labas vakaras pynėjėlės turiu klausimeli.gal zinot kaip koki grazu sviestuva nusipinti? pas mane salione,virtuvej reiktu pasikeisti gal turit kokiu pavyzdeliu ar ideju?
yra ivairiu nuorodu linutukes sukeltu pasiknaisiok,idomu ko noretum,kokio stiliaus,ar ant remu kokiu turimu savo darytum,ar tavo lubos aukstos,reikia tik fantazijos.
QUOTE(bukasacka @ 2009 03 09, 16:44)
labas vakaras pynėjėlės turiu klausimeli.gal zinot kaip koki grazu sviestuva nusipinti? pas mane salione,virtuvej reiktu pasikeisti gal turit kokiu pavyzdeliu ar ideju?
virtuvėje įsivaizduoju, o va salione kažkaip nelabai bet čia jau mano fantazijos trūkūmas
paskaiciau ir susivyliojau...bet man nesigauna vienodos tos triubeles...i gala labai nuplateja,kaip jas susukti kuo kokybiskiau?
QUOTE(aurelija789 @ 2009 03 10, 16:06)
paskaiciau ir susivyliojau...bet man nesigauna vienodos tos triubeles...i gala labai nuplateja,kaip jas susukti kuo kokybiskiau?
nu jai rimtai net nezinau ka patarti , tiosiog turi susirasti sau tinkamiausia yranki, man patinka virbalas, kitos tuos medinius kebabinius pagaliukus naudoja, kaskas net rase, kad naudoja dantu krapstuka, kaskada buvau ykelus papaisyta pvz, kokiu kampu pradzia pradeti, manau tiesiog reikia praktikuotis, kol pajauti kaip reikia sukti
Cia laiko klausimas.Man vis kokybiskesni susisuka.Kuo toliau ,tuo geriau
Ziuriu ir savo akimis netikiu, kad cia viskas is laikrasciu Saunuoles mamytes
Nu va šiandien baigiau dar vieną mažą darbelį tik reiks kažkaip prisiruošti juos pabaigti nudažyti, tik dar nežinau kaip visa tai daroma reiks išsiaiškinti man labai gražios tos rudos kaip merginos jos jas padarot?????????
Sveikos, pynejos!
Na neiskenciau ir as... Pamaciau Linutukes laida , istyrinejau visus jusu 104 psl. ir ka jus sau manot, akys jau merkiasi, bet suku situos popierielius ir negaliu atsitraukt. Niekada nieko bendro su jokiais rankdarbiais neturejau ir nemegau, pati savim stebiuosi, kad sitaip sugebejot mane itraukti i sia veikla
Tik siandien vakare pradejau, tai dabar turiu tik kruva vyteliu ir staciakampi pagrinda apsiklijavau jomis (su lipalu). Rytoj turbut Senukuose busiu pirma pirkeja, nes labai jau pasigendu karstu kliju
Jei pakenciamas "blynas" gausis - pasirodysiu
Turbut rytoj, kai pradesiu pinti, turesiu kruva klausimu jums , o siandienai gal jau ir uzteks. Labos...
Na neiskenciau ir as... Pamaciau Linutukes laida , istyrinejau visus jusu 104 psl. ir ka jus sau manot, akys jau merkiasi, bet suku situos popierielius ir negaliu atsitraukt. Niekada nieko bendro su jokiais rankdarbiais neturejau ir nemegau, pati savim stebiuosi, kad sitaip sugebejot mane itraukti i sia veikla
Tik siandien vakare pradejau, tai dabar turiu tik kruva vyteliu ir staciakampi pagrinda apsiklijavau jomis (su lipalu). Rytoj turbut Senukuose busiu pirma pirkeja, nes labai jau pasigendu karstu kliju
Jei pakenciamas "blynas" gausis - pasirodysiu
Turbut rytoj, kai pradesiu pinti, turesiu kruva klausimu jums , o siandienai gal jau ir uzteks. Labos...
[quote=Justinita,2009 03 11, 00:26]
Sveikos, pynejos!
Sveika, prisijungus ! Ir Linutuke, ir pmociute, ir... daug cia yra darbstuoliu ir auksarankiu ir taip sugebanciu sudominti, kad pries "vakarinius poterius" butinai norisi uzsukti i si foruma . Seniai reikia eit liuly, o as irgi tik ka baigiau sukti vyteles... O karsti klijai, tai tikrai . Sekmes kuryboj ir nepamirsk pasirodyti
Sveikos, pynejos!
Sveika, prisijungus ! Ir Linutuke, ir pmociute, ir... daug cia yra darbstuoliu ir auksarankiu ir taip sugebanciu sudominti, kad pries "vakarinius poterius" butinai norisi uzsukti i si foruma . Seniai reikia eit liuly, o as irgi tik ka baigiau sukti vyteles... O karsti klijai, tai tikrai . Sekmes kuryboj ir nepamirsk pasirodyti
prasom mielos naujokes,junkites,pamatysite prazia nekaip eisis,bet paskui kai isivaziuosit patiks ir daugiau noresite pasidaryti,tuo labiau kad nebrangei iseina,ir savo padaryta ,padesim kuo galesime klausimais,tik nepatingekite