Va darbe neturiu kas veikt, tai vyteles pinu Visai neblogai gaunasi. Turiu čia tokią vazą kabinete, reikės pabandyti apipinti, jei darbo kokio neatneš...
QUOTE(Terra2 @ 2009 09 04, 08:31)
Vyteles vyti jau įgudau, bandžiau ir pinti, bet taip grubiai gaunasi, kad net gėda kam ir parodyti. Bet aš kantri, ir jei man padėsit - tikrai turi pavykti.
Man atvirkščiai, čia, turbūt, praktikos reikalas.
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 08:45)
Va darbe neturiu kas veikt,
Kur toks darbas
QUOTE(Paūdrė @ 2009 09 04, 09:01)
Kur toks darbas
spaustuvėje dirbu, esu dizainerė-maketuotoja, tai dizaino ir maketavimo darbų nėra(šiandien dirbu nuo 6 ryto), vis vien internete sėdėčiau. Aišku, gali bet kada atnešti.
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 09:05)
vis vien internete sėdėčiau.
Šaunu, kad už tai pinigus moka.
QUOTE(Paūdrė @ 2009 09 04, 09:08)
Na mes dirbame pagal valandas, darbo yra daug arba jo nėra, bet vis tiek tą patį gauni.
Beje iš kur žinoti, kad tų vytelių jau užteks?
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 09:26)
Na mes dirbame pagal valandas, darbo yra daug arba jo nėra, bet vis tiek tą patį gauni.
Šito ir aš dar nežinau. Kažkurioj temoj skaičiau, kad kelių Klaipėdų užteko dėžei. Pradėsim rimčiau- žinosim O Tau išvis fantastika, taip ir matau, kaip dėžės ir baldai auga.
Pusę vazos apipyniau, bet taip negražiai gaunasi... Čia matyt, kad patirties trūksta. Man ir ta žvaigždutė apvali nesigavo... Na ir kažkodėl tos vytelės labai tokios kampuotos ir negražiai susispaudžia. Dar ir tarpeliai lieka. Na čia reikės savaitgaliui pasipraktikuoti...
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 10:29)
Pusę vazos apipyniau, bet taip negražiai gaunasi... Čia matyt, kad patirties trūksta. Man ir ta žvaigždutė apvali nesigavo... Na ir kažkodėl tos vytelės labai tokios kampuotos ir negražiai susispaudžia. Dar ir tarpeliai lieka. Na čia reikės savaitgaliui pasipraktikuoti...
Jau tai, kad užsikabinot - liuks, o patirtis, kaip žinia, ateina su laiku. Visos mes čia aimanavom dėl savo pirmų prisvilusių blynų SĖKMĖS :4u:Nieko naujo per atostogas nenupyniau, bet tai ką turiu sudėliojau palėpėje. Man patinka Pasidemonstruosiu (jeigu fotike nepasibaigė "batareikos" ).
QUOTE(pmociute @ 2009 09 04, 13:06)
Jau tai, kad užsikabinot - liuks, o patirtis, kaip žinia, ateina su laiku. Visos mes čia aimanavom dėl savo pirmų prisvilusių blynų SĖKMĖS :4u:Nieko naujo per atostogas nenupyniau, bet tai ką turiu sudėliojau palėpėje. Man patinka Pasidemonstruosiu (jeigu fotike nepasibaigė "batareikos" ).[
oho kaip gražu, ir tokių praktiškų dalykų galima pasidaryti. Na jau pripjovė man laikraštinio popieriaus, tuoj lėksiu namo toliau bandyti, jei dukrytė leis... Beje, kam reikalingas beicas? Aš kiek suprantu lakas kietina? O ką beicas daro?
QUOTE(pmociute @ 2009 09 04, 13:06)
Jau tai, kad užsikabinot - liuks, o patirtis, kaip žinia, ateina su laiku. Visos mes čia aimanavom dėl savo pirmų prisvilusių blynų SĖKMĖS :4u:Nieko naujo per atostogas nenupyniau, bet tai ką turiu sudėliojau palėpėje. Man patinka Pasidemonstruosiu (jeigu fotike nepasibaigė "batareikos"
Bet jau jusu darbeliai kaip visada nuostabus mums iki jusu dar toli
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2009 09 04, 14:13)
oho kaip gražu, ir tokių praktiškų dalykų galima pasidaryti. Na jau pripjovė man laikraštinio popieriaus, tuoj lėksiu namo toliau bandyti, jei dukrytė leis... Beje, kam reikalingas beicas? Aš kiek suprantu lakas kietina? O ką beicas daro?
Beicas suteikia medzio atspalvi todel ir atrodo kaip is vyteliu pintos
Sveikos, as vakar ir pirma blyna savo nupyniau, tao toks kiauras kaip retis.Fu labai nekoks gavosi.
Dabar sedziu ir skaitineju nuo pirmos temos, norisi geriau ant teorijos pasikaustyti
Dabar sedziu ir skaitineju nuo pirmos temos, norisi geriau ant teorijos pasikaustyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 04, 15:19)
Sveikos, as vakar ir pirma blyna savo nupyniau, tao toks kiauras kaip retis.Fu labai nekoks gavosi.
Aš jau antrą vazą pinu šiandien, tai antroji jau gerokai gražesnė nei pirmoji, bet dar daug tobulėti teks, svarbiausia, kad supratau patį principą...