aš irgi pabandžiau nupinti dėžutę labai džiaugiuosi, nes viskas pavyko kuo puikiausiai, iš pradžių truputį neišėjo, nes gaudavo tokios dideles skylės tarp vyteliu, bet po to parodžiau savo draugui, jis tas vyteles sustūme žemyn ir neliko jokių tarpelių, toliau pati jau bandžiau stumdyt, bet daug jėgos reikalauja tas pynimas, rankos po to skaudėjo
po to nudažiau, nulakavau ir db turiu gražią dėžutę kam parodau, nieks netiki, kad pati dariau ir dar kad iš žurnalų..
dabar pinsiu skalbinių dėžę, kaip ir norėjau iš pradžių
nuotrauką būtinai įkelsiu, tik vėliau, kai gausiu fotiką nes dar neatsidžiaugiu darbo rezultatais
Sveikos darbstuoles, netiketai atradau sia super idomia tema...
ir likau suzaveta ir patenkinta, kad is "siuksliu" galima tokius naudigus darbus pasidaryti.
prisiziurejau ir pati jau si ta pabandziau.zinoma 1 blynas prisvilo, bet nieko...nosies nenukabinau, suprantu, kad grazesni darbeliai iseis tik po keliu bandymu...
zinoma pirma pabandziau is suktu vyteliu, kadangi dar neigudusi ir klijai buvo piestukiniai, gavosi skeivokas indas
darbe pabandziau is ploksciu ale vyteliu, maciau ta buda jusu forume ideta vyras pine,tai jis man labiau isejo, tai ir arciau dusios kolkas,
ir likau suzaveta ir patenkinta, kad is "siuksliu" galima tokius naudigus darbus pasidaryti.
prisiziurejau ir pati jau si ta pabandziau.zinoma 1 blynas prisvilo, bet nieko...nosies nenukabinau, suprantu, kad grazesni darbeliai iseis tik po keliu bandymu...
zinoma pirma pabandziau is suktu vyteliu, kadangi dar neigudusi ir klijai buvo piestukiniai, gavosi skeivokas indas
darbe pabandziau is ploksciu ale vyteliu, maciau ta buda jusu forume ideta vyras pine,tai jis man labiau isejo, tai ir arciau dusios kolkas,
[quote=Diidi,2009 06 30, 10:58]
mano darbeliai:
Sveika, "apsikrėtus šiuo virusu" . Šaunūs darbeliai . O kuo daugiau pinsi, tuo lygesni gausis . Kad būtų standesni, gali pabandyti lakuot. Sėkmės kūryboje .
mano darbeliai:
Sveika, "apsikrėtus šiuo virusu" . Šaunūs darbeliai . O kuo daugiau pinsi, tuo lygesni gausis . Kad būtų standesni, gali pabandyti lakuot. Sėkmės kūryboje .
[quote=rimute7,2009 06 30, 14:14]
mano darbeliai:
[/quote]
dekui.
dar turiu klausima, gal kas esate lakave is zurnalinio popieriaus ( storesnio ir slidaus) savo darbus, kaip lakas ar gerai limpa?
mano darbeliai:
[/quote]
dekui.
dar turiu klausima, gal kas esate lakave is zurnalinio popieriaus ( storesnio ir slidaus) savo darbus, kaip lakas ar gerai limpa?
vejei kiek pasirodo galima is senos makulaturos grazaus pagamint vos ne ekologinis menas gaunas kai kurios idejos ir darbai isties ispudingi
QUOTE(Diidi @ 2009 07 01, 11:06)
taip, esu lakavusi ir tuo "pinoteksu" dengusi-man asmeniskai is zurnaliniu vyteliu grazesni gaunasi, nes graziai spalvotos vyteles per spalva ir laka persisviecia. Bet su laikrastinem lengviau pinti, jos minkstesne ir lankstesnes...
QUOTE(OwReLee @ 2009 06 19, 02:10)
aš irgi pabandžiau nupinti dėžutę labai džiaugiuosi, nes viskas pavyko kuo puikiausiai, iš pradžių truputį neišėjo, nes gaudavo tokios dideles skylės tarp vyteliu, bet po to parodžiau savo draugui, jis tas vyteles sustūme žemyn ir neliko jokių tarpelių, toliau pati jau bandžiau stumdyt, bet daug jėgos reikalauja tas pynimas, rankos po to skaudėjo
po to nudažiau, nulakavau ir db turiu gražią dėžutę kam parodau, nieks netiki, kad pati dariau ir dar kad iš žurnalų..
nuotrauką būtinai įkelsiu, tik vėliau, kai gausiu fotiką nes dar neatsidžiaugiu darbo rezultatais
štai įdedu savo pirmosios dėžutės nuotrauką, kuri jau sėkmingai naudojama pagal paskirtį vat norėjau tokios dėžutės vonios malonumams susidėti
kaip gaziai atrodo,labai patraukli tavo dezute ,senai cia bebuvau apsilankiusi.turiu prisisukusi vyteliu bet neturiu tam laiko dabar,nes truputi darziukais uzsiemusi ir vaistazoliu rinkimu,na kai atlaisvesiu tai reiks butinai prisijungti prie jusu
Sveikos, pynėjėlės . Ir aš džiaugiuosi vasara , daržais ir gėlynais. Tik užsuku iš reto pasižvalgyti ar dar neprasidėjo "pynimo sezonas" . Bet ir vėl saulutė kviečia laukan . Iki
sveikos pynejos
tom dezutem ir as esu susizavejus.maciau per tv kaip juos pinti,turiu karstu kliju,daug makulaturos,ir galvojau darbuotis pradet,bet kilo klausimas-ar tie krepsiai tvirti?ka dedat i dugna?ar jie tikrai laiko?
aciu
tom dezutem ir as esu susizavejus.maciau per tv kaip juos pinti,turiu karstu kliju,daug makulaturos,ir galvojau darbuotis pradet,bet kilo klausimas-ar tie krepsiai tvirti?ka dedat i dugna?ar jie tikrai laiko?
aciu
QUOTE(sypsena-saule @ 2009 07 17, 00:22)
sveikos pynejos
aciu
aciu
As tai pinu ant kartonines dezutes tai duganas ,kartono lapas,iskerpu pagal dezes didi ir priklijuoju prie dezes priestai priklijuoju siaudelius prie dezes ,poto dugna ,gaunasi kaip sumustinis .Dezutes buna gana tvirtos,nes kartonine dezute palieku .Poto pasiunu idekla ir dezutes nebesimato.Nezinau gal suprasi ka cia prirasiau.