Aciu, Kvaki
na , o jei norint daryti toki, kad tik ant virsaus uzsidetu, ta prasme be sonu galvoju gal man toks labiau tiktu, kadangi as padariau skyles sonuose, kad paimt patogiau butu
Grazios dezutes
Kokios dailios dezutes! Saunuole dukryte! O as vis taip ir neprisedu pasigaminti "vyteliu".
O as vyteliu prisigaminau ,bet pinti neiseina kazkokia nesamone gaunasi,man mistika
QUOTE(sagdo @ 2009 08 22, 22:20)
O as vyteliu prisigaminau ,bet pinti neiseina kazkokia nesamone gaunasi,man mistika
Sveika . Nenukabink nosies . Pasiskaityk temos pradžioj, labai aiškiai viskas pavaizduota. Pasižiūrėk nuotraukytes ir mėgink vėl. Sėkmės
O žurnalai tinka "vytelių" gaminimui?
QUOTE(rutuliuxaz @ 2009 08 31, 12:31)
O žurnalai tinka "vytelių" gaminimui?
Aišku, tinka, tik gal kiek kietesnės kai jas reikia palenkti Išbandyk ir tą ir tą - taip atrasi kas pačiai labaiu prie dušios Niu ir nesikuklink, pasirodyk mums
Dėkui už operatyvų atsakymą Turėsiu kur panaudoti senus "Žmones"
O po to juos pačius ir laikysiu tame krepšyje. Kaip nežmoniška
Bet kokiu atveju, nepažadu ryt poryt, nes mintį dar tik generuoju, bet pasirodysiu, jei rezultatas bus normalus.
O po to juos pačius ir laikysiu tame krepšyje. Kaip nežmoniška
Bet kokiu atveju, nepažadu ryt poryt, nes mintį dar tik generuoju, bet pasirodysiu, jei rezultatas bus normalus.
Sveikutes. Visur ieskojau beico, taciau nerandu. Man pasiule beica su laku ( 2/1). Ar toks tinka?
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 08 31, 17:53)
Sveikutes. Visur ieskojau beico, taciau nerandu. Man pasiule beica su laku ( 2/1). Ar toks tinka?
Sveika. Tikrai tinka . Tik sekančius kelis sluoksnius tepčiau vien laku, galvoju, būtų pigiau ir "kietesnė" dėželė būtų.
Labux, darbštuolės
Pabandžiau ir aš šitą grožį pasidaryti, bet išduokit paslaptį, kaip jūs vienodo ilgio vyteles susukate , na niekaip man nesigauna , net bandžiau atstumus su centimetru atidėti.
Pabandžiau ir aš šitą grožį pasidaryti, bet išduokit paslaptį, kaip jūs vienodo ilgio vyteles susukate , na niekaip man nesigauna , net bandžiau atstumus su centimetru atidėti.