 4 - 5 mm pločio ir 45 - 49 cm ilgio g.gif Tai reikškia, kad tik pradėti ant virbalo kokio nors reikia, o paskui tęsti ir be jo? O čia iš vieno laikraščio per ilgumą perkirpto toks ilgis turi išeiti, ar kelias juosteles suklijuojate?
O Jei reikia didesnio daikto, tai tas juosteles, ant kurių pinate kitas, irgi daduriate, suklijuojate????????????????????????
siaip tai nesuprantu ko nesupranti, izangineje zinuteje tikrai sukeliau visa issamia info apie tai kas kaip daroma, stai cia net nufilmuota kaip tos juosteles sukamos (tikrai sioje temoje kaskur yra, bet pasikartosiu), o o cia gan viskas aiskiai papasakota, cia nufotagrafuotas visas pricesas
O čia iš vieno laikraščio per ilgumą perkirpto toks ilgis turi išeiti
taip is vienos juosteles
O Jei reikia didesnio daikto, tai tas juosteles, ant kurių pinate kitas, irgi daduriate, suklijuojate????
norint ilgesnes vyteles, manau is karto sisiklijuok dvi juostas ir tada tik susuk mirksiukas.gif

sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif Ryt būtinai bandysiu, o gal ir aš ant dantų krapštuko pabandysiu dar šiandien, nes virbalo niekaip nerandu doh.gif
Dar kartą labai ačiū, bet, ko gero ne paskutiniai klausimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 09 05, 20:39)
Ačiū ačiū  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif  Ryt būtinai bandysiu, o gal ir aš ant dantų krapštuko pabandysiu dar šiandien, nes virbalo niekaip nerandu doh.gif 
Dar kartą labai ačiū, bet, ko gero ne paskutiniai klausimai blush2.gif

Sveika smile.gif . O aš suku vieną laikraščio ilgį. Kai prisisuku daugiau, tada suklijuoju po 2 vyteles, kad būtų ilgesnės. Į platesnį galą įkišu kitos vytelės smailesnį ( visvien abu galai truputį skiriasi pločiu ), prieš tai patepus klijais. Man taip patogiau, negu sukti ilgą vieną vytelę ax.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat predejau pinti tuos krepsiukus, thumbup.gif , na dabar iskolo klausimas - ar kai nubeicuoji jau nupinta krepsi, pas jus matosi laikrascio raides? g.gif jau 3 kartus nutepiau beicu, na ir visvien matosi raides. O gal taip turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-p @ 2009 09 06, 12:31)
Sveikos, as taip pat predejau pinti tuos krepsiukus, thumbup.gif , na dabar iskolo klausimas - ar kai nubeicuoji jau nupinta krepsi, pas jus matosi laikrascio raides?  g.gif jau 3 kartus nutepiau beicu, na ir visvien matosi raides.  O gal taip turi buti? g.gif

Jeigu spalva šviesi, tai raidės matosi labiau, jeigu tamsi mažiau. Tačiau beicuojant bent kokiu atveju iš arti kažkiek matosi. Jeigu naudosit dažus( pvz. akrilinius ar kt), tai raidžių beveik nesimato.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 17:26)
Aš jau antrą vazą pinu šiandien, tai antroji jau gerokai gražesnė nei pirmoji, bet dar daug tobulėti teks, svarbiausia, kad supratau patį principą...  bigsmile.gif

Aš db turiu eiti prisipinti vytelių, nes paskutinias likusias kliackai savaip patvarkė lotuliukas.gif
Aš ir tikiuosi, kad su praktika ateis ir grožis darbų. rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėjau pynimo sezoną biggrin.gif Tiksliau, prireikė "kašikėlio".
Neturiu kuo dažyti, dar nepasiruošusi rolleyes.gif
user posted image, user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 06 rugsėjo 2009 - 15:25