Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

Aciu, Kvaki 4u.gif
na , o jei norint daryti toki, kad tik ant virsaus uzsidetu, ta prasme be sonu g.gif galvoju gal man toks labiau tiktu, kadangi as padariau skyles sonuose, kad paimt patogiau butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meoow: 12 rugpjūčio 2009 - 21:23
Kadangi pati neturėjau kada pinti, tai pamokiau dukrą ir ši pasigamino sau dėžučių. Tik dar ne visoms pasiūti medžiaginiai įdėkliukai mirksiukas.gif user posted image, user posted image, user posted image.
Iki pasimatymo 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grazios dezutes thumbup.gif
Atsakyti
Kokios dailios dezutes! thumbup.gif Saunuole dukryte! thumbup.gif O as vis taip ir neprisedu pasigaminti "vyteliu". doh.gif
Atsakyti
O as vyteliu prisigaminau ,bet pinti neiseina kazkokia nesamone gaunasi,man mistika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 08 22, 22:20)
O as vyteliu prisigaminau ,bet pinti neiseina kazkokia nesamone gaunasi,man mistika sad.gif

Sveika . Nenukabink nosies schmoll.gif . Pasiskaityk temos pradžioj, labai aiškiai viskas pavaizduota. Pasižiūrėk nuotraukytes ir mėgink vėl. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O žurnalai tinka "vytelių" gaminimui?
Atsakyti
QUOTE(rutuliuxaz @ 2009 08 31, 12:31)
O žurnalai tinka "vytelių" gaminimui?

Aišku, tinka, tik gal kiek kietesnės kai jas reikia palenkti mirksiukas.gif Išbandyk ir tą ir tą - taip atrasi kas pačiai labaiu prie dušios mirksiukas.gif Niu ir nesikuklink, pasirodyk mums bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui už operatyvų atsakymą mirksiukas.gif Turėsiu kur panaudoti senus "Žmones" biggrin.gif
O po to juos pačius ir laikysiu tame krepšyje. Kaip nežmoniška g.gif biggrin.gif
Bet kokiu atveju, nepažadu ryt poryt, nes mintį dar tik generuoju, bet pasirodysiu, jei rezultatas bus normalus.
Atsakyti
Sveikutes. Visur ieskojau beico, taciau nerandu. Man pasiule beica su laku ( 2/1). Ar toks tinka?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 08 31, 17:53)
Sveikutes. Visur ieskojau beico, taciau nerandu. Man pasiule beica su laku ( 2/1). Ar toks tinka?

Sveika. Tikrai tinka thumbup.gif . Tik sekančius kelis sluoksnius tepčiau vien laku, galvoju, būtų pigiau ir "kietesnė" dėželė būtų.
Atsakyti
Labux, darbštuolės 4u.gif
Pabandžiau ir aš šitą grožį pasidaryti, bet išduokit paslaptį, kaip jūs vienodo ilgio vyteles susukate g.gif , na niekaip man nesigauna schmoll.gif , net bandžiau atstumus su centimetru atidėti. doh.gif
Atsakyti