Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 3

na kaip reklamai gal ir per pilkas ,bet vistiek atkreipia demesi is ko padaryta ta siena.man graziausia tik medienos beicu ,o ne kita spalva dazyta 4u.gif
Atsakyti
Siandien APRANGOS stenduose maciau laikrastines dezutes, tik ne pintas, o tokias klijuotas (pavadinkim taip) biggrin.gif panasi kaip toji kur reklamine siena buvo biggrin.gif vat, plinta sis grozis vis labiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 05 07, 14:51)
Siandien APRANGOS stenduose maciau laikrastines dezutes, tik ne pintas, o tokias klijuotas (pavadinkim taip)  biggrin.gif  panasi kaip toji kur reklamine siena buvo  biggrin.gif  vat, plinta sis grozis vis labiau  thumbup.gif

Aha maciau ir as, o ir ten pakabintos dekoracijos grazios is siaubulingai daug laikrasciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 05 07, 13:51)
vat, plinta sis grozis vis labiau  thumbup.gif

Plinta ir dar kaip,vakar nepasižiūrėjus tv programą į juosteles suleidau biggrin.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 05 07, 13:51)
Siandien APRANGOS stenduose maciau laikrastines dezutes, tik ne pintas, o tokias klijuotas (pavadinkim taip)  biggrin.gif  panasi kaip toji kur reklamine siena buvo  biggrin.gif  vat, plinta sis grozis vis labiau  thumbup.gif

Merginos, gal kuri pafotkintumėt? bigsmile.gif labai įdomu pamatyt ax.gif
Atsakyti
oho blink.gif tema net i 3 puslapi nugarmejus doh.gif , reikia gelbeti tongue.gif
pagaliau savuosius nulakavau rolleyes.gif ir sukroviau pas merginas kambary i lentynas, bet kad kambary vistiek bardakas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 14, 08:32)
oho  blink.gif  tema net i 3 puslapi nugarmejus doh.gif , reikia gelbeti  tongue.gif
pagaliau savuosius nulakavau rolleyes.gif ir sukroviau pas merginas kambary i lentynas, bet kad kambary vistiek bardakas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip gražu ir nematau aš jokio bardako
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 05 14, 09:34)
kaip gražu ir nematau aš jokio bardako
todėl kad jis ant grindų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 14, 09:32)
oho  blink.gif  tema net i 3 puslapi nugarmejus doh.gif , reikia gelbeti  tongue.gif
pagaliau savuosius nulakavau rolleyes.gif ir sukroviau pas merginas kambary i lentynas, bet kad kambary vistiek bardakas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu labai jau šaunu, ir gerai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Geri orai, daržai ir kiti rankdarbiai suėdė laiką, tai laikraščiam visai neliaka kada blush2.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 14, 10:37)
todėl kad jis ant grindų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 14, 09:37)
todėl kad jis ant grindų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai tada nesvarbu svarbu kad dėžutės gražios ir rado savo vietą thumbup.gif
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2009 05 14, 09:32]
oho blink.gif tema net i 3 puslapi nugarmejus doh.gif , reikia gelbeti tongue.gif
pagaliau savuosius nulakavau rolleyes.gif ir sukroviau pas merginas kambary i lentynas

LINUTUKE, ir bendras vaizdelis liuks, ir dėžės labai dailiai nupintos. Žodžiu - ŠAUNU. O, kad temelė prisnūdus, tai pavasario darbai pasigrobia visą laiką. Aš vis su nostalgija retsykiais užsuku į šį puslapį ir liūdna "išeinu", o tu šiandien pataisei nuotaiką. Ačiū biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gaila,kad tik šiandien aptikau jūsų temelę.Labai gražūs jūsų darbeliai.Kaip noriu ir aš taip pint išmokti.Pasiskaičiau pirmą temą ir iškilo toks klausimas.Ar reikia sukti ant to pagaliuko medinio(virbalo),ar galima ir be jo.Nes pavyzdžiuose kai kur mačiau nupiešta,kad suka vytelę ,bet tik pirštais be jokio virbalo.Ir dar antras klausimas.Jei jau reik sukt ant to virbalo,tai jis po to ir paliekamas tos vytelės viduje,ar jį reik ištraukt?Ačiū išanksto. 4u.gif
Atsakyti