Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

QUOTE(rimute7 @ 2009 05 18, 18:57)
O kaip reikalai su darbeliais mirksiukas.gif ? Mano darbai padeti saugioje vietoje mirksiukas.gif . Darzas, siltnamis, pieveles... Kaupiu makulatura lotuliukas.gif
nu kaip kaip lotuliukas.gif irgi uzkisti i kampa, ilsisi biggrin.gif
QUOTE(Lexana @ 2009 05 18, 19:52)
kiek maždaug žaliavos susinaudoja didesnei pintinei? g.gif
kaskada skaiciavau, bet dabar nezinau ar tiksliai pasakysiu doh.gif sitas mazasis krepselis, kuris yra 15 cm aukscio, o virsus 20X18 cm spindulys, tai sunaudojau apie 55 vytele, tik negaliu buti tikra, ar jos jau buvo po dvi suklijuotis, ar dar ne, greiciausiai tai viengubos, bet nesu 100% isitikinus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 18, 20:07)
kaskada skaiciavau, bet dabar nezinau ar tiksliai pasakysiu doh.gif  sitas mazasis krepselis, kuris yra 15 cm aukscio, o virsus 20X18 cm spindulys, tai sunaudojau apie 55 vytele, tik negaliu buti tikra, ar jos jau buvo po dvi suklijuotis, ar dar ne, greiciausiai tai viengubos,

O kiek laikraščių toms vytelėms apytiksliai susinaudojo? ax.gif Kiek parsivežti jų reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 05 18, 20:47)
O kiek laikraščių toms vytelėms apytiksliai susinaudojo? ax.gif Kiek parsivežti jų reikia? rolleyes.gif
is vieno, dvigubo laikrascio lapo, iseina 5-6 juosteles mirksiukas.gif ,
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 18, 20:58)
is vieno, dvigubo laikrascio lapo, iseina 5-6 juosteles  mirksiukas.gif ,

Ačiukas. oro_buckis.gif Tai gana nedaug laikraščių susinaudoja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 05 18, 21:01)
Ačiukas. oro_buckis.gif Tai gana nedaug laikraščių susinaudoja. thumbup.gif
taip viena "lietuvos ryta " ilgai kankinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui, LINUTUKE 4u.gif , rimute7 4u.gif
Manau, verta pasiimti ilgą virbalą... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 05 18, 23:01)
Dėkui, LINUTUKE 4u.gif , rimute7 4u.gif
Manau, verta pasiimti ilgą virbalą... doh.gif

Prasom, nėra už ką smile.gif . Būtų laaabai įdomu pamatyti kas gausis ax.gif , tikiuosi, kad pasigirsi, Bite mirksiukas.gif . Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pynėjos smile.gif
nors tik mokinuos pinti ,bet norėjau parodyti kaip aš suku
vamzdeliai ,gal kam taip bus patogiau ax.gif
vaizdo kokybė gal nelabai kokia, bet gal suprasit ,man kažkaip taip lengviau gaunasi g.gif ,o čia mano kruvelė user posted image ,esu tik bandymų stadijoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo QWERTI: 19 gegužės 2009 - 10:53
Aš irgi suku taip, kaip QWERTI. Man taip paprasčiau kažkaip gaunas... Nors irgi viskas nukišta spintoj... Daug ko man reik, idėjų belekiek, ale prisėst tai nesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2009 05 19, 15:55)
Aš irgi suku taip, kaip QWERTI. Man taip paprasčiau kažkaip gaunas... Nors irgi viskas nukišta spintoj... Daug ko man reik, idėjų belekiek, ale prisėst tai nesugebu  blush2.gif

Tai va, mergiotes, visos mes panasios lotuliukas.gif mirksiukas.gif ! Na, gal kada atsiras laisvo laiko, kai galesim pamiklint rankeles ir pasirodyti viena kitai ax.gif lotuliukas.gif ? O dabar vel lekiu i lauka, tiek darbu darbeliu laukia doh.gif !
Atsakyti
Labas rytas visoms!!!
Pavasaris ir šiltas oras tikrai atitraukia nuo rankdarbių, turbūt prie jų grįšim daugiau rudeniop, kai nesinorės kišti nosies į lauką ir pulsim vėl visos pinti smile.gif ir rodytis naujais darbeliais.
Jūsų pagalba ir aš jau nusipyniau 3 dėžutes, kaip pirmas blynas tai manau tikrai labai pavykes, tik va dar beicavimo ir lakavimo mano dėžutės laukia nesulaukia ax.gif .
Mačiau viena forumietė rodėsi stenda laikraštinį, netyčia radau interneto platybėse ir aš gražią žurnalų panaudojimo būdą:

http://www.craftstyl...l-to-wall-paper

taip pat gražią vazelę, kuria galima pasidaryti manau iš dėžių likučių nuo apipynimo, t.y. dėžių viršaus nukarpymo smile.gif

http://www.craftstyl...-beautiful-vase

Įmčiau, gal kam patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2009 05 20, 09:30)
Mačiau viena forumietė rodėsi stenda laikraštinį, netyčia radau interneto platybėse ir aš gražią žurnalų panaudojimo būdą:

http://www.craftstyl...l-to-wall-paper

Geras cia su tais zurnalais. Pamenu vaikystej knygas taip lankstydavom, tik puslapi viena kart lenkdavom. Tokia ale ziedlapiu puoksta gaudavos. bigsmile.gif Oij kiek velniu esam gave del knygu sulankstymo lotuliukas.gif ypac nuo mokytoju lotuliukas.gif doh.gif

As ir prie tinginiu blush2.gif jau net sazine grauzia, dezes sukrautos akis bado, vyteles susuktos dulka, o ikvepimo nupint vis neprisisaukiu blush2.gif
Atsakyti